להרגיש כמו פעם

r e d head

New member
להרגיש כמו פעם

נפגשתי אתמול עם ידיד טוב, איש מיוחד ושונה, הכרנו דרך האינטרנט לפני בערך שנה וחצי ונשארנו בקשר ידידותי. השיחות תמיד מגיעות באיזה שלב לנושא הכרויות או ניסיונות להכיר. לשמוע את הצד שלהם לא עושה לי טוב. אפשר להגיד שהוא אחד מאלה שצריך להיזהר מהם באינטרנט. אני מאמינה שהוא לא קורא כאן קצת ממה שהוא אמר .... בהתחלה כשהכרתי נשים באינטרנט זה היה כדי לבדוק אם נשים רוצות אותי אחר כך סקרנות להכיר את מי שאני מדבר איתה שתביני אני אף פעם לא מבקש להיפגש, זה תמיד הן רוצות להיפגש. בדרך כלל הן באות אלי הביתה פעמים בודדות באתי אליהן. אח"כ הייתי נפגש כי היו לי כל מיני פנטזיות שרציתי להגשים יום אחד דיברתי באודיגו עם בחורה צעירה השעה הייתה 2.00 בלילה, היא רצתה לבוא. ב3.00 היא הגיעה, הזדיינו ואחרי שעתיים היא הלכה הביתה. שכבתי במיטה, היא באה והלכה, לא הייתי צריך לעשות כלום. אפילו לא ביקשתי שתבוא, היא רצתה. היום סתם להכיר מישהי לא מרגש אותי יותר, אני צריך משהו שונה יום אחד דיברתי עם אישה לא צעירה מכובדת עובדת בעבודה חשובה, השיחות היו שיחות על סקס, היה ברור שאין לי כוונות להכיר לקשר רציני, היא רצתה לבוא אלי בלילה, היא באה, לבושה בבגדים כאלה שיוצאים איתם למקום מכובד חליפה, תסרוקת מסודרת, איפור כבר, כאילו היא יוצאת לפגישה לדייט להכיר. אני הייתי בבית בבגדים שלי היא באה להזדיין והלכה הרגשתי כמו זונה מאז אני נמנע להכיר מהאינטרנט (הערה – כשהן מאוד רוצות להיפגש איתו בסוף הוא כן נפגש גם היום, כי הוא הרבה באודיגו, מתוך הרגל) יש לי שתים שלוש חברות טובות, שאין בנינו קשר אינטימי שיחות נחמדות וידידות קשר יפה …… היום אני רוצה להכיר מישהי שתהיה בנינו חברות וחיבה. אמרתי, כשנפגשים ונכנסים למיטה אחרי שעה, לא נשארת חברות אח"כ. זאת לא הדרך. דיברנו על האינטרנט, על השינוי שזה הכניס לחיים, הזילות, המבחר האין סופי. הוא אמר הלוואי והיה אפשר לחזור לחיים שהיו פעם. זאת לא פעם ראשונה שאנחנו מדברים על הנושא הזה, הוא מספר כדי להוציא כמו שאנחנו כותבות כאן. גם קצת בשביל להצטדק. הזילות הזאת קיימת, אי אפשר להתכחש לה. אנשים יצרו אותה. להיות שם זה רק עיניין של בחירה כי קל לזהות אותה. ולי כבד עם הסיפורים האלה. שתים שלוש.....שלח

מצוטטת

New member
עיניין של בחירה, ועוד איך של בחירה

הצטרפות או שלא (של מיקרים) קראת או שלא.... דובר בהקשר די קרוב בחדר אחר מעתיקה לך מילה במילה אמירה+תגובה (התייחסות שלי) הקוד החברתי החדש הוא "לזרום"=אל תתקע על עקרונות/ערכים, תמשיך לנוע בקצב - או שתחדל.......
(משפט מצוטט של כותבת) תגובתי
תופעה או שלא.... המשפט הזה אווצ' מרחיק לכת יותר מידי...לי! קוד חברתי
לא יודעת זילות
אולי....כנראה שבמידת מה אכן קיימת לצערי....אמרתי?

r e d head

New member
קראתי שם

ואני חושבת שהתופעה קיימת ונרחבת. לא תמיד יודעים לזהות מראש. בעצם זה שאחד בוחר לא להיות שם, לא משנים את המצב. את מבינה, פעם שהיתי תמימה חשבתי שמכירים מישהו, נחמד להיות ביחד, ומכאן ממשיך קשר, חברות, אהבה.

