להרגיש כמו בתולה

Dafnush5

New member
להרגיש כמו בתולה

טרנד הניתוחים להצרת הנרתיק צובר תאוצה באמריקה ג'אנט יארבורו, סייעת רפואית מטקסס, העניקה השבוע לבעלה מזה 16 שנה, מתנת יום נשואים: היא עברה איחוי בתולים. "זו היתה מתנה מיוחדת בשבילו, משהו מעין חידוש-נעורים" כך הסבירה יארבורו בת ה-40. "לא הייתי בתולה כאשר התחתנו ולכן חשבתי שזו תהיה המתנה היפה ביותר שאני יכולה להעניק לו. הוא מאוד התלהב, והודיע ש'זה היה שווה כל אגורה'". http://www.global-report.com/a.php?c=gg&a=3078053&rc=il

black hock

New member
למה אנשים מייחסים כ"כ הרבה חשיבות

לקרום המסכן הזה?

אולי המקור זה סיבות אנרגטיות

לאו דווקא הקרום עצמו, אלא העובדה שמישהו/מישהי עבר נסיון מיני. אולי הקרום היה הסימן החיצוני היחיד שאנשים זכרו לבדוק, והתפתחו מזה כל מני התניות תרבותיות

black hock

New member
אבל עדיין

זה שמאחים את הקרום לא אומר שהניסיון המיני נעלם... מה שכן, הצרת הנרתיק לדעתי אמורה להגביר את הגירוי...

היי דפנוש

מה דעתך על הניתוחים מהסוג הזה? מה דעתכן? בעיני זה פשוט מזעזע. פשוט כך.

בעיני זה פשוט מטופש.

אם יש משהו מיוחד בבתולים זה הראשוניות שבזה. מדובר באישה שזו הפעם ה-1000 שהיא שוכבת... אז מה היא מנסה לומר? להציג שהיא בת 15 ולא שכבה עם אף אחד? ומה הקשר בין איחוי בתולים להצרת הנרתיק? זה 2 דברים שונים לחלוטין

ToryMaster

New member
מזעזע

ההזדמנו תהיחידה שבה אתן למישהו להתעסק לי בנרתיק תהיה בלידה. ובכלל, איבוד בתולין זה עניין ששמעתי עליו כל כך הרבה חוויות רעות, כולל הנסיון הלא מוצלח להפליא שלי, למה שמישהי תרצה את זה שוב?

smartone1

New member
קידוש הבתולין

לדעתי כל העיסוק האובססיבי סביב הבתולין הוא משוקץ. הוא נועד להוריד את ערכה של האישה בחברה ולקבור את החופש של כולנו!

למעלה