להרגיש את הקלפים

רחליקה האחת

Member
מנהל
להרגיש את הקלפים

בהמשך לדבריה של YOUNGSAVTA בנוגע לרגשות החלטתי להביא הנה סיפור מעט אישי. בתחילת דרכי כקוראת בקלפים ניסיתי להצמד לפרשנות של כל קלף וגיליתי שהיא לא תמיד חופפת לרגשותיי ולתחושותיי בנוגע לפונה או לשאלה שנשאלה. אתם מוזמנים לשתף וגם לענות לשאלה: כיצד לדעתכם ניתן להתחבר הן לרגשות והן לקלפים ולמנוע קונפליקט פנימי? יום מקסים עם תקשורת נכונה ויעילה, רחליקה

אצלי רוב הזמן זה התיקשור שמוסיף

כשאני מפרש קלף מסויים ליפעמים הפירוש המשוייך לפי הספר עובד אבל ברוב המיקרים מיתווסף לפירוש גם הקוו האינטואיצי של כל הקוראים בקלפים התיקשורי הריי קלפיי הטארוט הם כלי תיקשור חזק מאוד והחיבור שלנו למדריכים הקוסמיים שלנו בהחלט עוזר בכל קריאה וכן הרצינות שלנו והפתיחות האמונתית שלנו למיקצוע המיסטי הזה שבחרנו או כוונו בשם שמיים לעסוק בו ככל שניהייה ממוקדים ומרוכזים בשואל הנימצא לפננו התיקשור יתחיל לעבוד עבורינו כשאנחנו שמים את כל מירצינו למשימה של לעזור ליתמוך ולכוון את הפונה אלינו אנחנו צריכים ממש לאהוב בכל ליבינו ומאודיינו את מה שאנחנו עוסקים בו ולהפוך את זה למשימת חיינו החשובה ביותר ולא אצל כולנו האהבה ללא תנאים לטארוט שלנו באמת חזקה אצלי זה 24 שעות מיסביב לשעון אני מוצא את עצמי ליפעמים אפילו חולם על טארוט מדמיין מדבר עלהם נושם אותם וזה רבותיי רק או שאוליי גם אתם אמן סלה

רחליקה האחת

Member
מנהל
מקסים טארוט מלאכים ותודה,

יישר כחך על העשיה המבורכת ועל תחושת השליחות המלווה אותך. רחליקה

רשף כשף

New member
לדעתי

אני מקבלת כל תחושה או דעה של קורא אחר, כאשר ניתן למצוא לה ביסוס מתוך הקלף עצמו. אצל כל אחד ואחת זה כמובן שונה. הקלפים מלאים בסמלים ובסימנים. לפעמים מדובר על סמל שהוא קטן יותר או תופס פחות מקום משאר הצורות בקלף, אבל העין נתפסת עליו. לפעמים מדובר ברקע, בצבע, באווירה שהקלף מבטא. אין נכון או לא נכון, אבל יש קיים ולא קיים. לעיתים תחושה היא לא משהו שמגיע מקלף אחד, אלא מתקבל מהרושם של היחסים בין הקלפים בפריסה. ולכן- כל עוד הקורא יכול להסביר את עצמו ולא לצטט אחרים, כי מישהו אחר אמר.... אני מקבלת את דעתו

רחליקה האחת

Member
מנהל
רשף מתוקה

תודה על דברייך. אשמח אם תעני לי על השאלה: כיצד לדעתך ניתן להתחבר הן לרגשות והן לקלפים ולמנוע קונפליקט פנימי? לא תמיד אני מצליחה להסביר את תחושותיי לאשורן ו/או להסביר את התמונה הכוללת המתקבלת מהקלפים בהתבסס עליהם.
לעיתים הרצון לא לחשוף סוד מקצועי גורם לי להמנע מהסבר אם אני נדרשת לתת כזה. מסכימה שלכל קורא הדרך שלו, הדגשים שלו ונקודת המבט הייחודית ואף החד פעמית בנוגע לכל פריסה שהיא. מסכימה עימך כי ציטוט אחרים כמו תוכי לא בהכרח יעיל.
עוד אוסיף כי לקוראים בראשית דרכם חסרה מעט מיומנות ולכן לא אדרוש מהקורא הסבר בהקשר לקלף כלשהו ולא אביך אותו/אותה
ערב טוב רחליקה

רשף כשף

New member
רחליקה יקירתי

עניתי על שאלתך המודגשת בהודעתי הראשונה, קראי אותה.
אני חושבת שאדם שמעוניין לייעץ לאחרים, טוב יהיה לו אם יוכל להסביר את עצמו במילים פשוטות, ולענות לשאלות השואל לגבי איך הגיע למסקנה כזו או אחרת, במידה ועולות שאלות מן הסוג הזה.
אני באופן אישי לא הייתי הולכת לקורא שלא יודע להסביר את עצמו... בכל אופן אני מדברת רק בשם עצמי כמובן. הנטייה החקרנית שלי לימדה אותי בחיים לא לקבל את ההסבר "ככה" בתור תשובה.
לא ברור מהי הגדרתך לגבי סוד מקצועי. אשמח אם תוכלי להבהיר זאת. אני לא מכירה סודות מקצועיים. אם מידע שיש ברשותי יכול לעזור למישהו אחר, אני מעבירה אותו הלאה....
עבור קוראים בראשית דרכם, לדעתי כמורה, יעזור להם לבחון את הקלף, להתעמק בו, למצוא סמלים וסימנים נוספים בכל התבוננות. איני מצפה מהם להסביר את הקלף, אבל אני בהחלט מצפה מכל אדם שרואה תמונה כלשהיא ומנסה לפרשה, שיסבירה מנקודת מבטו שלו

רשף כשף

New member
אנסה להבהיר
בשנית

תירגמתי את שאלתך למילים שאני מסוגלת להבין.
את שאלת: כיצד לדעתך ניתן להתחבר הן לרגשות והן לקלפים ולמנוע קונפליקט פנימי?
אני תירגמתי: מה הדרך שלך ליישב קונפליקטים בין מה שאת מרגישה לבין מה שהספר כותב על משמעות הקלף?
ועניתי: הדרך שלי ליישב את הקונפליקט בין מה שהספר אומר למה שאני מרגישה שהקלף אומר היא... למצוא ביסוס למה שאני מרגישה, מתוך מה שנראה בקלף. מקווה שכעת הכל ברור

רחליקה האחת

Member
מנהל
אחחח רשף , בוקר מעולה

בחיי שעשית טוב. תרגמת עבורי את דברייך. תודה מכל ה
שכל- זה כל הדרוש לי כדי להבין את הנקרא
מוקירה את סובלנותך. אכן, התכוונתי לפער בין מה שכתוב בספר לבין התחושות האישיות העולות מן הפריסה. הדרך שלך ליישב סתירה שכזו כבר ברורה לי. יום מצויין, רחליקה שזקוקה כרגע ל

למעלה