להרוג את לאנה לאנג!!!

mulon1984

New member
להרוג את לאנה לאנג!!!

אני באמצע צפייה בפרקים הראשונים של העונה החמישית של סמולוויל. אני היחידי שלאנה ממש מעצבנת אותו?!?! הקרצייה הזאת רק חוטפת וחוטפת מכות ולא מתה!!! דרך עליה סוס! התרסקה עם מסוק! העיפו אותה על קירות 700 פעם! מתי היא כבר תמות?!?!?!?!? וגם היא סתם כונפה. לא יכלו להביא אחת יותר כוסית ופחות מעצבנת?

אמיר0

New member
נטייה ידועה בסדרות של סופר גיבורים

היא שהגיבורות המשניות מפתחות בסופו של דבר כוחות מיוחדים שעוזרים להם לשרוד את הדברים שהחברים של החברים שלהם מעיפים עליהן.זה בז'אנר. חוץ מזה שילמו לה לכל העונה, מה יבזבזו שחקנית?

MajorWinters

New member
גם סמולוויל...

תראה ג'ריקו. או לוסט... אגב, ראיתי שני פרקים של "הצעירים".

mulon1984

New member
אל תהיה קשה

תאמין לי, אין עוד סדרות בריטיות כמו זו. אז זאת בהחלט לא קומקדייה בריטית במובן הקלאסי. היא קומדייה, היא נוצרה בבריטניה, הסלנג בריטי, וזהו.

kobecablemaker

New member
קריסטין קרוק היא האשה הכי יפה בעולם !!!

וגם אם אתה מעוניין להתווכח על זה (למרות שזה בלתי אפשרי ואני צודק), יש לך בסדרה את אריקה דוראנס שהיא סופר כוסית ללא וויכוח ובטח שעונה על צרכייך הגבריים/בהמיים. אז נכון שהדמות של לאנה לאנג מעצבנת אבל בעצם כל הסדרה כבר מעצבנת. התסריטים לא הולכים לשום מקום ועושים בדיחה מהיקום של די.סי בכלל וסופרמן בפרט. כמו כן, סמולוויל תמיד הייתה ידועה בחוסר ההתייחסות שלה לאירועי העבר, והם אפילו צחקו על זה כמה פעמים. אין מה לעשות, זאת סדרת CW. אז מבחינתי, שיעשו כבר עונה אחרונה שבה הוא לומד לעוף (באמת שהגיע הזמן), מקבל את החליפה ואת העבודה בדייילי פלאנט ויעזבו אותנו. אה, ותשיגו חברה ותרגמו לה ללבוש את זה (קרדיט ל AICN) : http://www.amazon.com/buycostumes-com-Supergirl-Deluxe-Adult-Costume/dp/B000A7Y6L2?ie=UTF8&qid=1183150233&sr=1-3

mulon1984

New member
לאנה לאנג היא כונפה וכך כל חברותיה בסדרה

אין שם כוסית רצינית אחת לרפואה. אם הייתי צריך לעבור ברית היום, ולהימנע מזיקפה למשך חודשיים, הייתי עושה מרתון של הסדרה הזאת וישן בשקט. ואני הייתי מעדיף שהיא תלבש את הביקיני המוזהב של ליאה. אבל הנה קומיקס מעניין בנושא זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=272&msgid=102041458

kobecablemaker

New member
התגובה שלך לא ראויה לתגובה אבל משעמם לי אז...

קודם כל, גם אני הייתי מעדיף את הביקיני של ליאה אבל זה פורום קומיקס כך שזה היה מתאים יותר. (אגב, מישהו זוכר את המתנה של סאמר ליום ההולדת של סת' ? מתנת יום ההולדת הכי טובה בהיסטוריה !!!). ועכשיו לעניין רציני יותר. זכור לי שלא מכבר התכווחנו על יופיה של ליב טיילר ועכשיו אתה בא ואומר לי שגם קריסטין קרוק ואריקה דוראנס הן כונפות. ובכן, זה פשוט מוזר. אלא אם כן אתה חובב גברים (ואין שום דבר רע בזה, להיפך) אני ממש לא מסוגל להבין אותך. ואני עוד ידוע לשמצה בציבור כאקצנטרי בעל נטייה למוזרויות. או כמוזר בעל נטייה לאקצנטריות. אבל זה ממש לא משנה. כי אני לא מבין אותך !!! לדעתי הקובעת, קריסטין קרוק היא כנראה היצור הכי יפה שנוצר אי פעם אפילו אם אני מחשיב דובי פנדה ואת הארנב שלי דוני. ואם היא הייתה יכולה להפליץ (והיא לא כי בנות שנראות ככה לא מפליצות [וגם לא עושות משהו מסויים בשירותים אם כבר מדברים על זה]) אז זה בטח היה בכיוון הכללי שלך. ובנוסף, בכלל לא היית יודע שזה פלוץ כי היה לזה ריח של וורדים. אבל מספיק לרגע עם האינפנטיליות שלי, באמת מעניין אותי לדעת מי לדעתך כן נראית טוב ? אה, ואני לא מדבר על בנות מצויירות. כבונוס לכל מי שקרא את הפוסט המפגר והמשעמם שלי : אוליביה מון, אלילת החנונים ב....אין צורך להרחיב. תהנו.

mulon1984

New member
בחורות שאכן נראות היטב

אם אתה מעוניין לדעת את מי אני מחשיב כ"נראית היטב" ולא כונפה, אתה מוזמן לקרא את הקומיקסים שלי בנענע. אני מעניק לכל פרק שם של שחקנית\דוגמנית שאני חושב שהיא גם כוסית וגם בעלת ערך מוסף מעבר לזה. חוץ מבר רפאלי. היא סטיית תקן קלה בשיטה הזאת.

TopSound

New member
../images/Emo2.gif

TopSound

New member
רק לצורך ההשוואה...

ניסיתי אבל לא מצאתי קווי דימיון, סורי!

mulon1984

New member
בהההה!! בההההה!!!

אני שומע שתי עיזות מתווכחות על איכות העשב. ותקנה משקפיים. או מסך חדש. יכול להיות ששם טמונה הבעיה.

למעלה