להקת השבוע שלי היא...

giloni

New member
להקת השבוע שלי היא...

King Crimson להלן רשימת ההשמעה מהערב, פתוחה לדיון והשמצות The Court of the Crimson King - in the Court of the Crimson King, 1969 Cat Food - In the Wake of Poseidon, 1970 רק כדי להגיד שגם קרימזון הגיעו לTop of the Pops Lizard - Lizard, 1970 רק כדי להגיד שגם ג'ון אנדרסון נשבה ב"קסמיו" של פריפ האנטיכריסטוס Prelude: Song of the Gulls - Islands, 1971 רק כדי להראות שהאנטיכריסטוס ידע דבר אחד או שניים במוסיקה... Exiles - Larks' Tongues in Aspic, 1973 רק כדי להראות כמה דיויד קרוס הוא מוסיקאי גדול ועד כמה ההרכב הזה של קרימזו הוא אולי אוסף המוסיקאים המוכשרים ביותר שהתאספו לאולפן אחד ואפילו הגדירו עצמם פה אחד (הפה של פריפ...) כלהקה The Great Deceiver - Starless and Bible Black, 1974 כדי להראות שבהרכב המושלם הזה היה גם זמר לא רע בכלל - ג'ון ווטון (וגם כדי לספר על מעלליו שכללו, בין היתר, את Family, Roxy Music, Uriah Heep,Uk, Asia ובטח שכחתי מישהו... Starless - Red, 1974 מכיוון שזו פשוט אחת הייצירות המדהימות של המוסיקה הפופולארית לדורותיה בשבוע הבא: Renaissance על שני גלגוליה.. היו בטוב יקי

HelterSkelter1

New member
פלייליסט מצויין

רק אתה בטוח שכל זה נכנס ב-50 דקות? חוצמזה, חבל שויתרת על פראקצ'ר ועל לארקס טאנגס אין אספיק פארט 2 (או 1). בהצלחה!

giloni

New member
לא נכנס

אבל את Lizard השמעתי רק בקטע הפתיחה של אנדרסון ואת Starless משכתי עד החדשות, משהו כמו 7 דקות. לא לשכוח שאני גם צריך לחנך בין שיר לשיר... אתה יודע על כמה דברים ויתרתי? נראה, אולי נעבור לשעתיים לקראת הקייץ ואז... לא יהיו לי מאזינים כי כל הסטודנטים חוזרים הביתה להורים יקי

../images/Emo45.gifאהבתי את הבחירה של "מזון ...

לחתולים"...נוטים להתעלם מהשיר הזה, לדעתי אחד המעולים של קרימזון! היתה פעם שמעתי אותו עשר פעמים בלופ, כי נהנתי לשיר יחד עם האסקל את הפזמון cat food cat food cat food again!

HelterSkelter1

New member
ברור, אבל זה רק משנות השבעים,

(וסוף השישים) כפי שהייתה ההצעה המקורית
אם היינו מתחילים עם הפוסט-סבנטיז זה לא היה נכנס בגרוש...

האירי

New member
i talk to the wind אבל....

בביצוע של גודי דייבל ה מ ה מ מ ת מ"גיילס גיילס ופריפ"{קצר מאד ומרים גבות בדרך כלל}.

giloni

New member
אירי אירי

האמת שבתכנון המקורי היה להכניס אחרי In the court את האלבום המקסים Mcdonald&Giles ואת השיר הנהדר Without Her כדי להראות לאן הם היו מגיעים אם פריפ היה נוטש אותנו ולא האחים המקסימים לבית ג'יילס יחד עם הנשפן הזה (שאמנם התחרפן קצת בפורינר, אבל חזר די מהר בתשובה). הבעייה שפשוט שכחתי את האלבום בבית וברור שבאף תקליטייה ממלכתית בארץ הקודש, לא כל שכן ברדיו אזורי, אין צל של מושג שקיימים אנשים כאלה. יקי נ.ב. אני עובד עכשיו על סקירה של Just a Collection של התותונים שתפורסם כאן בקרוב, וכן מנסה לארגן לעצמי הפתעה קטנה בדמות גיחה לבעלת המנדט על פלסטינה כדי לתפוס את ההרכב המלא שלהם בהופעה בסוף יולי או תחילת אוגוסט. זו הצהרה ראשונית שתלך ותתעצם ככל שהאומץ שלי יגדל יקי

giloni

New member
תיקון טעות מטופשת

כמובן לא Without her (מאיפה בא לי השם הזה - זה בכלל שיר של דם יזע ודמעות החביבים) אלא כמובן Is She Waiting איזה אידיוט אני יקי

Liricooli

New member
../images/Emo45.gif

לא חושב שהייתי מוצא רשימה טובה יותר. לירי.

למעלה