להרוג זומבים

אייבורי

New member
תשמעי

יש אנשים שחותכים ונעלמים יש כאלו שמצליחים לשמור על קשר וזה תמיד בסדר אצלהם. וכן בהחלט יש כאלו שמריחים את הדם.

יש סוג של אקסים

שתמיד חוזרים ברגעים הלא מתאימים. לא יודעת אם זה עיניין של קארמה, דם או כל דבר אחר אבל העובדה היא שתמיד כשיש מישו חדש פתאום מתחילים איתך ומסתכלים עליך ברחוב והאקסים האלה פתאום צצים. זה חוק מרפי? אין לי מושג. בכל מקרה הטיפוסים שחוזרים וצצים אצלי הם בד"כ אלה שיש לי עדיין משיכה חזקה אליהם, משיכה בלתי נשלטת, קשה להגיד לא ואם אומרים כן אז....אין לדעת לאן זה יוביל.
מנגבת ת'שפתיים מהטיפות והולכת לשנ"צ.

היא צודקת כנראה

זה לא אומר שאתה צריך להודיע לכולן שלא תפגוש אותן יותר. זה גם לא אומר שאי אפשר להישאר בידידות אחרי קשר. אבל המצב שאתה מתאר זה כמו להיות ב-3-4 שיחות ממתינות בבת אחת. בסופו של דבר, עם מי אתה באמת רוצה לדבר? וחוץ מזה

אייבורי

New member
../images/Emo24.gif

הבעיה עם הדודה שהיא תמיד צודקת (ניצחה אותי 100-11 בתחרות הצודקים) וואלה, אולי באמת צריך לבטל את עניין השיחה הממתינה

שרשירית

New member
K500 לפח וחסל

האמירה "נשאר ידידים" תקפה למערכות יחסים שמלכתחילה לא היו רציניות, כזו שלא הייתה מעורבות רגשית חזקה אלא לצורך תועלת. עם גבר שהייתה לי אתו אהבה שלא צלחה אני לא מסוגלת להישאר ידידה, אני לא מזוכיסטית וזה כואב מדי. עם אלה שלא הייתה אהבה כשהיינו במערכת יחסים אני לא רוצה להישאר בקשר כשאין מערכת יחסים. מעטים וספורים על שתי אצבעות הגברים שהייתה לי אתם מערכת יחסים, לא אהבה אמתית, שאני בקשר כיום. אני בעד כל הספקטרום. אם כבר אז כבר !

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

כנראה שאת צודקת השאלה, האם אחרי תקופה בה הרגשות נעלמו האם ניתן לשמר את החברות [שהרי קשר זוגי מכיל בתוכו גם המון חברות]

Prince315

New member
קבלת החלטות

גרועה בלסיים קשרים... גרועה, גרועה!!! חייבת לציין שלאחרונה קיבלתי על עצמי החלטה לרסס קשרים שאין להם תכלית. מרגיש קצת בודד...אבל אולי זה יפתח לי דלת חדשה, אולי סו"ס אני גם ארגיש משהו... עדיף כלום מקשרים עם מלפפונים ? <כך אמא שלי מתארת אנשים שהם פרווה>

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

הבעיה יותר חמורה להיות בקשר עם עוגות קרם שניט אתה גם מקבל בחילה וגם משמין

אלימות מביאה לאלימות

ואני בכלל נגד אלימות. בחיים שלי אני משאירה סביבי אנשים שעושים לי טוב ושאני עושה להם. כל היתר מתמוססים בצורה ישירה או עם הזמן. כל זה ללא קשר למגדר , העדפתם המינית, דתם וכו'. אתה לעומת זאת נראה לי קצת משועמם והרבה יותר מדי מאמין לדודה שלך כך שהשילוב בין ה 2 גורם לך לתהיות מוזרות וחסרות פשר. בסופו של דבר, כאדם מבוגר שאני מאמינה שעבר דבר אחד או שניים בחיים, אתה אמור לדעת לברור ואמור לדעת מה נכון עבורך, ועם זה אתה אמור להתמודד . הרי החיים לא באמת מסובכים, אנחנו אלו שמסבכים אותם.

