להקת השנה!!~!!!!!!!!!! אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!
D Dani Ryan New member 26/12/02 #1 להקת השנה!!~!!!!!!!!!! אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!
D Dani Ryan New member 26/12/02 #2 בלווו!!!!!להקת השנה~!!!!!!אני מתהה! איך נבהלתי שהוא אמר שזה היה בנקודה!!!! וואי!ואז ווסטלייף דיברו..ואז הוא אמר: במקום הראשון:בלוווו!!! אייי@!!!!!!!אמאלההההה!!!!!
בלווו!!!!!להקת השנה~!!!!!!אני מתהה! איך נבהלתי שהוא אמר שזה היה בנקודה!!!! וואי!ואז ווסטלייף דיברו..ואז הוא אמר: במקום הראשון:בלוווו!!! אייי@!!!!!!!אמאלההההה!!!!!
C chicolico New member 26/12/02 #3 יש! יש! יש! ידעתי! בנקודה אחת! איך אני שמח ש-5 שניות לפני שהתחיל המצעד התקשרתי שוב והצבעתי! אני בשוק! זה יכל להיות תלוי בי...
יש! יש! יש! ידעתי! בנקודה אחת! איך אני שמח ש-5 שניות לפני שהתחיל המצעד התקשרתי שוב והצבעתי! אני בשוק! זה יכל להיות תלוי בי...
D Dani Ryan New member 26/12/02 #4 אני מאושרת!!וואייי ששמעתי את ווסט מדברים חשבתי:זהו הם..אוף! ואז כזה חשבתי לעצמי שאני סתומה מפגרת על זה שלא התקשרתי עוד פעם אחת!!! ואז הוא אמר:להקת השנה.מקום ראשון:בלוווו!!!! וואי אני בהלם!!!!!!!!!! אמאלה ~!!!!
אני מאושרת!!וואייי ששמעתי את ווסט מדברים חשבתי:זהו הם..אוף! ואז כזה חשבתי לעצמי שאני סתומה מפגרת על זה שלא התקשרתי עוד פעם אחת!!! ואז הוא אמר:להקת השנה.מקום ראשון:בלוווו!!!! וואי אני בהלם!!!!!!!!!! אמאלה ~!!!!
D Dani Ryan New member 26/12/02 #6 כן.....שאלה מטומטמת עניתי....ואני מקווה לזכות!!!למרות שלא נראה לי...היה תפוס ורק אחרי שתי דקות הצלחתי..לא נורא...אני עדיין מאושרת שבלו זכו..
כן.....שאלה מטומטמת עניתי....ואני מקווה לזכות!!!למרות שלא נראה לי...היה תפוס ורק אחרי שתי דקות הצלחתי..לא נורא...אני עדיין מאושרת שבלו זכו..
C chicolico New member 26/12/02 #7 את לא יכולה לדעת... אולי זכית... יכול להיות שאלה שהתקשרו לפנייך טעו בשמות...