להקה

DrunkGoat

New member
אלה פשוט שטויות,

אתה אולי חושב שבארצות אחרות לא קיים המושג "ערס" או "פריק". כמובן שבארה"ב המושג "ערס" יהיה במהדורה אחרת, שם הם קוראים לו "ספאניש". אלה דברים שאתה לא יכול לראות כתייר, אתה צריך לחיות שם כדי לשים לב. חוצמזה, קח לדוגמה את השיר של קורן "<B>freak</B> on a leash", למה נראה לך שהם התכוונו?

Chot

New member
כן, בטח

מה נראה לכם? אנחנו עד כדי כך גאונים פה באיזרעל? באמת נראה לכם שמצאנו לבד את הפריקים והעארסים? הייתם ממתיייםם שרק פה יש כזה דבר!

Chot

New member
מה נראה לך

גם הפריקים קוראים לפריקים פריקים. הע אין שום קשר לעארסים, ככה זה. יש פריקים. יש גם אנשים סתומים שאומרים "אני פריק כבר שנה וחצי" בשיא הרצינות. ככה מתחשק להם, אני לא מבינה למה כל מיני אנשים מבלבלים בביצים עם שטויות של הכללות ושרית חדד, זה בכלל לא קשור אחד לשני. מה נראה לכם, שכל מיני אנשים פריקים בעצמם רוצים לרדת על כל מיני חובבי מרלין מנסון, מה הם אומרים? "פריקים. אני שונא פריקים." למי בכלל אכפת שאנשים קוראים אחד לשני פריקים? אני קוראת לכל בנאדם שני פריקים. אפילו לרוסים ולאלה שעושים כל מיני גני ירק מוזרים עם תפוזים סיניים בפנים. כולם פריקים! כן. מה גם שלקרוא למישו עארס זה בידיוק אותו דבר כמו לקרוא למישו פריק, מבחינתכם, אז תפסיקו להיות פוליטיקלי קורקט וואנבי. שרית חדד לא עשתה לכם כלום! זהו.

חולוני

New member
מי שקורא לעצמו פריק, טיפש.

והוא לא פריק, הוא וונאבי פריק. את יודעת מה זה פריק בכלל ? מה הפירוש של המילה פריק ? פריק = מוזר. אנשים ששומעים רוק ומטאל הם לא אנשים מוזרים. זאת סטיגמה מפגרת וחסרת כל ביסוס, ומי שחושב שהוא באמת מוזר, אז הוא ילד פשוט מפגר שלא מבין מהחיים שלו.

Chot

New member
אני לא מבינה

אתה מגיב בתור אחד שמסכים איתי? או לא מסכים איתי? כי ההדבל בין העמדות שלנו הוא לא כזה תהומי. חוץ מהעובדה שאני מרבה לקרוא לכולם פריקים, אבל יש לי את הסיבות שלי, ולמען האמת הן די משעשעות, וזה לא ממש קשור לכל מיני דעות קדומות או מוזריות.

R K L

New member
זה נכון שמי שקורא לעצמו פריק..

הוא בעצם פריק וואנבי.. אבל ככה זה פה, אתה שומע רוק ומטאל אתה פריק! אין מה לעשות... קרן

R K L

New member
בטח שאני חייה! ../images/Emo13.gif

אני אדבר, דווקא עכשיו אתה לא מחובר! טוב, מה אני מצפה? עכשיו 7 בבוקר בערך...! אני מסכימה איתך! רוב המשתתפים פה הן באמת בנות 14 שבאמת אוהבות רק את המראה שלהם! בוא נגיד ככה, עם כל הכבוד שלי לבלינק, המוזיקה שלהם די מסריחה! והשירים שלהם די חוזרים על עצמם! אבל עדיף שאני אשתוק, אחרת יעלו עליי פה! -קרן-

punktx

New member
נכון...אבל

באמת אין קשר בין המילה פריק שבאנגלית זה מעוות, כמו האלה מהקרקסים, לאנשים שהם לא פרחות וערסים כמו כולם. לדעתי זה מילה שהערסים המציאו כדי לתאר את מה שהם לא מבינים, והם בעצם לא מבינים כלום... וררך אגב, אני פה בגלל שחשבתי שיש פה גם אנשים שמכירים את החומר הישן של בלינק, ולא דוד ראנץ´, אלא צ´שיר קאט ,בודהה וכו´. אבל מסתבר שאין! סהר

PowerPuff-Girl

New member
מסכימה!

אני מסכימה עם כל מה שאמרת בערך! ובעיקר על הקטע של הפריקים, הם האנשים הכי חמודים בעולם! ומה הקשר באמת של המעוותים?! לא מגיע להם בכלל אבל קצת קשה יהיה לשנות את זה עכשיו. בקשר לבנות 14 לא יודעת מה איתם אבל אני בת 16 ולא "נמשכת" למראה של בלינק למרות שהם חמודים ואני אוהבת כאלה אבל דווקא אני חושבת שכן יש איכות למוסיקה שלהם שאתה אמרת שגם זה לא כל כך אבל זה עניין של טעם אז אין פה על מה להתווכח...

MADPUCK

New member
ל-black girl

אם את מהסביבה של עפולה (וכנראה שאת לא) אני גיטריסט וחבר שלי בסיסט פחות או יותר מתחילים . אם יש לך מישהו שיודע לשיר בכלל טוב :) דרך אגב אנחנו בני 17. [email protected]

למעלה