להרוג את אנמיה

EaRaSeR

New member
להרוג את אנמיה

שלום לכל חברי הפורום.... מסתבר שיש לי אנמיה קבועה בדם...הרופאים אמרו לי שזה "מינור" אין לי מושג מה זה ולא ממש אכפת לי מה שהפריע לי.. שהרופאים אמרו לי שזה קבוע אצלי בדם...ואין אפשרות לטפל בזה... אני יודע טוב מאוד שאנמיה מפריע לגוף ולתיפקוד נורמלי.. אני מצאתי דרך קצת מסוכנת אבל בכל זאת שווה ניסוי השתלת מח עצם. עברתי זאת בעבר התורמת הייתה בחורה(במיקרה אמא שלי)...אבל מה...אני כרגע רואה איזשהי בעייה.. הקול שלי נוטה לקול של בחורה...אני לא מפותח מספיק בכלל יחסית לגיל שלי (23). מסתבר מהאנדרוקינולוג שיש עיכוב לא ידוע בהתפתחות זה מאוד מפריע לי, אנשים בכלל קוראים לי ילד.... השאלה...מאיפה לי לדעת אחרי שאני אעבור זאת שנית אם יהיה שיפור בכלל....? מישהו מכיר דרך נוספת להרוג את זה מהדם שלי אחת ולתמיד. נ.ב. נושא זה הועתק לפורום אחר גם

מאיר72

New member
מינור = מעט/קטן

ולגבי האימרה הנחרצת שלהם, תמיד כדאי ללכת ולבקש חוו"ד נוספת, לא הייתי רץ לעשות מיד השתלת מח עצם, לפני שהייתי עושה ברורים נוספים. לגבי ההתפתחות, אני ממליץ לך לעשות את כל הבדיקות ההורמנליות הקשורות בכך וגם כאן ללכת ולקבל חוו"ד נוספת, ואם תרצה אתה יכול להתחיל בטיפול באחת מהשיטות השונות של הרפואה המשלימה. רפואה שלמה

שלום

שלום לך האם היית אצל המטולוג שאמר לך שתוספים של ברזל B12 וכו' לא יכולים לשפר את מצבך? לגבי הבעיות ההורמונליות הבלתי ברורות, הייתי ממליצה לך בחום לפנות למטפל ולהתחיל לבדוק ולטפל בגורמים לחוסר האיזון ההורמונלי. וליצור איזון הורמונלי בגוף ועם האיזון סביר להניח שתתחיל לראות את השינויים. בכל מקרה מאחלת לך דרך צלחה. הלית וייל הילינג, IPEC, דמיון מודרך

hal767

New member
כמה הערות

1-לא הייתי ממהר לקבוע שהבעיה אינה ניתנת לפתרון, למרות שאולי זה מה שאמרו לך. מניסיוני, הרבה בעיות ומחלות שהוגדרו ככרוניות, ללא סיכוי לריפוי, זכו לריפוי בדרך הטבעונית. 2-ישנם מצבים שהגוף מסתגל לחיים ותפקוד במצב של אנמיה קלה. 3-ממליץ לנסות את הדרך הטבעונית אם יש לך מוכנות לשנות הרגלי תזונה ולשפר דרך חיים. לעיתים קרובות זה משנה ומשפר את כל צורת העבודה של הגוף ומאפשר לו להביא לידי ביטוי את כוחות הריפוי הטמונים בו.

דווקא להרוג?

הרעיון הוא להצמיח... ואני מסכים עם כל אלו שמעלי- תנסה שיטות אחרות, יעוץ אחר, וכמעט בטוח שתמצא דרך נוחה יותר להתמודד עם זה. אני יכול לחשוב על כמה שיטות שעשויות להועיל, ולכן אני ממליץ לך פשוט ליצור קשר עם מטפל (כדאי כזה שמשלב תזונה), ולברר אם יש לו מה להציע לך. שיהיה בהצלחה.

EaRaSeR

New member
תודה רבה לכולכם חברים יקרים,המשך..

תודה רבה לכולכם חברי הפורום היקרים. הייתי אצל צבי צדיק...הבעייה איתו שיש פגישה פעם בחודש....זה מבאעס רצח.. אני אחד חסר סבלנות, וזאת הבעייה הראשונה שאני צריך לפתור.. בכל מיקרה תודה רבה לכולכם 01:10AM

למעלה