להרגיש כמו פעם

ophra

New member
ב"ברידג'יט ג'ונס"... ../images/Emo6.gif

היא הולכת לפגוש את יו גרנט בפעם הראשונה ובוחנת שתי אפשרויות הראשונה - תחתוני סבתא מזעזעות ש"מכניסות" בטן
(נקרא לו "תחתונים א'") והשניה - תחתוני חוטיני שחורים מתחרה
("תחתונים ב'") ואז היא אומרת (כותבת) לעצמה: אם אני אגיע יאתו לסיטואציה אינטימית הרבה יותר כדאי אם אהיה לבושה בתחתונים ב' אבל כדי שיהיה סיכוי גבוה יותר שאגיע איתו לסיטואציה אינטימית אני צריכה ללבוש את תחותנים א'. היא בוחרת בתחתונים א' מגיעה לסיטואציה האינטימית ו....
עפ
(בדיוק התחלתי לקרוא היום את ספר ההמשך. שמעתי שרנה זלגוור עושה שוב דיאטת השמנה לקראת הצילומים שלו. בשביל מה שמשלמים לה גם אני הייתי מוכנה לעלות 20 קילו...
)

ophra

New member
ברגע שהצטברות הכאב

מאלו שלא מתקשרים למחרת היום יגדיש את הסאה תביני כנראה שהגעת לנקודת השובע ותתחילי לחפש ולפעול בדרכים אחרות עד אז - תשתדלי להנות... לפחות מהסקס...
עפ
(הייתי, ראיתי, עשיתי)

michaly44

New member
זווית ראייה של גבר.?

אם הייתי גבר... קשה להכנס לנעליו של גבר לא פעם נאמר שהגברים ממאדים והנשים מנוגה.. זווית ראייה שונה לא? בכל אופן אם הייתי גבר.. ונשים שהיו מדברות איתי דרך המסך..ובאות עוד באותו הלילה לקחת זיון..הייתי חש מנוצל..או מאידך..יופי יש לי אורגזמה בלי התחייבות ריגשית..(טוב לא כל כך בטוחה שככה הם חושבים). האמת, שנורא תלוי בסיטואציה ומה אותו גבר מחפש. יש חדרים מיוחדים לסקס או לערום במצלמה.. ההגדרה היא ברורה לחלוטין, והמטרה גם. מי שנימצא שם..מחפש את מה שהחדר מציע לו. בהכרות..כל אחד דמות למושא האהבה.. כניראה ידידך קץ כבר בהכרויות שטחיות. גם לפמפם כל לילה מטיש.

ophra

New member
אפשר להתרפק על העבר

אבל הזכרון, אתם יודעים, הוא סלקטיבי...
קל גם לחטוא להכללות והשלכות אבל גם זה לא מומלץ...
והרי את, red, הבאת סיפור של ערב אחד עם איש אחד שעשה לך כבד....
לי הסיפור הזה היה עושה אולי קצת עצוב עצוב עליו לא על הנשים ש"בחייו" (או שיותר נכון יהיה לומר "במיטתו"...
) לעתים אנשים נמצאים במצב של חוסר שקט ושלווה והם מנסים למצוא אותה על ידי מילוי חללים חיזוקים מכל מיני מקומות חיצוניים הימנעות כמעט אובססיבית מהתעסקות בדברים עמוקים יותר מנגיעה במקומות לעתים חשוכים וכואבים. אם אדם כזה הוא ידיד שלי זה עושה לי עצוב. בשבילו. לא יותר. לא הייתי משליכה פירור מהסיפור שלו על עצמי איך אנחנו אומרים לפעמים....
"זה שלו. לא שלי". עפ
(וזו, כרגיל, רק דעתי)

עפרה!!!!!!

האמת,לא עצוב לי על אנשים אחרים,,,לא מתימר להרגיש, בשבילהם...הטוב ורע שלי הינו משהו אישי,לא באלנס עולמי...כל מיני סוגים מרכיבים הכדור, כל מיני אנשים ממלאים כל מיני צרכים. זה שלא מבין אותם לא פוסל את חשיבותם...גם להלקאה אישית,יש סיבה ומטרה.גם להענשה עצמית,יש מקום,יש הגיון.{גם כשאני אישית לא מבין אותו}לא ממהר לחוש צער, בשביל אדם אחר,מוצא זאת יומרני...כשיש לי בידי,רק את מושגי...{גם לי יש סוגרים,עכשיו רק צריך למצוא משהו לכתוב בהם}

כשאוהבת אדם

כאדם רואה דברים ולא מצליחה להעביר עצוב לי עליו זה כלל לא יומרני זה פשוט איכפתי (דברים שרואים מכאן לא רואים משם...)

איכפתי....

על פי רמת המוסר שלך.שפיטתה של סיתואציה בהתאמה אליך...אבל אם הם אינם שלו,אם אלו לא צרכיו,רצונותיו,גם לא קנה המידה,על פיהם מקטלג...אז על מי בדיוק עצוב,ולמה...שהוא לא אנחנו?