מצוטטת

New member
נו, אבל

היום את כבר לא תמימה
ואת טוב טוב יודעת שזה הרבה יותר הרבה יותר מאחד שכןבוחר לא להיות שם
בזה הרי תסכימי איתי (ודי לקרוא ת'שרשור שלא נגמר
) ולהסיק, שאנשים מתחילים להבין שהנאה של רגע....אין בה די לא יודעת , אולי זו ההרגשה שאני קיבלתי.... אבל גם אלו עליהם מכוונים דברייך המוזכרים גם שם.... גם הם נראה....חשים רצון של מעט יותר מעבר לזמני.... נשים/גברים כאחד.

michaly44

New member
אינטרנט - ופגישות

הקשר הזה..העולם קטן והפך לכפר גלובלי.. מצלמה, רמקולים..ואתה נימצא איתו או איתה. רואים אחד את השני אין כבר מיסתורין. הקשר באינטרנט , מהיר. אך מי שמחפש רק זיון..גם מוצא אותו. הכל תלוי במה שהבן אדם מחפש. אנחנו משדרים את הרצונות שלנו יש שפת גוף , יש כתיבה ויש דיבור. כבוגרים אנחנו יודעים לבחור. אף אחד לא שם אקדח לראש. הידיד שלך צריך לשנות כיוון ועדיין חושבת שצורת ההכירות האישית דרך חברים.. אולי הטובה ביותר. באינטרנט יש מלא מתחזים וצריך ממש להזהר. יש אכזבות רבות ואולי המדיום הזה לא מתאים לכל אחד. חברתי ניפגעה פגיעה רצינית מאחד שהכירה באינטרנט. ממליצה לעשות מחקר על האיש לפני שניפגשים.

angel151

New member
מחקר לא בדיוק תמיד עוזר

כי יש שקרנים ומתחזים יש שחקנים שמסוגלים לשחק אותה עד הסוף.. מילת המפתח תקשיבי לעצמך .

היו ימים ../images/Emo28.gif

שהיה איזה קסם באינטרנט היו שיחות נפלאות באודיגו שלא בהכרח הובילו להכרות יש גם היום הרבה פחות אבל יש נכון ,היום ברב השיחות אכן רובם מכוונים להיכרות ואפילו פחות מכך לסייבר סקס נו אז מה? זה אומר שצריך להשתתף במשחק? למי שטוב עם זה סבבה למי שלא שינהג אחרת. אז נכון ,היום כמעט ולא נכנסת לאודיגו אם כן לא נראת ברדאר ,רק לאותם חברים ותיקים לפעמים בכל זאת ניגלת ל99% מהפונים לא עונה לעיתים אותו אחוז אחד סוחף לשיחה מעניינת ובכל זאת כבר שנה שאף אחד לא עשה לי את החשק להטריח עצמי ולצאת להפגש ... זילות ביחסים כבר יש היא נמצאת כאן מזמן ,לא בטוחה שהאשם הוא באינטרנט זה היה גם קודם נכון אנשים יצרו אותה אך לכל אחד מאיתנו הפרטים יש את זכות הבחירה להתחבר או לא. מה שבעצם אני אומרת הוא שכל אחד מאיתנו נמצא איפה שנכון לו ואיפה שטוב לו. והעלת כאן אדמו עוד נקודה... "להכנס למיטה" אין כאן כללים אישית אני מכירה לפחות שני זוגות שההכרות התחילה במיטה... זוג אחד היה ביחד שנתיים הזוג השני שנה עוד המשיך לספר שזה רק סקס היום הם נשואים כבר 24 שנה... למדתי שהכללות הן המכה הכי גדולה שאנחנו נותנים לעצמנו. ובקשר לאותו ידיד? שלא יספר סיפורו תגידי לו... אם הוא באמת היה רוצה הוא כבר היה מכיר את אותה אחת או לפחות היה מכיר כאלה שמעונינות ביותר ממה שהוא מספר תמסרי לו שזה מה שאמרתי?

r e d head

New member
אם...

