להקשיב לקול ה'

The Warrior

New member
להקשיב לקול ה'

האמת היא שאני די מיואש מלנסות להסביר זאת לבני אדם, אך אני מנסה שוב. אפשר לשמוע את קול ה', ולא צריך לכך טכניקה מיוחדת. "שיחות עם אלהים" זה דבר פשוט, וכל יהודי יכול לעשות זאת, רק חבל שבני אדם רודפים אחרי פתרונות חיצוניים, במקום לפעול עם מה שיש בתוכנו. אלהים מדבר כל הזמן, ותפקידנו הוא להקשיב. קול ה' מנחה, מעודד (מעודד מאד!), ונותן את הכיוון בכל עת. רשמתי מדריך בפורום אחר כיצד לנצל את האפשרות הזו (הדיבור עם אלהים) בדורנו, אך לא היו לכך תגובות רציניות. לכל מי שקורא שורות אלו אני רוצה לומר: אפשר ורצוי לשמוע את כל ה'. זה מציל אותנו מאויבנו מבחוץ ומבפנים - והוא המדריך הטוב ביותר לחיים אמיתיים. באהבה, The Warrior

ש ו נ י

New member
נו, אז איך - פרט נמק הסבר! אני קשב

קראתי השיחות אני רוצה לדעת למה אתה מתכוון/התכוונת בהודעתך ומהי החוויה הפרטית/אישית שלך עם העניין הזה דוגמאות מהחיים תתקבלנה בברכה הכל טוב ויפה בקטע של תיאוריה אני רוצה לשמוע עצות איך לממש בפועל אני מממשת אבל תמיד טוב לראות איך אנשים נוספים רואים/חווים את זה

The Warrior

New member
יופי לפגוש עוד אנשים!

שלום שוני! אין לי מושג מה כתוב בספר. אני רק יכול לדבר מהחיים שלי וממה שאני יודע מאחרים שגם כן שומעים. התכוונתי לשמוע את קול ה' בברור בתוך הראש. חויתי האישית? מגיל 14 אני כבר שומע, אך לא ידעתי מה לעשות עם זה. הקשבתי ופעלתי בהתאם. אח"כ "יצר הרע" או "סיטרא אחרא" (איך שתרצי לקרוא לו) תפס גם כן טרמפ על הענין, והיתה לי מלחמה בכדי להבדיל בין הקולות, ולדעת מי מדבר אלי. למדתי להבדיל, והיום אני שומע ללא הפרעות. מה יש עוד לספר? לפעמים באה לי מחשבה בענין מסוים וכמו ברק בא קול ה' ומאשר זאת במילים כגון: "כן, ככה זה בדיוק!" או, לחילופין מילים אחרות המנחות בנושא אשר הרגע חשבתי עלין. אני מדבר הרבה ישירות עם אלהים, ואם אני שואל שאלה, או שאני מקבל מיד תשובה, או שאין תגובה, ואז אני מבין שזה לא הזמן לענין עכשיו, ןשיש לעשוק בדברים אחרים (שהרי כל דבר בא בזמנו). נשמע בסדר?

ש ו נ י

New member
אולי אוכל להיעזר בך כי לא הצלחתי

עד היום להבדיל בין הקולות/המסרים כלומררררר יש לי בעיה אני יודעת אני למשל "שומעת"/רואה מיום שנולדתי אבל בגלל כל מיני חוויות לא רצויות "חסמתי" את זה כי זה הביא אותי מגיל מסויים למקומות מאוד לא רצויים אתה מוכן אולי לעזור לי? אני רוצה להשתמש בזה כי זו מתנה, אבל זה הביא לי המון צרות מזמן מסויים ופשוט סגרתי את הדלת על זה (לא שאפשר לסגור על דבר כזה דלת) וחבל לי מאוד כי זה חשוב לי להשתמש, בעיקר לנתינה ולריפוי אפשר לקבל עזרה? תודה מראש אגב - בן כמה אתה היום?

ש ו נ י

New member
אם אצליח להחזיר את הטוב שבזה

ולהתפטר מהרע או לפחות להיעזר בך בנסיון הזה תעשה לי טובה גדולה מצפה לתגובתך

The Warrior

New member
בענוה מלאה

כפי שאמרתי יש לי חששות, כי הדבר שהוא כל כך טבעי ופשוט בימינו נתקל בהתנגדות או סתם דחיה מסיבות פשוטות. או שאנשים מפחדים לשמוע (כי זה מחייב!), או שאנשים שומעים ודוחים זאת, כי אינם יודעים מה לעשות עם זה
הכנתי לכן מדריך קצר בנושא, ואשמח לפתח אותו, אם תהיינה תגובות בנושא
בברכה,

דבריך מזכירים לי....

קטע מהספר "אוצר האמונה" בערך - "קול האמונה" וכך נכתב שם: "צריך שתדע אהובי, אחי היקר, כי הוא יתברך קורא לאדם בכל יום אליו, ומעוררו ומחזקו, שזה כלל כל הדיבורים שהאדם שומע כל יום ויום מהדומם, צומח, חי, מדבר, כי באמת לאמיתו, אין שום מציאות בלעדיו יתברך כלל, והוא יתברך מחייה ומהווה ומקיים את כל הבריאה כולה, והוא נמצא ואין זולתו נמצא, ובכל דבר נטבע אמתת אלקותו יתברך, ועל כן כשאדם זוכה להתבונן ולישב דעתו, ולהטות אזנו, אז ישמע איך שכל הבריאה קוראת לאדם לחזור אליו יתברך, והצדיקים השלמים מטים את אזנם, ואזי שומעים מקול בני אדם מה שהם מדברים את קולו יתברך, וכן אפילו מנהמת החיות ומצפצוף העופות וכו', וכן אפילו מקול נענוע העלים על-ידי הרוח שמשמיע קול, הם שומעים את קולו יתברך, ואפילו מקול דומם שנופל ומתגלגל גם-כן שומעים את קולו יתברך , שזהו סוד קול האמונה הקדושה היוצא בכל יום ויום מחדש ממנו יתברך, וקורא לכל העולם כולו לחזור אליו יתברך, ועל כן אשרי מי שמטה את עצמו אל קול האמונה הקדושה, וחוזר אליו יתברך, וכפי שמכניס את עצמו באמיתת מציאותו יתברך, כמו כן זוכה לשמוע את קול האמונה הקדושה; אשרי מי שאינו מטעה את עצמו כלל, רק תמיד ממשיך את עצמו אליו יתברך, ואז ישמע נוראות נפלאות מזה העולם, איך שהקדוש-ברוך-הוא בעצמו קורא לו לשוב אליו יתברך.

dadon1

New member
הקול הפנימי שלנו

כמה שאתה צודק, אלוהים נותן לנו להתנסות ניסוים שונים, לחוות חיוויות שונות, וכל זה כדי להרחיב את יריעת המודעות שלנו אל עצמנו אל תוכנו, ובתהלי המודעות אנו מתוודעים אל הקול הפנימי האלוהי שבתוכנו, מופתעים ומאושרים מהיכולת שלנו לשנות, מהכוח שגלום בנו

למעלה