להקת פורום על כוס קפה

motin10

New member
להקת פורום על כוס קפה

ערב טוב לכולםםםםםםם ..חברה לפני שאני עומד לשיר היום אני חושב שהגיע הזמן שאני אציג את הלהקה שלי אז בואו נקבל אותם במחיאות כפים סוהרותתתתת הפקה מוסיקלית===אפרת.א עיבודים====שרי 43 ומרנינה מפיקה בפועל ====קשתית קלידים====טומילי גיטרה חשמלית ואקסוטית==רוקוקו סקספון ====אגוז חליל======שדון דרבוקה וכלי הקשה==פאנטום בוזוקי===ורד 41 קולות רקע=====שרונה* ומכורה לאהבה ...הוקלט באולפני פורום על כוס קפה ...טכנאי הקלטות ומיקס ===נץ .....עיצוב שיער ===שרונה* יחסי ציבור====שרי 43 תודה מכל הלב לאפרת .א שתרמה מכשרונה ומעומק ליבה להצלחת השירים ............פתאום כל הגולשים מכל החדרים קמו על רגליהם וכולם מחאו כף ללהקה המקסימה הזאת ......ערב טוב לכולםםםםםםםםםםםםםם מנץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

fantom

New member
טרבוקה ותופים?????? ../images/Emo47.gif

מי??? אני????? לא יכול להיות........ דווקה את הקשה ביותר??

ורד41

New member
בוזוקי?? לא מאמינה

אני דוקא אורגנית אבל לא משנה אשתדל לא לזייף יאלה הקולות של פראוס מזכירים את חיפה.....

רוקוקו

New member
אבל אני יודע לנגן רק על ...... ../images/Emo79.gif

נו טוב רוצה אותי על חשמלית אני מוכן אבל אני רק מבקש דבר אחד(אני יהודי) שאת הכבל של החשמל שלי לא יחברו בבקשה. ותאמינו לי עדיף לנו ולכל העולם כך...
::::::::::::::::::::::ביייייייייייי רוקוקו::::::::::::::::::::::

הקשתית*

New member
אז קדימה לעבודה...אין מנוחה ../images/Emo50.gif

לאחר,שהכרתם את כל חברי הלהקה,הגיע זמן מלאכה... נץץץץ מה מצב הסאונד? תארגן איזה מיקס מרוקאי כמו שאנחנו יודעים... אפרת ושרי לעבד לחן צעיר ומרענן להמנון המרוקאי שלנו... ואיך לא...אי אפשר בלי הדרבוקה...פאנטום תתחיל לתופף שם.. אגוז נא לכוון את הסקסופון ולהתחמם..מה מצב ה-
טומילי
ורד תני לי שילוב עם הבזוקי וקצת שילוב עם הגיטרה רוקוקו(אל דאגה חיברנו אותה לחשמל כמו שצריך
). שרונה ומכורה לאהבה תנו לי קולות רקע בבקשה...
מה עם העיבוד ? שרי מרנינה לא לישון שם
... וכולם ביחד להתחיל לשיר לפי מילות השיר של אפרת: "דורביה יא שיבנה דורביה, דורביה פורום כוס קפה על המפה. חביבי דיאלה(יקירי) פיין הוהא?(איפה הוא?) הווה ז´א(הנה הוא בא ) נץץץץץץץץץץץץ
הילי הילי חביבי דיילי ז´א (חביבי ויקירי בא )" ============================================ תודה לכל המשתתפים ולצוות האולפן בפורום כוס
בסיום החזרות הנהכם מוזמנים לחגיגה אצל אפרת

שרי 43

New member
מילא עיבודים.... ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

ועם מרנינה...שאיתה יחד נוציא סימפוניה בלתי גמורה חחחחחחחח אבל יחסי ציבור? אני?...ממממממ אני מה זה ביישנית

אני???קולות רקע.... ../images/Emo7.gif

והשמחה היתה גדולה... לכבוד המקהלה... כל האנשים.... הצטרפו לחוגגים... וכולם אמרו שזאת היתה הפקה... שלא היתה כמוה במדינה... ולכן...לא נשאר...מאומה להגיד... רק...וואאאהההה... מכורה לאהבה.

נוצה

New member
איזו מקהלה איזו חגיגה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אכן מחיאות כפיים רועמות
לא נראה לי שאם נבחרת שכזו יש סיכוי לפספס מצפה בכליון להקשיב לעוד יצירות מפרי מוחכם הקודח
חג שמח נוצה

למעלה