אייבורי

New member
שגיאה יסודית

אלימות הביאה מהפכות ושינויים יש אמנם אג'נדה נאו-מודרנית כנגד אלימות אבל ההיסטוריה מלאת אלימות אכזרית שעיצבה את העולם שלנו. אפילו גנדי שכביכול עשה מהפכה לא אלימה, הסתיר מאחוריו אלימות קשה.

אז ???

אלימות היא עדיין לא הדרך, בכל הקשר שהוא. הרי גם אסד יעוף מהשלטון ממש בקרוב, למרות האלימות שהוא נוקט בנסיון נואש לא ללכת... אז מה זה אומר? שזו הדרך הנכונה? אתה נמצא במקום מאוד לא נכון בחיים שלך אם הכעס מחלחל והוא שגורם לך לרצות לשנות, להעיף את האקסיות/זומבים/זומביות - יו ניים איט. במקום להגיע למקום הזה, שב עם עצמך ותחשוב האם הקשרים האלו טובים לך או לא. טובים - הדודה טעתה לא טובים - הדודה צדקה. כמה פשוט, ככה קל.

אייבורי

New member
בוודאי שזאת הדרך

עדיין לא המציאו מהפכה שקטה ואם כבר אלימות, אז ללכת איתה עד הקצה זה מקטין את כמות ההרוגים בקיצור, צריך באלימות להביא להכרעה מהירה. באמת רציתי לשאול, נראה לי שאת מבינה גדולה במקומות טובים בחיים וחלחול כעסים. למה באמת יש אג'נדה כלכך בוטה נגד כעסים הרי בחיים כמו שיש אהבה, חמלה יש גם שינאה וכעסים למה לא לתת להם מקום סביר בחיינו?

התשובה מאוד פשוטה

רוב האנשים מתקבעים בתוך הכעס והשנאה שלהם והקבעון הזה לא נותן להם לראות מה קורה מסביבם, מה שמביא לבזבוז אנרגיות מיותרות, מה שמביא לחוסר התקדמות בחיים. כאשר יודעים לתעל את הכעס למקום טוב, יודעים להשאיר אותו ממוקד למקור ולא משליכים אותו סביב, כאשר יודעים להפיק מסקנות ותועלת מהכעס - אין עם זה שום בעיה. הבעיה היא שרוב האנשים לא יודעים לעשות את זה. אם ממש עכשיו הרגיזה אותי מישהי בעבודה, בא לי לפוצץ אותה - אצלי הכעס יישאר ממוקד עליה, אני לא אבזבז את היום בלכעוס על כל העולם ולהיות במצב רוח רע ומהר מאוד הכעס הזה יהפוך לחמלה מתוך הבנה שהיא לא עושה את זה עם כוונה להכעיס אלא ככה היא מתנהלת. הרבה יותר קל להבין ככה התנהלות של אחרים ובטח שהרבה יותר נעים. עדיין - אני לרגע לא מעבירה את כל האשמה על האחרים שמכעיסים ותמיד תמיד בודקת למה זה קרה ומה החלק שלי בעניין. ושנאה? רגש מיותר שמעדיפה לא לחוות, לא מגיעה למקום הזה כי אנשים שגורמים לי להרגיש ככה - מעיפה אותם מהר מאוד מהחיים שלי. הרבה דברים אני כן, אבל מזוכיסטית אני לא :))

eyebrrr

New member
זמבר את הזומבים

זומבים חיים רק כי אתה נותן להם. זומבים משפיעים רק כי אתה נותן להם. אז אל תכנס למיטה עם באפי ולא תקום עם זומבים.

זומבים?

לא לא לא ולא. לא שומרת קשר עם שום אקס. בתור אמא גרושה+ילד+משרה מלאה+תחזוקה שותפת של חברים אמיתיים, זה לא משאיר לי מרווח בגודל קיסם בקושי (אם להיות לארג'ית) לדחוף לשם איזה קשר לא ברור מהעבר.. כל זה כמובן לא מתייחס לגרוש שלי שאיתו הקשר קיים ושריר כל הזמן, כי הרי יש ילד בתמונה ולכן מבחינתי הוא לא ניכנס כלל לקטגוריה הזאת. ממליצה לך גם - סינון מאסיבי, תשאיר מסביבך רק את מי שאהוב רצוי ותורם להעלאת המוראל- לכל היתר עדיף לחסום גישה.

למעלה