להרגיש טוב

להרגיש טוב

לכל מי שעדיין לא יודע איך להרגיש טוב, זה ממני.. מאתמול. חזרתי אתמול הביתה, ו"תקפה" אותי, הרגשה של שיגרה. קצת עצב, קצת שיעמום, קצת... עצור !!! זה מה שאמרתי לעצמי- עצור ואז החלה שיחה פנימית ידידותית קצרה עם עצמי. אין רע בלהרגיש רע, אבל אתה אומר שאתה רוצה אחרת כרגע.. אתה יודע איך מרגישים טוב, אתה מבין עניינים לא? אז יאללה, הנה הזדמנות, ליישם. אז בוא נראה.. מה, אני לא אוהב את מה שאני עושה עכשיו? לא.. אז למה אני ממשיך לעשות את זה?.. אחלה! עצור! מה אני עושה? יושב בבית, חושב על מחר, על מה יהיה, אין לי חברה, סילבסטר.. עצור! לך תעשה משהו.. אחר ! איך זה אורי שהוא מרגיש טוב? .. איך הוא מתנהג? איך מדבר? איך עושה דברים? וכך היה. טלפנתי לאנשים, הלכתי לטייל, לקניון, בערב יצאתי, עשיתי בדיוק מה שעושה אורי כשטוב לו! העליתי חיוך על פני, סיפרתי בדיחות, התנוענעתי לי בריקוד לא מוגדר ללא מוסיקה. דיברתי! צחקתי! -הבאתי- מצב רוח טוב. למרות שלא היה בא לי! היה בא לי להישאר בבית ולא לעשות כלום! זה לקח בערך 5 דקות עד שהרגשתי טוב.. וגם זה יותר מדי זמן. כמובן שעולה בהתחלה המשפט "אני מרגיש שאני עובד על עצמי" זה בדיוק מה שיפה פה :) שורה תחתונה.. אתם מכירים מגוון רחב של סיטואציות ומגוון רחב של רגשות שאתם עושים, והדרך שאתם עושים כיף/עצב/שמחה/וכו´ היא אינדיבידואלית לכל אחד, ואתם יודעים איך אתם עושים את זה. עליכם רק לבחור להביא את הרגש שבא לכם באמת, ולעשות! ברגליים! בידיים! בפנים! עשיה. זאת לא פילוסופיה בגרוש כשאני אומר לאנשים, אתם לא רוצים להרגיש רע? לא צריך!

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

בתור אחת שדי חדשה בעניין הזה של להרגיש טוב עם עצמה, שזה התחיל להגיע אליה רק בתקופה האחרונה, אני חייבת להגיד שזה נכון. מנסיון אישי וקצר. אם פעם הייתי מרגישה רע כל הזמן, ולפעמים קצת טוב, היום אני מרגישה טוב, ולפעמים קצת רע. ואני כל כך מאושרת להרגיש ככה. שינוי גדול בחיים עצמם לא עשיתי, רק בגישה אליהם, וזה היה שווה את הכל. לא יודעת כמה זמן זה יחזיק, אני יודעת שהירידות התלולות עוד יגיעו (כמו עכשיו, אבל אני מתיחסת אל זה כאל ירידה קטנה, ולא תלולה...) ובמילה אחת "לעבוד על עצמי" עושה טוב, אפילו אם זה נראה סתם עבודה בעיניים בהתחלה, זה תופס..... אז אורי, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב אחרי "החופשה" שהייתה לך.... ילדווקא

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

בתור אחת שדי חדשה בעניין הזה של להרגיש טוב עם עצמה, שזה התחיל להגיע אליה רק בתקופה האחרונה, אני חייבת להגיד שזה נכון. מנסיון אישי וקצר. אם פעם הייתי מרגישה רע כל הזמן, ולפעמים קצת טוב, היום אני מרגישה טוב, ולפעמים קצת רע. ואני כל כך מאושרת להרגיש ככה. שינוי גדול בחיים עצמם לא עשיתי, רק בגישה אליהם, וזה היה שווה את הכל. לא יודעת כמה זמן זה יחזיק, אני יודעת שהירידות התלולות עוד יגיעו (כמו עכשיו, אבל אני מתיחסת אל זה כאל ירידה קטנה, ולא תלולה...) ובמילה אחת "לעבוד על עצמי" עושה טוב, אפילו אם זה נראה סתם עבודה בעיניים בהתחלה, זה תופס..... אז אורי, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב אחרי "החופשה" שהייתה לך.... ילדווקא

למעלה