הוא באמת היה רוצה הוא היה מכיר את אותה אחת... לא, הוא לא באמת רוצה. הוא בחר לחיות לבד. הוא אמר בעצמו מזמן. ויש לו תחליפים חלקיים למה שזוגיות נותנת. זה לא בא ממקום שיש לו בעיה שהוא רוצה להתמודד איתה. יותר תאור מצב. תופעה דיי נרחבת....בעיקר בקרב הגברים שמצליח להם בכל תחומי החיים.

אז את רק מחזקת

את מה שאמרתי... לגבי הגברים שמצליח להם בכל תחומי החיים? בואי אספר לך סוד הם גם זקוקים לאהבה ,לחום,לחיבוק לא מאמינה שהבחירה בלבד היא בחירה אמיתית זה רק תרוץ לחוסר הצלחה בתחום הזה וחוסר ההצלחה נובע מכל מיני סיבות שהכותרת שלהן - פחדים (כל אחד עם הפחד שלו)

s h o o s h a

New member
היכרות - לצורך מה ?

כמו בחיים, גם כאן, ולא מהיום והרבה לפני עידן האינרנט, כל אחד הגדיר לעצו את מטרת ההיכרות עם בן המין השני. אלא מאי? פעם, בימים בהם לא היתה הקופסא המדברת של היום, היה מעט קשה יותר. אז? אנשים לא השיגו את מבוקשם? השיגו גם השיגו. פותחו "שיטות" שהלכו והשתכללו עד שאפילו הקושי הזה הפך להיות קל ובלתי נסבל. וכשבא עידן האינרנט וחדר אל תוך חיינו, הדרך נעשתה קלה בהרבה. זילות? מצטערת, אני לא רואה בהתנהגות זו זילות מאחר והיא נעשית מתוך בחירה חופשית של זה/זו הנוהג בה ולא מתוך כפייה או אונס וזכותו של כל אדם, במידה ואינו פוגע בזולתו, לנהוג כראות עיניו וכטוב לבו עמו. ואסכם כך - כל אדם, אישה או גבר, בוחרים איך לחיות את חייהם ואיך לנווט אותם כך שתצמיח להם את הפירות הטובים ביותר. ועוד דבר אחד קטן שלמדתי מאמי המקסימה והחכמה, ז"ל - כל אחד מוצא בדיוק את מה שהוא מחפש. אז, אין להאשים את האינטרנט, האודיגו, הנשים/גברים החופשיים, רמת מוסר כזו או אחרת (שמהווה נושא שלם לדיון אחר) וכו'. בוקר טוב ישראל

יכולה להסכים איתך ברב הדברים

מסכימה גם בעניין הבחירה החופשית אבל לוקח זמן להבין שהמטרות שמוצגות על פני השטח אינן המטרות האמיתיות לוקח זמן לפתח ולחדד את החושים ויש נפגעים,יש פצועים בדרך גברים ונשים כאחד! ולעניין האינטרנט הוא אינו האשם אך... איך אמרת? הוא הפך את הדברים לקלים ופשוטים יותר ועל כן כשהיה צריך להתאמץ לא כל אחד היה מוכן למאמץ והיום כשהכל מוגש על מגש של כסף יש מצטרפים חדשים שאולי פעם רק חלמו והיום מבצעים...

מצוטטת

New member
סליחה שושה

לא מסכימה איתך....(עם קטע מדברייך) הנוהג הזה של אכול היום.... נכון אין זה נעשה מתוך כפייה כלפי הצד השני בהחלט זו זכותו של זה הבוחר בדרכו אבל...וגדול!!!כאן בדיוק לטעמי האישי טמון ה-
....ואסביר ישנם אלו (והם לא רבים למיטב ידעתי) החושפים את הקלפים...הם גלויים וישירים אבל הם מעטים , החושפים את יעדם....אז הכל בסדר, במיקרה שכזה כל זמן שזוהי גם בחירת הצד השני אכן אין פוגע ונפגע אלא מהי....ע"פ השיתופים הסיפרים והחוויות של לא מעט משתתפים במציאות של היום ההתנהלות ממש הפוכה ואני דווקא כן מייחסת קשר לנושא עם מוסריות שניהם כאחד יש בהם זילות ואפילו רבה לדעתי.

