להרגיש כמו פעם

אח..אח...הדור של היום..

תמיד נוח להגיד... אנחנו דור מזויין.. פעם..זה היה אחרת... האמת היא...כשרוצים סקס..מוצאים סקס..כשרוצים קשר אז מוצאים קשר.. להזכירכם...לפני 500 שנה היו אורגיות... כל קטע הכי ביזארי של סקס של היום..תתפלאו אבל היה גם אז.. אז לפני 20 שנה לא היה אינטרנט..אז היה.. לרדת למכולת לעשות את זה עם השכן... לגבי זמינות וכמויות ...נכון באינטרנט יש יותר "מבחר"..אבל עם יד על הלב... בשכונה שלכם..אין מספיק מבחר..מכל הצורות והצבעים ?.. מקסימום שכונה ליד... תמיד כשיש את הכתבות על ההמצאות והעתיד שיהיה עתיד נוח וקל יותר..אני צוחק.. מי שקובע את איך יראו החיים..זה אנחנו הבני אדם..והבני אדם לא ישתנו..אותו טוב ואותו רע..אותה נחמדות ואותה נבזות... מה שהיה הוא שיהיה..אבל תמיד קל לחשוב.. להאשים את המכונות...את האינטרנט.. זה לא אנחנו..זה הוא.. מן הסתם יכנס לספר התירוצים ללמה אנחנו מתנהגים כמו חארות כשאנחנו מתנהגים ככה.. יחד עם התירוצים של ההדרדרות המוסרית זה בגלל הטלוויזיה.. או כמובן איך לא.. בגלל החילוניות וחוסר אמונה בדת...בגלל זה..הסמים הפשע..ההפקרות המינית...

יהודה א

New member
לא יודע מה זה פעם

האמת גם אני מחפש בדרך כלל דרך האינטרנט אבל ...... האודיגו שלי כמעט אף פעם לא פתוח כי לדעתי האודיגו הוא למטרה מאוד מסוימת ולי זה לא מתאים ואם לידיד שלך מתאים מפגשי מיטה אז לבריאות כל אחד והעדפותיו ואולי הוא מספר את זה כדי להרשים או שאולי הוא מספר את הפנטזיות שלו אבל יש גם נשים וגם גברים שזה הדבר היחידי שהם/ן מחפשים בדרך כלל יש באינטרנט מכל הסוגים ומינים והאפשרויות ונכון זאת היום הדרך הזמינה ביותר להכיר בת/ן זוג ולא אני לא פוסל אפשרות זו להיפך לאנשים כמוני שמוגבלים באפשרות לצאת ולהכיר זו אפשרות מעולה אז כל אחד/ת יקח מכל דבר את מה שטוב לו/ה

r e d head

New member
קראתי את התגובות וחשבתי לי

לא התכוונתי לפתח שוב את הנושא של התופעה יזיזים או סטוצים. נרחבת או לא נרחבת (תלוי מי החברים שלך ואיפה אתה מסתובב) אגב, להגיד שזה אחוז קטן וזניח זה להיות קצת בת יענה. התכוונתי להביא את נקודת המבט של הגבר, וזה לא גבר פוחז. ואך נשים נראות מהצד השני. "איזה מישהי שבאה בלילה" זה היה לי כבד, קשה, עצוב לשמוע. זה לא כמו לקרא כתבה או לדון על הנושא באופן כללי תאורטי.

מצוטטת

New member
יוווווווו אדמו' ../images/Emo2.gif

זה באמת מה ש'מרגיש לך שהתגובה/ות זו אמירה תאורטית (וסליחה...הרגשתי צורך) לציין שהתייחסתי למילותיך והגבתי הרבה יותר מעבר....
זהו פורשת... ושבתת מכל מלאכה נאמר.... תחי המנוחה (תרתי משמע).

אז למה לא אמרת ../images/Emo8.gif

לא היינו מגיבים
אגב זה בדיוק מה שאני אומרת צריך שניים לטנגו וכמו שיש שם גבר יש גם אישה!

r e d head

New member
אוף איתן....לך ולמצוטטת

התכוונתי שאני, בשבילי זה לא תאורטי במקרה הזה לא התגובות שלכן.

בת יענה...

לא קראו לי אף פעם,,,אבל תמיד יש פעם ראשונה.היא אפילו לא כאבה...אני לא מדד לשום דבר,מעגל מכרים מאוד מצומצם.אבל לא כתבתי שתאורך לא מתאר את זה המצב,,,כתבתי רק,ושיהיה ברור,,,שלהסיק מהאינטרנט או מעגל משתתפיו,דעה על גברים או נשים נשואים רווקים וגרושים,,,וההרגלים שלהם. נחפז, נחפז מאוד...יש שם בחוץ עולם ומלואו,שחי ונושם בקצב שונה...ובמיספרים אמיתים רק לסדר את האוזן,,,ולתת לך דוגמא...מצטרפים חדשים לפורומים הרלוונטים בסביבות השמונים,,,{מצרף כמה אתרים יחד}מהרבנות יוצאים קצת מעל לאלפים. זה בערך היחס...

r e d head

New member
אני כתבתי על איש אחד

מי שהעביר את הנושא ל לסטטיסטיקות ולהכללות זה אתה. עם זאת, הרושם שלי הוא שהתופעה נרחבת. לא יזיזים ולא סטוצים. רק הקלות שבדבר שהופכת אותו לזול. לא עשיתי סטטיסטיקות, ונדמה לי שגם אתה לא, לכן אנחנו מדברים על התרשמות, והיא סוביקטיבית. אגב, מעגל משתתפי האינטרנט זה כל אדם שמחובר לאינטרנט, ונדמה לי שזה אחוזים גבוהים מהאוכלוסיה. אתרי הכרויות, אודיגו, איסיקיו, פורומים, עשרות אלפי אנשים במדינה שלנו. אני לא מכירה הרבה גרושים שלא ניסו את מזלם באינטרנט, לפחות לא בחתך הגילאים שלנו.

