להרוג זומבים

אייבורי

New member
להרוג זומבים

הדודה באיבחת תער משאירה לפעמים תהיות על חיי כל מגע איתה מותיר אותי חושב והפעם זומבים מאז הגירושים שלך אתה נשאר בקשר עם האקסיות שלך והקשרים לא חיים ולא מתים הם פשוט זומבים וכל חובבת באפי רצינית תסביר לך שזומבים בחייך זה לא טוב ואני תוהה על כל הזומביות המסתובבות בחיי על אילו שבאות והולכות מבלי לומר מילה, כמו יודעות שליבי רחב אבל די, יש בי היום זעם ועברה וחרון אפו וזומבים היזהרו, כולם הולכים למות. ובא לי לזיין בכוח, להוציא את כל ספקטרום הכאב עד שגופי יותש ונפשי תחלים ואני תוהה, האם גרושים תמיד יהיה להם זומבי בחייהם? ואיך אתם, מחזיקים זומבים או מחסלים אותם במכה אחת?

o r n i t

New member
ילד כנס שנייה,

תראה זו אזהרה אחרונה לפני אישפוז כפוי! (גם לדודה לא יזיק...) נו אז נשארת בקשר עם האקסיות סוו וואט, למה זה חייב להיות רע? כל עוד זה לא "נטל" נפשי או פיזי עלייך מה רע בזה? למה זה חייב להסתיים לתמיד מה אין אפור רק שחור או לבן? לא י'דעת כל כך מה זה זומבי אני רק יודעת שככה אתה מכנה את האקסיות שלך וזה נשמע לא משהו בלשון המעטה, בעקרון אין לי ערימות של אקסים אז אני לא דוגמא טובה בעניין רק "השתחררתי" לא מזמן, אבל אני לא רואה שום רע בקשר עם אקס/ית כל עוד לא נגרם לך נזק או כלעוד אתה רואה בה חברה או אשת שיחה.אני בקשר עם אקס אחד שהוא היום אחד החברים הכי טובים שלי שתמך בי בזמנים הכי קשים, אנחנו יודעים שזה קשר חברי בלבד ולא מעבר לזה ולשנינו אין רצון מעבר לזה, מה גם שהיינו בקשר גם בזמן שהייתי נשואה (כמובן שזה היה אז יותר היי, ביי, איחולים בחגים וימי הולדת). לדעתי אם אתה מהסס ולו לרגע לגבי "הזומביות" הן כנראה מיותרות שם ואולי זה הזמן לנתק איתן קשר, אתה חושב שזה מה שיביא פתרון למכאובך? שזה "ישחרר" אותך לקשר אחר?

אייבורי

New member
נכנסתי

אז יש לך אקס\זומבי בחייך ומה יקרה כאשר יהיה לך בן זוג חדש?

מכון פריץ וסווטה

ברחוב השוט פינת המגלב ... תגיד שמלך ליום אחד שלח אותך :)

אייבורי

New member
../images/Emo189.gif

התנגשות ערכית לא משתתף פעולה בשום צורה כזאת או אחרת עם תעשיית המין.

או

סופסופ צדיק בסדום.

יערית

New member
מה סובל?

זה משרת אותך איפה שהוא בחדרי האגו כי אתה לא נראה טיפוס של "לא נעים".ומשהו חשוב שתדע, שור בבסיס שלו תמיד חוזר לשדות המירעה המוכרים והנוחים, הוא לא אוהב לשחרר אהבות ישנות מחייו.אמרתי שגם אני שוורה?;)

Prince315

New member
אז זו הבעיה?

מעניין מה קורה שהוא משולב עם תאומים... :) למה דווקא אני בקו התפר?!!!!! לא רק שדות מירעה מוכרים ונוחים, אלא בזיגזג... התייאשתי מהניתוחים הללו....

ismeralda100

New member
ממש

אבל ממש לא, רק שאין ברירה. לצערי השבוע שוב התעורר לו צורך חדש ואין לי ברירה אני כנראה אהיה חייבת שוב ליצור קשר (ליצור קשר = לכתוב אימייל, בלי שורת נושא, בלי מילות פתיחה ושורת סיכום, ולקוות שהוא יענה בהקדם האפשרי ולא עוד חודש
.
)

לא רק

לגרושים גם לרווקים, אלמנים, נשואים, פרודים, זה מסובך ועוד כמה סטטוסים שלא ברורים מה שכן זה משהו שלא הצלחתי להבין מעולם אקסים שכבר אין איתם שום קשר מסיבות כאלו או אחרות ועדיף שכך יש להם יכולות מופלאות להריח את הדם ולחזור ברגעים הכי לא מתאימים

למעלה