אוקיי...
עכשיו אני לא מסלולר, ויכול לכתוב יותר משורה בהודעה, אז הנה אני מנתח. אביבה, זה מזכיר לי את הדיון שלנו. כן, אני יכול לאהוב את עצמי בצורה חסרת מעצורים, ובכל זאת להכיר בכך שיש לי מגרעות מסויימות ולנסות ולשפר אותן, כי אחרת, מה שיקרה הוא שהאהבה שלי תתקע אותי באותו מקום. אני אוהב את עצמי באופן מלא! יש כאן סתירה פנימית שאני בהחלט מודע לה! קשה לי לנתח את המשפט הזה באופן הגיוני, אבל אני אנסה בכל זאת להסביר: זוכרת את נרקיסוס? נרקיסוס, למי שלא יודע, התאהב בעצמו ולא הפסיק להסתכל עך הבבואה שלו במים, עד שבסוף, אם אני זוכר נכון, מת מרעב או משהו כזה... אהבה כזו היא אהבה מלאה לחלוטין של האדם לעצמו. אבל... האם היא תורמת לו משהו? האם היא גורמת לו להתעלות? בואי ניתן עוד דוגמא: בעלך אוהב אותך, נכון? מה יקרה אם יום אחד תחליטי לנסות סמים קשים? האם האהבה המלאה שלו אלייך תמנע ממנו למנוע ממך לפגוע בעצמך? אני מאוד מקווה שלא. אני לדוגמא. כשאני בשירותים, אני כבר לא רואה כמעט את ה... שלי, אבל אני לא אוהב את עצמי פחות בגלל שהכרס שלי תפחה והעליתי קרוב ל-20 קילו בשנה אחת! מצד שני, אני מודע לזה שיש בזה סיכון בריאותי, ולכן הולך בכיוון של החזרת עטרה ליושנה והרזיה! (שלא לדבר על ההוצאות של קניית מלתחה חדשה...) זה לא מונע ממני ללכת לים השבת (לכנרת!) ולהסתובב עם בגד ים, כמו כמה אנשים שאני מכיר שלא לובשים בגד ים כי הם מתביישים במראה שלהם! אני אוהב את עצמי מדי בשביל לתת לעצמי לפגוע בי, ולכן מרזה. לסיכום, אוהב, אבל משפר!