לא עוסקת במוסר

גם לא שופטת היית כבר אמור להכיר... משתדלת להביט בסיטואציה מעיניו שלו והעצב אינו על זה שאינו אני העצב על זה שאינו רואה איך מוביל עצמו למקום בו לא טוב לו (נכתב בלשון זכר אך מכוון גם לנקבה)

לא טוב לי לעשן...

גם לך...אני יודע זאת,גם את...ועדין אין זה מונע ממני להפסיק. טוב הוא עניין יחסי,אין דברים ללא תחליפים.לך תדע מה יבוא במקום.אין טוב,בלי רע,אין אהבה בלי כאב.הצד השני של המטבע...הנזקים שאנו מביעים על עצמינו הם לעיתים,ברירת מחדל,הרע במיעוטו.מנגנון הגנה...שלו.נכון לגוף,נכון לנפש.

נו טוב

אם בעישון עסקינן מוכנה להסכים... ובכל זאת עדיין חושבת שיש מקרים אחרים לא כל כך בא לי לפרט לכן נשאיר את זה כך?

ophra

New member
אצלך הסוגריים מסולסלות ../images/Emo13.gif

{כאלה...} רק בשביל להבהיר - עצוב לי, אם בכלל, רק על קרובים אלי. לא מרחמת רק עושה לי עצוב תחושה של "כבד", לפי המינוחים שלי היא "לקיחה" על עצמי קושי של אחר ומזה, בעקרון משתדלת להמנע בדר"כ עפ
(הבהלת אותי קצת עם הצעקה...
)

מצוטטת

New member
רק משתרשרת (עפ../images/Emo39.gif)

כדי לומר כשתחושות הופכות אימפוטנטיות (מקצינה ולא בכדי) זו הדרגה נכי נמוכה אליה מגיעים.... קר ומנוכר (וסליחה על ההקצנה) מקום שמרגיש הכי רע שאפשר.... אין גרוע מזה להרגיש כן, וזו כמובן אני...(שמעתיקה מעפ
) אני& ודעתי.

רציתי לתפוס את תשומת לבך...

מאז את בדיטים,אני כבר לא מקבל תשומת לב...דמיני אותי כמו ילד,לקחו לו הכדור,הוא לא ממש שיחק איתו,אבל עכשיו הוא גם לא יכול...לא קראתי לך כדור,יא אלה,מה פה קורה,מה נעלבת? ניסיתי דימוי ולא ממש הלך לי,אז על זה מתעצבנים, הופכים שולחנות...אייי בלי מכות...רק התכוונתי לטוב,,,וכבר נעלמת. זהירות אם הדלתתתתתת...הלוווווווווווו...הלווווווווו לא התכוונתייייייייייייי....{ערב נפלא גם לך}

ophra

New member
../images/Emo6.gif

וגם
מי נעלב???? חייכתי חיוך ענקי עפ
(נשארת בבית לדייט...
)

r e d head

New member
נראה לי שהיתי מגיבה כמוך בעיקרון

אבל הוא ידיד שלי, עם הרבה חיבה ואפילו הערצה למי שהוא ולצדדים האחרים הרבים שבו. נכון שהוא נכנס למעגל האינטרנט, ויש לו כבר בחילה מיזה, והוא מכור בצורה כזו שקשה לו להתנתק ממש. לכן הוא לא מעורר בי עצב. כנראה בגלל המכלול ולא בגלל הסיטואציות.

r e d head

New member
אולי להוסיף

אחת הסיבות שאנחנו נשארנו ידידים היא שאני לא שופטת, אלא מקבלת אותו כמו שהוא. כי מה שהוא עושה לא נוגע לי.

ophra

New member
אתנחתא קומית.... ../images/Emo6.gif

כבר שעה בערך מזמזמת לעצמי את השיר הזה בהשראת השירשור.... (לא היה לי כח ללכת לחפש את המילים המדויקות, אז זה מהזכרון) ישנן בנות
ישנן בנות, ישנן בנות אשר יוצאות עם כל אחד אם הן רואות בחור נחמד הן מוכנות לטוס מיד איתו אפילו עד אילת אבל אני איני כזאת אני צנועה בדרך כלל ואיש אלי אינו ניטפל!
(מדלגת ברשותכם על כמה בתים) ישנן בנות ישנן בנות שרק יוצאות עם בחורים לא 'כפת להן מה שאומרים תופסות את מי שרק אפשר ולטובות כלום לא נשאר אם לטובות כלום לא נשאר אז הן עושות ממש אותו דבר והבנים אומרים אז כך: "כל הבנות זה היינו-הך!"...
עפ
(ותחשבו על זה...
)

תזרמי....../images/Emo67.gif מוכר....

מן סוג של לחץ חברתי חדש.. ישן.. ואם אתה לא שם...(זורם ) משמע אתה לא קיים.. היה קיים כל הזמן.. רק עכשיו קיבל שם אחר.. מצטרפת אליכם... כל אחד ואיך שטוב לו.. מתאים לו.. נעים לו... את זוכרת ניצת שסיפרת שהכרת מישהו דרך האודיגו??? ואני כמעט התעלפתי... זה בגלל שגם בעיניי האודיגו נתפש ככלי למציאת סטוץ.. למרות שיש יוצאים מן הכלל. מי שמתאים לו...

למעלה