להקות

ShLuMp

New member
להקות

סתם מעניין אותי אם יש לאנשים פה להקות אם כן כמה זמן היא קיימת ומה אתם מנגנים וסתם פרטים

KamikazA

New member
לי יש

את F.B.eyes אני הסולן והבסיסט, קיימים כבר שנה ומשהו, מנגנים פאנק רוק ויש את "השכל האין לי" שבנתיים לא כל כך פועלת, מנגנים פאנק מוזר, והתחלנו גם לנגן אנארכו פאנק

Sham 69

New member
אממ

xPFOIx SCOUTS אני לא יכול לתת הרבה פרטים כי אנחנו אנדרגראונד

ALMIGHTY

New member
כולכם פה רוצים להישאר אנדרגראונד?

אתם רוצים להשאיר את המוזיקה כתחביב או כעיסוק שמרויחים ממנו כסף?

Dafnana

New member
רק לשלמה ארצי זה עיסוק

אפילו איפה הילד, הדג נחש, איגי וקסמן, כנסיית השכל, כל הלהקות רוק האלה הן כולם עובדות בעוד עבודות כי לא מרוויחים גרוש במוזיקה בארץ הזאת. ולכן נשאיר זאת כתחביב. חוץ מזה הלייבל שלנו דוגל בכך שאף אחד לא יפסיד: לא הלהקה, לא הקהל, לא האנשים האחראיים, רק מס הכנסה. באהבה, דפנה.

אין לי בעיה להרוויח כסף מהלהקה שלי

אבל לא בשביל בגדים, בתים,מכוניות ובנות אלא בשביל בירות ולממן את הסקייטבורד....

guitar lan

New member
זה כל הקטע של אנדרגראוונד

זה לא בשביל סתם כסף, כל הלהקות האלה מנגנות בשביל עצמן, בשביל להעביר מסר, לא אכפת להם כמה הם מרוויחים או לא מכל זה. הם פשוט נהנים מזה.. (אגב, זה XERO1 אצל שכן)

Sid76

New member
הלוואי

אם רוב האנשים היו ממשיכים לשמוע פאנק גם אחרי צבא, גם לי היתה עכשיו להקה...

אני מאמין שגם אחרי תקופת הצבא

שלי אני ישמע פאנק, אבל יש משהו בזה שאחרי הצבא מבינים שאם אתה לא תתחיל להיות כמו כולם אתה פשוט תחיה ברחוב, אבל כמו שאמרתי אם הלהקה שלי תוכל לממן לי אחרי הצבא את החיים(כסף לדירה,אוכל וכו´)אז בכיף אני ימשיך.... אבל בטוח אני ישמע פאנק כי אני פשוט לא אוהב כמעט שום סגנון מוזיקה אחר ואני מת על פאנק.....

רוזיA

New member
כנסו יא פגרים.......

מה הקשר בין לשמוע פאנק לבין לחיות יא טמבלים מה קשר בין אחרי צבא ללפני הצבא.........................מממממממההההההההה??!?!?!? לא צריך מעיל עור ומוהיקן בשביל לשמוע פאנק אפשר להרכיב משקפיים ולהיות עורך דין ולאהוב את הז´אנר אני פאקינג ילד גדול ומת על המוזיקה היא נותנת לי אויר ... אגב המתחזים הכי גדולים הם אלו עם המוהיקן ופוזה של אני שם זין הם נראים ככה בגלל שהם לא יכולים להתנהג ככה הם שמים מסכה ששתתרץ את מי שהם ..... אז חלאס משהו זה משהו נצחי....לא צריך לקטלג אותו פשוט צריך לאהוב ולא לתת להיות אתם "סברבן סונג " הראשון של NOFX חחחק....טפו עליכם!

רוזיA

New member
ואתה שתשמע פאנק אחריי הצבא כנס.....

החי תתפלא יש עוד הרבה כמוך ששומעים פאנק ממי אתה כמו כולם אתה לא מיוחד אפילו שאמא אמרה לך סמוך אליי אתה לא! פשוט אנשים נמאס להם ירד להם מי לצעוק אוי ברחובות והם עברו לשמיעה איכותית בבית של פאנק מתוק חמוץ ..... ואתה לא תשתנה עם תפסיק לשמוע פאנק אתה כן תשתנה עם תמשיך לחשוב כמו שאתה חושב!

Sid76

New member
Army life is killing...punk

נכון, אני מסכים. לי מזמן אין לא קוצים צבעוניים לא מוהיקן ולא שיער :) אבל הגישה אנרכיסטית שלי לחיים תשאר לנצח. פשוט היה לי עצוב לגלות שכל החברים שלי ("הפאנקיסטים") בעצם היו פוזרים כל השנים האלה... תמצאו אותם היום ב- TLV רוקדים עם צלילי shakira וכו´

למעלה