להרגיש יפה

mesty

New member
להרגיש יפה

חזרתי עכשיו ממסעדה בטיילת - לונדון אני במצב רוח מרומם, אני שיכורה יצאתי אם יזיז שהמון זמן לא ראיתי כי חזרתי מאמסטרדם לא היה ביננו כלום, שתיתי נהנתי והוא היה ג´נטלמן אמיתי יאמר לזכותו הוא הפתיע אותי אני מרגישה נפלא רציתי לומר זאת, אני מרגישה יפה וסקסית וזה נותן לא את הכוח לרצות ללכת להיות מועמדת בתחרות היפה ושמנה מה אתן/ ואתם אומרים?? אני מודע אני רוצה להופיע על אחד מקירות הבתים המגבילים לבניין עזריאלי אני רוצה תמונה שלי ב ג ד ו ל שמכוניות יסעו וידברו, שאנשים שהוא איתי בצבא ידברו אולי אני זקוקה להמון צומת לב אבל באמת אני ממש רוצה רציתי ליקנות היום לעצמי בגדים, הייתי במתאים לי, אין כלום הכל או ארוך, או פישטן, או יותר מידי מערב פרוע - מלמלות וכאלה מה רע להיות לבוש בצורה סקסית קלאסית מחמיאה בלי יותר מידיי סממנים אופנתיים זמניים טוב, בנימה אופטימית שיכורה זו כשהראש סחרחר אלי לילה טוב

DREAM111

New member
חביבתי

הציע לך להיפרד מהשיכרות ולכתוב הודעה יותר ברורה. אם השאלה היא על התחרות של היפה והשמנה אז למה לא בכייף לכי על זה.

avielss

New member
לדעתי היתה פה נימת קנאה?

לא לא הגיוני לא יכול להיות

shugi28

New member
יש עליך איזה גו´יינט פנוי ???../images/Emo117.gif

מעיר החטאים ? ברוכה הבאה קחי כצת צומת
שוגי .

למה אתה חושב שהיא מקנאה?????

אתה אומר לכל אחת שהיא מקנאה, אבל במה בדיוק צריך לקנאות?? בזה שהיא אומרת שהיא שווה, בזה שהיא אמרה שהיא שיכורה, בזה שהיא לא עשתה כלום עם הידיד שלה? האם יש משהו שפיספסתי? תאמין לי שאין פה במה לקנאות.

avielss

New member
היא סיפרה סיפור

כתבה שהיא סקסית שיש לה יזיז ושתיים התנפלו על שגיאות הכתיב אז מה רבאק????????? לכולנו יש שגיאות כתיב שנובעות בחלקן ממהירות ורק פה היה ציך להזכיר פעמיים ברצף את שגיאות הכתיב רבאק אם זאת לא קנאה

סליחה????????

נו אז מה אם העירו לה על שגיאות הכתיב, באמת יש לה שגיאות כתיב, נו כי היא רשמה את זה כשהיא היתה קצת שיכרוה, נו אז מה אם העירו לה, אל תקפוץ למסקנות, מה יש לקנאות בזה שיש לה יזיזים\ף ובזה שהיא סקסית? כי תאמין לי שאין פשוט אין במה לקנאות בה ממש לא.. כי להן בעצמן לא חסר כלום. אישה יפה.

טיאה 26

New member
אביאל, אל תקשקש.

לא ברור לי מה הקשר בין זה שהערתי לה על שגיאות כתיב ובין לקנא. נכון שיש פה אלף שגיאות כתיב, גם לאנשים אחרים וגם לי יש מלא שנובעות ממהירות, אבל בין זה לבין לקנא?! סבבה נהנתה, סבבה שיכורה, סבבה בחרה לשתף אותנו במצב רוחה. אבל אני לא שיכורה כרגע והצחיקו אותי הטעויות שלה שכמעט הפכו את המילים ללא מובנות כמו "בניינים מגבילים" למשל. וזהו. לא תמיד צריך לשלוח פרצופים ירוקים והערות עוקצניות (בייחוד כשהן לא ממש מתאימות) ומשום מה לא נפתחים לי הסמיילים, ככה שאני מנועה משלוח לך כמה בצבעים שונים.

למעלה