להקת גן עדן

להקת גן עדן

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מוסיקה של להקת גן עדן משנות השבעים?

אולי אצל אחד מחברי הלהקה

כי בכל מקום אחר זה בילתי אפשרי. לגן עדן היה אלבום אחד, מתקופת מני בגר שלהם , (גן עדן-גן עדן), ארץ נץ הגדול כבר לא היה בהרכב וגרי אקשטיין הפיק אותו, אבל להשיג את הדבר הזה יותר קשה מלהשיג ביצוע של פראנק זאפה ל Baby One More Time של האמנית הדגולה ב. ספירס.

במקום הודעה שנמקה

הפורום אינו ולא יכול להיות במה להחלפת קבצי MP3 זו פשוט עבירה על החוק, ניתן לעשות זאת בכל אמצעי אחר (מסרים אי בי קיו וכו') אבל לא מעל דפי הפורום.

HelterSkelter1

New member
מנהל יקר,

הקובץ הוא (היה) חופשי להרודה, רק כרגע קשה להשיגו, פשוט כי הוא לא נמצא באף אתר. מכיוון שהאלבום הזה לא ניתן להשגה, אז הורדתו היא בהחלט דבר חוקי, או יותר נכון אינו "לא חוקי". האם הודעתך זו נובעת מסיבות אחרות, שלא קשורות לחוקיותה של הודעתי

HelterSkelter1

New member
אגב

אני מבטיח שזו הודעתי האחרונה בפורום זה, ואענה רק כהמשך לת'רד זה, ואז לא תשמעו ממני יותר פה. היו שלום

noosh

New member
אבל למה?

למה החלטת שאתה לא תכנס לפורום הזה יותר? מה כ"כ רע בו? למה ההחלטה הזאת?

HelterSkelter1

New member
למה?

ההסבר נמצא כמה ת'רדים אחורה. אם תקרא אותו - תבין. אין לי עניין בפורום שחלק מחבריו מתנהגים (כותבים) בצורה כזאת. לצערי, המיעוט הגרוע מעפיל על הרוב הטוב.

HelterSkelter1

New member
אין קשר. יש קשר להתנהגותו של

זה שכתב פה, ממש מעלי... הבנת? הרי ווטרס הוא לא הזמר האהוב עלי, גם לא המשורר האהוב עלי, ופינק פלויד גם לא הלהקה האהובה עלי ביותר. מה שהכריע פה, זו ההתנהגות וההתנסחות של אנשים, למשל זה מעלי, אבל לא רק הוא. יאללה, לכו להצביע בתחרות הזמרים, נשארו שם שתי צפצפות (זמרים?) אולי אחד מהם עוד יזכה? תהנו.

חבל

מה עוד שזכור לי שהת'רד ההוא הופסק לפני שהפך למריבה רבתי, אבל רצונו של אדם כבודו

HelterSkelter1 יקר

בין אם האלבום ניתן להשגה ובין אם לאו, אם אין בידי עדות לכך שבעלי זכויות היוצרים לקובץ מאפשרים להוריד אותו ברשת, אינני יכול, מבחינה חוקית לאפשר לך לפרסם שאתה מוכן להעביר אותו בחינם (או לא בחינם) למישהו אחר. כמו שהיה אומר מנחם בגין:"יש שופטים בירושלים", ואם אתה רוצה שיהיה אפשר לשוחח בפורומים על העברת קבצים, תכנע אותם, לא אותי. בקשר לחלק האחרון של המשפט שלך, ממש אבל ממש אין מושג על מה אתה מדבר.

למעלה