להרוג את עראפת

פרינס

New member
להרוג את עראפת

אני חושב אין מנוס מ ליפגועה בעראפת ביגלל שהוא הטרורויסט מספר אחד. כולם בעולם יודעים זאת אבל לאף אחד אין בייצים לומר זאת בגלוי. אדם שמשחרר אנשים כדי שיבצעו פיגועים הוא לא יותר טוב מאלה אשר מבצעים אותם. חייבים להרוג אותו רק אלוהים יודעה כמה דם יהודי נישפך ביגלל המיפלצת הזאת. ולא חשוב מי יהיה מנהיגם של הפלשתינים אחרי זה הם כוווווווווולם אותו חרא אז יאללה להרוג את עראפת.

sanlee

New member
אתה לא ניראה כזה גאון!

מזמן לא ביקרתה פה אז תירגע ! והכוונה ל ``לכבוש את ההר`` נכון שלא פניתה אלי אבל אני מרשה לעצמי להתערב , מאחר ואני רואה את הכיוון שלך, לפי מסריך.

גם העברית שלך לא משהו?

ביקרתה כותבים כך - ביקרת! פניתה = פנית! תספר לי עוד קצת פרטים על הכיוון שלי, אתה יכול? ומה יש לך נגד עצה טובה שאין נותן לילד?

sanlee

New member
קודם תתקן את הדקוד אצלך.

איזה מין משפט :ומה יש לך נגד עצה טובה שאין נותן לילד? עוד מעט תספר לי שזה טעות סופר . אז כך כותבים אני= שאין. עכשיו הבנתה הה.

nitrox

New member
אז תגיד . מה יצא לך מזה?

הרי השמאלנים רגילים לשקר

אל תתנשא מההר על צעירים.. H-(

בעיקרון-הוא צודק,גם אם הוסך `י` פה ושם.. מי ששולח לעשות פיגועים דינו כמי שעושה את הפיגועים הוא פתח את תיבת השרצים שחרר את אנשי החבלה מהכלא וכעת הם עושים,את מה שהם מבינים אז דינו-מיתה..נכון. מרק.

כנ``ל כנ``ל-גם אצלך נותר אותו הפיגור

אתה מגיע לפה,רק לריב ועם כולם ואלוני כבר לא יציל אותך נגמרו הימים הטובים מרק.

resh0

New member
אני לא מתבייש ללמוד מילדים...

נראה לי שגם אתה צריך. אתה יודע למה? כי ילדים עונים לעצם העניין ורק אח``כ נכנסים לפרטים משניים. הם לא מסבנים אותך. מוטב במקרה זה שתנהג כמו ילד...

למעלה