להקת COMPAS בספרד

urikohen

New member
להקת COMPAS בספרד

להקת compas, של מיכל נתן חזרה אתמול מתחרות פלמנקו בתאטרון albeniz שבמדריד... מתוך כל הריקודים שנשלחו לתחרות ה "XIII certamen coreografico de danza espanola y flamenco", שניים-עשר התקבלו, ומתוכם שישה עלו לגמר, להקת compas בינהם. הבנות רקדו קטעים מתוך luna y media והגיעו לגמר. שם זכה בפרס רקדן מ ד ה י ם בן 24 בשם MANUEL LIÑAN. ובכוריאוגרפיה זכתה אולגה פריסט, על ריקוד זנב מרגש וביצוע מדוייק להפליא. הייתה חוויה מדהימה, להקת compas הייתה הלהקה היחידה מחוץ לספרד. אנחנו במפה, ואנחנו נשאר במפה - גם בפלמנקו!!!

Zidan de Toledo

New member
איזה יופי!!!! ../images/Emo45.gif

הישג נפלא ומרגש לפלמנקו הישראלי! ההרכב היחיד מחוץ לספרד?! פשוט כל הכבוד, לא יזיק לנו להיראות באור קצת שונה אצל האירופאים בכלל והספרדים בפרט.. איחולים לבביים

La Vela

New member
לחשו לי שיש עוד

אמרו לי שגם נטע יחיאל ויסמין נוסעים עכשיו לברצלונה להופעות ואחרי זה יש להם גם משהו בסין עם פיטר גבריאל של מוזיקת עולם בברצלונה מתקיים עכשיו ה"פורום" שזה כמו ה"אסקפו" אבל בנושאי תרבות בלבד כל מדינה שולחת מופעים מיצגים תערוכות וכו' אולי זה במסגרת זו לא כן???

La Vela

New member
chapeau

חבל שלא יכולתי להגיע בסוף
כל הכבוד למיכל נתן על היצירה הדימיון והתעוזה מה שנקרא בצרפתית " שאפו " אכן הישג מרשים ועליית מדרגה בקריירה של מיכל ככוריאוגרפית יוצרת ומבצעת

La Vela

New member
תיקון. קראתי שהיתה להקה מצרפת גם

בכל אופן האם הצטרפת למסע גם אתה? ספר איזה קטעים הציגה הלהקה? איך היה הביצוע ואיך היו תגובות הקהל והשופטים ליצירה של מיכל? בעבר בפסטיבל ימי הפלמנקו מנולו מרין חיזק מאוד את ידיה על היצירה ( החלק הראשון ) האם יש המשך להפקה זו מחוץ לישראל?

urikohen

New member
הייתי גם הייתי...

אז זהו, שגם אנחנו הבנו שתהייה להקה מצרפת, אך לא, לא הייתה. מיכל שלחה לתחרות שלושה קטעים מתוך המופע luna y media, שאמירתה שם מאוד יוצאת דופן ומענינת. שניים בביצוע כל הבנות וסולו אחד שלה, עם מוסיקה אלקטרונית מקורית שמנוגנת על הבמה... הבנות היו מושלמות, ביצוע מדוייק, והשופטים, ממה שאפשר היה להבין אהבו, לפחות יותר משש להקות אחרות שלא עלו לגמר. עלי לציין שמי שזכה, בהחלט הגיע לו. ואני מקווה שעוד נשמע רבות על מנואל ליניאן. LIÑAN Manuel .

למעלה