להרגיש טוב

אור35

New member
להרגיש טוב ../images/Emo51.gif

שלום לכולם מה שלומכם? רציתי לספר לכם מה עבר עלי בזמן שלא הייתי כאן(בפורום) וגם להגיד תודה לכולם על התמיכה וחום והאהבה ששלחתם אלי בלי תנאים ובלי גבולות. מצבי השתפר וחזרתי אל החיים ה"רגילים". אני חושבת שהפורום הזה פשוט מדהים. אני חושבת שזה שהייתם לצידי ברגעים הקשים עזר לי לעבור את המשבר ולהמשיך הלאה. החיים לא קלים אבל הם פתאום נראים אפשריים ולא דרך ללא מוצא... יש כאן המון משתתפים חדשים שזכו לים של אהבה ומדהים לראות איך אנשים כאן פשוט יודעים לאהוב. תודה לכולכם (אני לא עוזבת, מבטיחה לבוא מדי פעם לבקר)

גיל גיל

New member
אור!!! איזה כיף!!!

יש לי בקשה קטנה אחת, אכפת לך לספר לי (ולנו) מה קורה איתך, ככה, מידי פעם? רק כדי שלא נדאג! מה את עושה עם עצמך היום? איך את מרגישה? מה עם משפחתך? ספרי לנו! אנחנו באמת רוצים לדעת!

אור35

New member
לגיל גיל

מה שלומך? איזו תגובה מהירה. תודה על הכל... מבטיחה לספר מדי פעם . גיל גיל, אתה עושה בפורום עבודה נפלאה.זה מדהים איך נכנסים לכאן ומייד מרגישים כמו בבית. ראיתי שהפורום גדל והפך להיות משפחה אחת גדולה. כל הכבוד

היי, אור אור!

נפלא! נפלא לראות אותך כאן ולקרוא את דברייך!! מצטער שעדיין לא עניתי לך על המייל - יש לי בעיות עם עצמי בזמן האחרון (בעיות שהן הזדמנויות, אז אין שום סיבה לדאגה - אולי אפילו להיפך!), אז לא הצלחתי להביא עצמי לטפל בתיבת המייל שלי כ"כ (נדמה לי יש לי שם איזה 40 הודעות שלא נקראו, או משהו כזה). אוהב, בן

מעגלים

New member
אור -כמה טוב לראות אותך שוב

אופטימית יותר ומלאת תקווה. בואי לבקר לעיתים קרובות. באהבה רבה משה

אח, כמה כייף לשמוע!!!

אינך יודעת כמה שזה משמח!!!! תודה לך, את פשוט נפלאה!!! דויד.

למעלה