לא יודע איפה את רואה הכללות...

ודווקא כן,עוסק לי בסטטיסטיקות...מין הובי חולני שאספתי לי אם השנים..."אני לא מכירה הרבה גרושים שלא ניסו את מזלם באינטרנט" מיצג אולי את הכל...לפחות סטטיסטית הם הרוב המוחץ,,,בלי סימנים של תחרות...ולדעתי האישית,והממש לא מחיבת. ההפסד גבריתי,כולו שלך...

r e d head

New member
עם

סטטיסטיקות אני לא יכולה להתוכח, גם באופן כללי לא התכוונתי להכנס לויכוח, גלשתי קצת, אז...
אגב, לא הבנתי מה הפסדתי....

מצוטטת

New member
אוףףף שמוףףףףףףף

העיקר שאנחנו כאן להקשיב לנסות להכיל לתרום להיתרם להסכים להתווכח והעיקר להרגיש שיש שם בעבר השני של הצג גם כאלו...שמפרגנים לנו זהו........
למיטה

הייתי שם....אני עדיין שם

כן, היום כל הקשרים נגישים ביותר....זיונים זמינים הרבה יותר. אני נפגשת עם גבר, והוא מציע שניפגש בדירתו. יושבים. משוחחים. נחמד. נעים. ואז....מתחילים המגעים, הליטופים, הנישוקים, המיזמוזים...כל כך נעים, כל כך מלהיב, החשק עולה ועולה (תלוי בגבר, אם הוא עושה לי את זה), התשוקה עומדת להתפרץ....וזהו, לא ניתן לומר עוד לא, לא מסוגלת לדחות אותו, מ ת פ ת ה, מ ת פ ת ה, ונכנסת איתו ל...מיטה. הוא מתלהב מהגוף שלי, אני משלו, מגבריותו, מתחילים המגעים האינטימיים יותר, הנישוקים, הליקוקים, האצבעות שחוקרות כל נקודה נסתרת, כל נקיק סודי ומסתורי ורותח ולח שבי. הגוף שלי מתמוסס בלהט היצר הפנימי....כולי רועדת, נלהבת...גומרת. אחר כך שוכבים, מחובקים, כאילו גוף אחד, כאילו אוהבים. ובהמשך...נפרדים. וזהו, הגבר הנלהב נעלם...קולו יותר לא נשמע. ולפעמים, כאשר נשא חן בעינייך זה כל כך כואב, הרי, למה שאותי לא ירצה. אבל...זה כנראה טיבם של גברים. כאשר הם טועמים, הם חיש מהר שובעים...ובארוחה חדשה חפצים. וחבל שזה כך...חבל שהקלות הבלתי נסבלת של זמינות היחסים, וההכרויות לכך גורמת...למין מיידי, ללא קשר עתידי. זה קרה לי מספר פעמים. ואת הלקח שלי עדיין לא למדתי. ורק הבוקר חזרתי מבילוי לילי, עם גבר, שרק הכרתי, בילוי אינטימי שכזה. ומה דעתכם??? האם האיש אלי יתקשר? האם האיש בי יחפוץ בכלל???

הרי כמעט ברור

שאם את באה אליו לדירתו זה מה שיקרה לא? אז הלקח הראשון זה להפגש בחוץ ,במקום ניטרלי לא שלך ולא שלו.

רק רוצה להוסיף כי

גם אם נפגשתם במגרש הביתי של מי מכם זה עדיין לא הכרחי שהפגישה תגמר במיטה הכל תלוי במה שאת משדרת במה שהוא משדר איך אני חוזרת ואומרת? לטנגו צריך שניים

r e d head

New member
לדעתי את כותבת יפה

את צינית עם עצמך. אם זה אמיתי מה שכתבת, ברור שזה קורה רק שלא כל אחת יכולה לכתוב את זה כמוך. אני חושבת שכל עוד טוב לך תמשיכי. כשלא יהיה לך טוב ותרגישי בבבבבאאאאהה (בחילה), תנהגי אחרת. ויש דרך די קלה להמנע מהמצב שאת מרגישה מתפתה מתפתה (מניסיון)...פשוט לא להגיע לסיטואציה מפתה. לא לבוא אליו הביתה, לא להזמין אליך. ולא להשתכר בפגישה. וגם להגיד לעצמך שאת לא עושה את זה. נזכרתי בקטע מצחיק שקראתי פעם, מישהי הציעה ללבוש תחתונים לא יפות לדייט ראשון....

למעלה