להרוג תורכי ולנוח

חתולון*

New member
להרוג תורכי ולנוח

הבוקר הייתי במטה הארצי בירושלים, לצורך הצגת תכנית העבודה עד סוף השנה הנוכחית. המפקד שלי החליט שהפעם אני אציג את הנתונים, והתייצבנו בשעה 8 בבוקר. תוך כדי הצגת התכנית בפורום המטה, אמרתי למפקד המחוז שהתכנית תוכל להתקיים, ושחילקתי אותה למשימות משנה, מה שנקרא: "נהרוג תורכי וננוח" מפקד המחוז נמתח במקומו וצעק עלי..... אמרתי לו: "סליחה המפקד, לא ידעתי שאתה תורכי" ואז הוא ענה לי בחיוך: "אני לא תורכי, אבל..... מה פתאום לנוח?" יום נעים לכולם/ן חוזר להרוג עוד תורכי. חתולון

חתולון*

New member
שלום לקליאו ולמיכל

מיכל ניסיתי לראות בכרטיס שלך נתונים.......ואין אבל, מצאתי, שבשעה האחרונה משעה 10.58 עד 11.58 כתבת בדיוק 10 הודעות בשעה עגולה ואולי יותר. יופי נשתמע חתולון

מיכל31

New member
נו ומה זה אומר?

מה אתה רוצה לדעת עליי?????? תשאל מה שאפשר אענה.

חתולון*

New member
מיכל................/images/Emo39.gif

לקח לי בדיוק שעתיים להגיע לכאן אז ככה..... התקשרו אלי מהמשרד ואמרו לי שיש לי הודעה ממיכל. לא הייתה לי סוללה טעונה בלפ-טופ, ועכשיו באתי להפסקת קפה ליד צומת פלוגות. מה אני רוצה לדעת? סתתתתם, אני אוהב לראות נתונים כללים על מי שאני כותב ומתכתב איתו על גלי הפורום. תציצי בכרטיס שלי, ותראי.... נאה דורש נאה מקיים. (מדובר עלי... כן?) אני לא אשאל אותך, כמובן, שאלות מעל הדפים לעיני כל. אם ארצה לשאול משהו, אעביר מסר, אבל, יותר מאוחר. נהרוג תורכי וננוח. ביי חתולון על כוס קפה

חתולון*

New member
קליאו מתוקה

למה השאלה הזאת???????????????? בכל שוטר "מסתתר" עבריין אבל, אני, ילד טוב ירושלים, למה את שואלת? תעני את על השאלה, כמעט נפגעתי חחחחחחחחחחחחחחח להתראות בטריוויה בערב 21.00-22.00 חתולון

זו הפעם השניה שאתה

מנסה להרוג תורכי ועוד חושב לצאת מזה בזול (לנוח)... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה....

חתולון*

New member
וואלה, איתך זה סיפור "מהתחת"

גם את תורכייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה חתולון

מיכל31

New member
מיאו מיאו -מקובל עליי

אבל שוב לא לשכוח לכוון. עבודה נעימה בשרות המדינה! נ.ב כמה קישקשתי מאז ועד עכשיו?

חתולון*

New member
אעשה מיד סטטיסטיקה, ואענה

ואם לא אצליח עד סוף ההפסקה שלי שמסתיימת בשעה 15.00 אז, עד הערב תהיה כאן תשובה חתולון סטטיסטיקאי, הכתרה שקיבלתי מאופטימום חתולון

מיכל31

New member
רציני אתה ......

עכשיו אם ישעמם לך תקרא ותראה כמה שטויות אני מייצרת. אני מקווה שאין לך גישה למסרים שלי כי אז מממממממ

חתולון*

New member
טוב, למה את "אומרת" כל דבר פעמיים

אני שומע אותך הייטב. אני חייב לחזור לניידת, ביי וכל טוב לך ולכולם/ן את החומר שכתבת אראה בערב חתולון

חתולון*

New member
סעאמ´ק כמעט עשיתי תאונה

אני כבר נוהג וכותב, לא הבנתי למה לשאול את נשית "נשית כאן חתולון, האם שומעת עבור"? למה מתכוונת מיכל31??? עבור? להתראות סוף חתולון ני ניי ניידת משטרה

חתולון*

New member
מיכל, בטח תהיי כאן מחר

ואני מבקש ממי שקורא את זה הלילה או מחר להקפיץ עבור מיכל31 הכתובת למשלוח התלונה היא: משטרת ישראל המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) המטה הארצי, מגרש הגרוזינים אופפפפפס מגרש הרוסים ירושלים (לידי חתולון) ועכשיו תני לי את הכתובת של בעלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חתולון

נשית~37

New member
ה-מיכל מתכוונת

בעצם למה התכוונה מיכל? חחחחח אני אין לי יד ורגל באורגזמות שלה...שום מושג....אבל מה, העיקר שהיא נהנית בחברתינו. קח
לדרך...ותיזהר מכביש חלק.

למעלה