להרגיש טוב... עוד דרך...

גיל גיל

New member
להרגיש טוב... עוד דרך...

מכירים את Wierd Al Yankovits? אני חושב שככה כותבים את זה... הוא כותב ושר פרודיות על שירים מוכרים, והוא פשוט גדול מהחיים!!! עכשיו אני שומע את Amish paradize, הפרודיה על Gangsta´s paradize. יש לו את What if god smoked cannabis, על משקל השיר One of us של ג´ואן אוסבורן, יש לו עשרות פרודיות מייקל ג´קסון (Fat במקום Bad למשל, Eat it במקום Beat it וכו´...), הרבה שירים שיורדים על Star wars, ועוד ועוד ועוד... יש לי תיקיה שלמה של MP3 שלו והוא פשוט ענק! העניין הוא שכל פעם שיוצא שיר חדש שהופך ללהיט, הוא יוציא לו פרודיה, אז שווה להתעדכן! (אל תשאלו מה הוא עושה לבריטני ספירס, ואתם בכלל לא רוצים לדעת מה הוא עשה בזמנם ל-Barbie girl ולטיטאניק). אז אם האנגלית שלכם מספיק טובה וההומור שלכם מתאים לזה, תורידו!!!

איה@

New member
בוקר טוב!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל המתעוררים ולכול המתעמלים היכון!!
לפני שאני הולכת לישון - נכנסתי להציץ ולהפתעתי הגדולה - אני כחולה
תודה לך גיל גיל על האמון והכבוד, מה שהופך אותי עכשיו למחוייבת
אני הולכת לתפוס תנומה קלה - וכבר חוזרת למשמרת
עד שאחזור - תהיו ילדים טובים
תכינו את כל השיעורים
תגמרו לאכול הכל מהצלחת
ואל תשאירו כילים
איה.

גיל גיל

New member
בוקר טוב!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

איוש, את תהיי מנהלת מדהימה! את זה אני כבר יודע... ניקיתי את הבית, תפרתי לך את השמלה, בישלתי, שטפתי כלים, טיטאתי את המרתף, צחצחתי לך את הנעליים, ולסיום עשיתי פוליש ווקס לאוטו. את חושבת שעכשיו אני יכול ללכת לנשף בארמון הנסיך???

זהרי

New member
ברכות ברכות ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

ברכות לחברתנו שהוסיפה להרגשתנו דבר אישי משלה ואותנו בדמעות סחפה ושלה הדבר אינו רק סיפור אלא גם דרך להתמודדות ולך שלוחה לך ממני זר של פרחים חינני ומאחל לך הצלחה בדרכך כמנהלת..חדשה... זהרי

איה@

New member
להתעורר בחיוכים ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo27.gif

לזה גרמתם לי היום! תודה חברים יקרים שלי
איה.

למעלה