להקת טאו

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
להקת טאו

מישהו שמע על להקת טאו שמגיעה לסיבוב הופעות בארץ ?

שרית(^_^)

New member
../images/Emo91.gif

לפני משהו כמו 7 שנים הייתי בהופעה (בארץ) של להקת מתופפים (טאיקו) יפנית אחרת (ondekoza), והיה מדהים
אומרים שההופעה הזאת אמורה להיות אף יותר מרשימה. מי שאוהב קצב ותופים (משהו כמו מיומנה, שקטק וכו', רק בסגנון יפני מסורתי, ועם עוצמות מדהימות) - אני ממליצה לו בחום לראות את ההופעה. אני כבר הזמנתי כרטיסים...

מה שמזכיר לי

שהשנה או שנה שעברה באו לפה מסין חברה שעושים דברים מזה יפים!!! מבייג'ין (או שאומרים בייג'ינג...) לוחמי שאולין... היה יפה!!! וגם נתנו לאכול אוכל סיני (איטריות ואגרול... איזה טעים וכמובן סושי שאני לא אוהבת...) היו דברים יפים לאללה!! יש למלוכסני עיניים האלה מלא כישרון... ! והלוחמי שאולין עשו קטעים עם חרבות ועשו קטעים עם המדיטציה שנקראת "טאי צ'י" אני חושבת שבה אנשים מעלימים מעצמם את הרגשת הכאב ואז דוקרים אותם ולא כואב להם... קיצר אם אתם רואים שבאים לפה אנשים כאלה... לכו מומלץ!! ד"א הפסטיבל היה בתל אביב... אם מישו היה...

אני מכירה מישהו שיצא למנזר של

שאולין... צחי ממועדון הקארטה שלי... עשיתי על נזירי שאולין עבודה והם באמת מדהימים.... אני יודעת בגלל שבגשקו האחרון צחי עשה הדגמות.... בחיי שהוא עושה דברים מדהימים@!

ניקו, זוכרת את הילד עם הכחולה חמש

שנרדם בישיבה מזרחית? זה ילד מהמועדון שלי... ירון ריחם עליו והעיר אותו... היית בקורס מדריכים? אני כן משם אני יודעת את הטיפה יפנית שלי

neko

New member
1. נקו בצירה, אני מבקש...

2. אני מבקש, ולא מבקשת (אם פיספסת) 3. חצי מהילדים בגשוקו נרדמו, הפסקתי לעקוב
4. אני מהמועדון המרכזי בפ"ת. מאיזה מועדון את? (אני זוכר שצחי מהצפון, אבל לא זוכר בדיוק איזה מועדון). 5. הייתי בקורס מדריכים לפני שנתיים וחצי, אחד הספיק לי לבינתיים...

אהמ.. סליחה על ההידחפות, ../images/Emo13.gif

אני מניחה שאתם מדברים על המועדון של ירון בנימיני? אני אישית לומדת שם רק טאי צ'י (בפ"ת).. יכול להיות שראיתי מישהו מכם שם?

אני מאבן יהודה.. של עקירב....

אני מתכוונת לילד שנרדם ממש ליד ירון... בישיבה מזרחית.. זה שירון העיר אותו בסוף ההדגמות.

neko

New member
אם את מגיעה בראשון או רביעי,

סביר שראית אותי. אם שלישי או שישי, סביר שלא (חוץ משישי לפני שבועיים, כשהגעתי למבחן
).

neko

New member
ובעצם, למה רק טאי צ'י? יאללה, בואי

גם לקונגפו! מבטיח שנתייחס יפה

../images/Emo6.gif אני בטוחה...

אני הולכת בשישי והייתי שם כשהיה את המבחן, (ברכותיי
) ראיתי אתכם עד שהשיעור התחיל... האמת, עד שראיתי את המבחן שקלתי אולי לנסות להגיע לאיזה ניסיון לקונג פו אבל אחרי שראיתי טיפה מהמבחן...
NO WAY זה היה פשוט מפחיד.. בכ"ז, ありがとうございます (תודה רבה), על ההזמנה ה*אדיבה*

neko

New member
זה רק נראה מפחיד

ממליץ בחום לפחות אימון נסיון.

ירון רק נראה מפחיד בהתחלה...

אני מגיל שש מתאמנת אצל עקירב.... וזה מאוד כיף קונג-פו רק נראה מפחיד, אחרי קצת אימון והשקעה, זה נראה מובן מאיליו קארטה זו אחת אומניות הלחימה שמפתחות יותר מאשר רק כושר היא מאוד מנטלית

snup

New member
הבעייה היא....

ששום משרד כרטיסים לא יודע על הופעה בטבע כמו למשל קיסריה או ליד הכנרת, כולם מדברים על הופעה במקומות סגורים. אני מעדיף ללכת להופעה כשהיא בטבע אבל אם לא תהיה לי ברירה אז אגש להופעה בהיכל התרבות. במקרה שיש עוד כרטיסים. לאולם מציעים ב- 260 ליחיד וביציע בין 190 ל- 160, עדיף באולם אבל יקר. יש הופעה בטבע ?

neko

New member
../images/Emo91.gif עולמה הסודי של הגיישה

במהלך הסופ"ש יוקרן סרט של DISCOVERY העוקב אחרי גייקו מתלמדת בגיון (בקיוטו) בלופ של חינוכית 23. הוא ישודר בחצות שבין שישי לשבת (עוד שעתיים) וכל 3 שעות לאחר מכן עד יום א' ב8 בבוקר.

למעלה