s h o o s h a

New member
הכל ענין של עד כמה

מאחר ומדובר בנו, אנשים בוגרים שכבר עברו לא מעט בחייהם, אני הייתי מצפה מאיתנו שנדע "להריח" מתי מישהו מנסה להכניס אותנו למיטה נטו (ואם מתאים לנו, אז, בכייף) ומתי הוא מבקש לעצמו לפתח קשר שיהיה לו עתיד. אז נכון, וכבר אמרתי פעם, יש "נפילות" כי יש שחקנים שמגיע להם פרס אוסקר על התחזות ועדין, הבחירה היא היא שלנו ורק שלנו אם להתפתות ולהאמין לכל מילה היוצאת מפי הצד השני או לסנן ולשמוע את הדברים שעשויים להיות בגדר אמת (וזה בהחלט אפשרי). לענין הגלויים והישירים שחושפים את מטרותיהם לעומת אלו שלא .. התיחסותי לזה היא כפי שכתבתי מעלה - שנדע "להריח אותם" ... מוסר - בעיני אחד התנהגות מסוימת היא מוסרית ובעיני האחר אותה התנהגות בדיוק איננה. אז מי מבין השניים צודק? (נושא לדיון רחב ושלם) ורק בשל העובדה שלדעתי אין למוסר תשובה אחת וחד משמעית אינני רואה בהתנהגות כמו זו שהועלתה כאן, זילות. הכל ענין של בחירה הכל ענין של עד כמה אנחנו עם יד על הדופק הכל ענין של עד כמה למדנו מנפילה של העבר להשליך על העתיד לבוא ובכל מקרה - אין כל דרך לעשות הכללות כי יש מאלו ויש מאלו וכל אחד, כאמור, ימצא בדיוק את אשר הוא מבקש לעצמו

r e d head

New member
קורה לי...

אני קוראת לזה תקופות הציניות שלי שנדמה לי אני מריחה את זה בכל מקום.

ophra

New member
אני לא נתקלתי ברמאים ממש

כאלה שמדברים על "מערכת יחסים" ובעצם רוצים רק זיון ללילה... נכון, צריך ללמוד לקרוא לפעמים בין השורות רוב הגברים שאני נתקלתי בהם (ההדגשה נועדה למנוע הכללות...
) לא יגידו את זה בצורה מפורשת ("אחותי... אני פה רק בשביל הזיון..."
) למרות שגם בכאלה פגשתי. הרוב יהיו יותר "מתוחכמים" ינסו להקסים, לשבות לב, להצית ניצוץ אבל גם אם לא ברגע הראשון של הפגישה בשלבים מתקדמים יותר אפשר לזהות את הכוונה האמיתית. אני חוששת שחלק גדול מהמקרים של אכזבה מצד האשה הם תוצאה של פרשנות לקויה של המסר של הגבר אשה היתה רוצה לשמוע "אהבה" היתה רוצה לשמוע "קשר" או "מערכת יחסים" היתה רוצה לשמוע "חום" או "קרבה" אז גם אם המילים לא נאמרות בצורה מפורשת היא "שומעת" אותן בין השורות ואחר כך - מתאכזבת. אני יודעת שצפוי לי מטר אבנים על המשפטים האלו אבל אני אשה - אז מותר לי
יודעת על עצמי שמיום שלמדתי "לקרוא" נכון בין השורות הסתיימו האכזבות
ידעתי בדיוק מי יתקשר יום אחרי לילה משותף ומי לא. בדרך כלל גם אלו שלא התקשרו - שמחתי על כך...
עפ
(רק על עצמי לספר ידעתי)

זה עולה כל כמה זמן...

במיליון צורות,לא מעט פרצופים.בכולם המחסור בפורפורציות חזק מהכל.הפורומים של נושא המשפחה פה באתר,ובחבריו המתחרים,מכסה גג שלושה אחוז של גרושים ועדין אין לנו בעיה להחיל מזה חוקים,לעסוק בהסתברויות.קח את אודיוגו ושאר חבריו,חבר את כולם בו זמנית לקו,אתה לא עובר את אחוז החסימה להוות חלק מהסטטיסטיקה,או בכלל לשחק במשחק...עולם יפה יש לנו פה, למרות לא מעט בעיות,אבל לא לטעות ולהסיק מכך,שזה מיצג את העם.גם לא את רובו...

למעלה