להרגיש אותכן מרחוק

להרגיש אותכן מרחוק

נגיד ואני מדבר אם מישהי או מסתכל עליה והיא אפילו בחצי עין עלי, איך אני אמור לדעת אם ברגע הזה יש משיכה/קטע מיני, יש התנהגות שאתם עושות? תנועות? אפילו אם זה לא קשור אלי, יש אפשרות שאני רואה זוג מדבר או שעושה כל דבר אחד ביחד ויש הרגשה מינית בינהם, אתם מזהים את זה

ToryMaster

New member
זה מאוד אינדיבידואלי

חלקנו, אם חשות משיכה למישהו שאנחנו מדברות איתו, מפלרטטות (|פרצוףמלאך|. חלקנו, פשוט לא יעשו כלום. בעיקרון, אצלי משיכה באה עם התעוררות מינית (ככה זה גם אצלכן?), אז ברמת הבסיס, הגוף שלך אמור לזהות את זה (ריח הגוף משתנה מעט). אני חושבת שכימיה או משיכה מינית הם דברים שאי אפשר להגדיר או לתאר במילים, ככה שמישהו אחר יבין. (במקרה, אני יודעת שאצלי ואצל הבסטפרינד אנשים משום מה כן מזהים רמה כלשהי של משיכה, אבל אצלי זה לא קורה הרבה)

אגיד לך מה הכי דוחה אותי...

אם מישהו חושב שאני נמשכת אליו ובטוח מדי בעצמו. אם מישהו קולט משהו וניגש אלי נפוח כמו טווס, כולו מלא חשיבות עצמית, בטוח שבעוד שניה אפשיט אותו - אותי אישית זה פשוט דוחה. בצורה בלתי הפיכה. כך ששום תשובה שתקבל לגבי איך לזהות אם בחורה/אישה נמשכת אליך, לא היתה עוזרת לך במקרה שלי... עוד דבר, לא חושבת שתמיד מתעוררת מיד תגובה חזקה לגבר. אולי יש איזה יחס חיובי מינימלי של אותה בחורה אליך, או שאין כמעט, אבל הכל משם תלוי בך. אם אתה ניגש לאט ונינוח, יוצר קשר בצורה איטית ומתחשבת, אני חושבת שזה יכול להתפתח. או שלא. אבל זה ניסיון טוב.

למעלה