להרגיש טוב....

ben200

New member
להרגיש טוב....

אני יודע שאני נמצא בפורום של להרגיש טוב... אבל מה לעשות... המציאות שונה ואני מרגיש מאוד רע. רע עד כדאי כך שפשוט בה לי להמחק לגמריי מהעולם, פשוט אבד החשק ואבד התקווה, הגיע העייפות שרוצה לכבוש את הנשמה האבודה. לא יודע מה יהיה.... אם יהיה.... ביי לכם.... נשתמע בלהרגיש טוב באמת :)

rubber duck

New member
היי בן לא מוותרים עליך

מתי אכלת תפוז טרי לאחרונה ??? מתי קפצת לחוף הים סתם בשביל לראות את השקיעה לך עשה משהו לנפש אנחנו לא מוותרים עליך שרון

ben200

New member
תודה....

המצב הוא שאין עבודה.... מינוס ענק מימדים בבנק.... אין אפשרות לעזרה.... מה יכול לעשות מישהו במצב הזה חוץ מלראות איך הסוף מתקרב? מה אתם היתם עושים במקומי?

rubber duck

New member
חושב ומוצא פתרון

ועד אז הולך ועושה משהו שאני אוהב הייתי במצבים קשים נכון שכלכלית תמיד הייתי מסודר אבל כסף זה לא הכל ומעבר לכך אתה אדם טוב עם יכולות גדולות אז קדימה לא לוותר שרון

ben200

New member
בעיה....

האמת שאני כרגע עמוס בבעיות נוספות חוץ מהמצב הכלכלי הקשה, פשוט הכל נפל עליי ביחד וזה מוציא מהשגרה ומהיכולת לתפקד, עלה בתוהו כל הבקשות להלוואות שבקשתי בבנק. פשוט המצב הוא.. אין מוצא!!!

rubber duck

New member
אל תתן לעצמך לחהיכנס לתחושה

של אין מוצא נכון קשה וקשה מאד ו....... אבל אם תסכל על כל הבעיות כבעיות קטנות ותתחיל מהקטנה שבהן פתאום תראה שדברים זזים אם תסתכל על כל הבעיות כבעיה אחת זה יראה כהר ענק וישם לב שכל מסע במעלה כל הר מתחיל בצעד קטן אז קדימה עשה את הצעד ותראה לאן תגיע
שרון

בן....../images/Emo24.gif

מכיר את הפתגם: צרות באות בצרורות? בד"כ הבעיות מגיעות ביחד, בזמן הכי לא מתאים שיש (אבל ביננו, מתי הזמן הוא מתאים לבעיות?) כמו ששרון אמר, אל תנסה לפתור את כולן ביחד, תפרק אותם לבעיות קטנות, אחד אחד, ותתמקד כל פעם בבעיה אחת. כל כך מכירה את המצב, שהכל נופל בבת אחת, אבל זה רק עוד מבחן שאנחנו צריכים לעבור בעולם. נכון שכשנמצאים בתוך זה, זה נראה סוף העולם, כאילו אין פיתרון לדברים, אבל בעצם, הפיתרון ישנו, אנחנו פשוט לא רואים אותו באותו רגע. אחרי כמה זמן, כשאנחנו מתמקדים בבעיה, ומחפשים דרך לפתור אותה, (ולפעמים, אבל רק לפעמים.... אני לא יודעת באיזה סוג בעיות מדובר, גם להתעלם, זה חלק מהפתרון...), אנחנו מוצאים את הדרך, או שרואים שהבעיה פשוט כבר לא כל כך גדולה כמו שחשבנו שהיא. בכל מקרה, כמעט תמיד נמצאת פה, אם אתה צריך איזו אוזן לשפוך אליה. קבל
מכל ה
ילדווקא

ben200

New member
קודם כל תודה לכם.....

תודה לכם על האוזן קשבת.... חשבתי באמת על לפרק את הבעיות לאחד אחד, לפתור בעיה בעיה, יכול להיות שבאמת אפשר להתגבר עליהם, אבל הענין הוא שפשוט החשק די הלך לו.... עבדתי רצוף 8 שנים ולמצוא את עצמי אחרי כל כך הרבה עבודה קשה בחובות זה פשוט לא נותן חשק להמשך. לא יודע מה יהיה.... קודם נראה שאמצא עבודה, אולי זה ישפר את מצב הרוח. תודה לכם.

למעלה