'להקשיב'

'להקשיב'

יום אחד הייתי בחנות הירושלמית 'תקופת האבן' ודיברתי עם בעל החנות (אבשלום). הגיעו אליו כמה ידידים הלומדים איתו בישיבה או מתפללים אתו. אחד מהם הריח קצת מאלכהול ודיבר כמכונת יריה אוטומטית. לא הקשבתי כי לא היה זה ענייני. לאחר כמה דקות הוא פנה אלי, ישב מולי ואמר לי כשהוא מצביע על רגלי הימנית, מה שאני אומר לך את צריכה לקחת ברצינות!(מצביע על האצבע שליד הזרת) את צריכה שיטפלו בך בזה או שיכרתו לך את הרגל, אם יכרתו לך את הרגל אראה אותך ברחוב ואתן לך מכה ואפיל אותך. כשהוא הצביע על האצבע של רגל ימין התחלתי לחוש הן את המרידיאן של רגל זו (כיס המרה) וגם את המרידיאן של בוהן רגל שמאל. רגע של דממה, התבוננתי בעיניים מלאות חיים, התעלמתי מהאלכהול, בהחלט התכוננתי לקחת אותו ברצינות! כאשר הוא הלך התבוננתי בספר הרלוונטי - שיאצו למדתי ב 1990 וכבר עשר שנים אינני משתמשת זה - גיליתי כי המרידיאן של הבוהן הוא זה של הכבד. שני המרידיאנם הם שייכים לאיכות העץ שהיא האיכות המולדת שלי לפי שנת הלידה הסינית. ביקשתי מתלמידה של פיטר ושלי בתרפיה בצליל עם קולנים לטפל בי - אמנם יכלתי לטפל בעצמי אך מהנשמע מדבריו היה שאני צריכה שישהוא אחר יטפל בי. קבעתי איתה ואז קיבלתי טלפון מהצורף של המרכבה המקורית שעשויה מחוטי כסף. הוא אמר לי שהוא וזוגתו עוברים תליך של טיהור כבד - יותר מדוייק ממסר זה לא יכלתי לקבל כך שלקחתי את הרצפט לניקוי הכבד וכיס המרה מאבני כולסטרול, לפני 11 שבועות ועד כה הורדתי ממני כמעט 2000 אבנים - שהצטברו עוד בטרם הייתי צמחונית וגם קצת אחרי כן בגלל שאהבתי מרגרינה. יחד עם האבנים מהכבד וכיס המרה ירדו לי החורים בחגורת המכנס יחד עם 10 קג' (ללא דיאטה, חשוב לציין) מעניין? מישהיא או מישהוא מעוניינים ברצפט?

למעלה