להקות.........

hagar_gefen

New member
להקות.........

היי! הייתי רוצה לקבל המלצה על להקות רוק( מכל סוג שהוא...) ואני לא מדברת על להקות כמו מטאליקה,צ`ילי פפרס או נירוונה... אני מעוניינת דווקא בהמלצות על להקות פחות מוכרות ומצליחות שאני בטוחה שרובן גם טובות באותה מידה! מישהו יכול לעזור לי......????? הגר :)

Distorted...

New member
תגדירי רוק...

את מתכוונת ל: 1. מטאל? 2. דת`? 3. בלאק? 4 גותי? 5.דום? 6.אלטרנטיבי? 7. נו-מטאל? (GOD אני מקווה שלא...)

a_duck

New member
אה...

H2O DEAD KENNEDYS SHAM 69 MISFITS DYING FETUS LEHAVOTH BEHEMOTH GORGOROTH

Distorted...

New member
אני שומע בעיקר DOOM

נסי: Moonpsell Dark Tranquility Theatre of Tragedy ממליץ בחום על שלושתם. יש עוד כמובן...... :)

כל מה שכתבת זה מטאל ...

אולי היא רוצה פרוגרסיב רוק ? או פרוגרסיב מטאל ? או רוק פשוט ונורמלי ? (אני מקווה שכן...)

OUR LADY PEACE

לא מוכרים דיסקים שלהם בארץ.... אז תורידי בMP3 עצה שלי תורידי SUPERMANS DEAD.... (כתבתי את זה נכון?)

flowr..

New member
Our Lady Peace

Superman`s dead נחמד מאוד, אבל כדאי גם לנסות את Automatic Flowers שלהם. flowr..

Metal_F

New member
סופרייז

את האלבום האחרון של our lady peace המתוקים (Spiritual Machines) הזמנתי ורכשתי ב``צליל``. למרות שיש את זה ברייבן מיוזיק.

Distorted...

New member
nightwish?? מטאל גותי???

את/ה בטוח/ה במה שאת/ה אומר/ת?!?!?! נייטוויש זה פרוגרסיב. הם לא שונים מבחינת המלודיה מלהקות כמו squealer ו-edguy. השוס זה שטאריה (הזמרת) שרה בסגנון של אופרה.

epitaph

New member
אולי אתה צודק.....

אז אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסגנונות השונים?

Distorted...

New member
תראה...

אני לא מבין גדול, וגם לא מתיימר להיות, אבל מסווגים את לפי שלושה דברים: 1. סגנון שירה. 2. אופי הגיטרות (סאונד וריפים) 3. אווירה (MOOD).

הם שרים גם פרוגרסיב מטאל

וגם מטאל גותי. להקה ססגונית. אבל מה זה משנה ? הם נשמעים כמו נוד.

מה??????

פינקי בדרך כלל אני מסכים איתך הפעם לא אני אוהב השפעות של קלאסי ברוק אוהב את סגנון השירה אתה חושב שזה נוד אתה לא אוהב אותם אתה ותחשוב על זה

אז בקשר לnightwish

השירה של נייטויש היא גותית אופראית לחלוטין הנגינה נוגעת בפרוגרסיב ,עם המון המון קלידים מין שלוב של פרוגרסיב עם גותית יש המון שילובים שהנגינה היא למשל ד`ת והשירה ברוטאל שהנגינה היא ד`ת והשירה היא גותית וד`ת יחד(טריון , אפטר פוראבר (after forever) הסגנונות השתנו מאוד וכמו שאמרו פה סגנון מבדילים לפי השירה(קלין בוטאל ,אופראית גותית ,ועוד) ולפי נגינה(פאוור , ד`ת , פאנק,ברוטאל , ספיד, טראש )

הנגינה של נייטויש פאוור מטאל????

לא נראה לי ממש ממש לא ובדיסק האחרון יש המון שליובים של פרוגרסיב בנגינה באיך שהלהקה יושבת הם שונים מכל הלהקות הפאוור הממוסחרות בעיקר בכתיבה גם בשירה גם באוירה יש אפילו קצת השפרצות של טראש קצת השפרצות של ד`ת טיפ טיפה קצת פאוור המון קלידים ושירה אלוהית גותית אופראית לחלוטין זאת להקה מאוד מיוחדת שמשלבת המון סגנונות יחד כולל פרוגרסיב וכמו שאמרת בעיקר בדיסק האחרון ותקנו את הדיסק הופעה שלהם הוא ענק ואני מבין גדול בנייטויש בחטאי אפילו ראיתי הופעה שלהם

ed4343

New member
נייטוויש פרוגרסיב??

קצת מאוד ובאמת בדיסק האחרון שלהם הם הכניסו קצת פרוגרסיב אבל הם לא להקת פרוגרסיב כמו סימפוני איקס לדוגמא.. הם מה שנקרא סימפוניק בלאק מטאל שזה סוג של מטאל מלודי וכן הם גם קצת גות מטאל אבל בעיקר מטאל מלודי מאוד עם קצת פרוגרסיב

למעלה