להקה

gl

New member
לא רק בישראל

גם החו"ל לא חסרה הפרדה בין כולם רק ששמה זה בין השחורים לבין הפריקים אני באופן אישי לא המצאתי את המושג אז מה אתם מתנפלים על עבדכם הנאמן מה לעשות גם פריקים קוראים לעצמם פריקים ויש גם חנונים שקוראים לעמצמם חנונים אבל מה לעשות אנחנו חיים בעולם דפוק שערסים נגד פריקים וערסים נגד חנונים וערסים ופריקים נגד חנונים ופריקים וחנונים נגד ערסים אני אישית שומע מטאל ופאנק ופופ פאנק ורוק ורוק אלטרנטיבי וזה לא הופך אותי לפריק כי הערסים לא לקחו בחשבון שיש עוד פלג של מטליסנר שהם החנונים נא לכם ערסים נדפקתם ,לפני בערך שנה היו כמה רציחות בין ערסים לפריקים אבל בארה"ב יש רציחות כל הזמן של כושים וכושים (סליחה על הביטוי) רוב הפריקים שאני מכיר הם מרוחקים מהחברה וגם רוב החנונים שאני מכיר אבל המושג חנון הוא של אנשים שמבלים את רוב זמנם בספריה ומשחקים מבוכים ודרקונים (כמוני למשל) אז ישבו וחשבו ואמרו היי פריק זה גם מנודה אז בואו נדביק תווית וחלק מהמטאלינסר יהיו פריקים ושאר החנונים ששומעים מטאל ישארו חנונים. סליחה על הנאום אבל משעמם לי נורא. GREEN LANTERN אל תגיד עוף...

HelloweeN

New member
יש הבדל בין הפרדות:

יש הבדל בין הפרדות על רקע מוזיקלי ועל הפרדות על רגע זגעי. בחו"ל אין כזה מושג ערסים ופריקים. ואם שני כושים מפגרים רצחו אחד את השני בארה"ב תהיי בטוחה שזה בטח על סמים או משהו כזה, בטח לא על רקע מוזיקלי (מוות לראפ!).

Ran-182

New member
דווקא היה איזה משהו באמריקה

ניראה לי. 2PAC נירצח ע"י איזה כנופיה ששם היה איזה ראפר והם חשבו ש2PAC הרג אותו, לא יודע, סיפור שלם. אבל בטח גם קשור לסמים או משהו. לא יודע.

Chot

New member
כן, בטח

מה נראה לכם? אנחנו עד כדי כך גאונים פה באיזרעל? באמת נראה לכם שמצאנו לבד את הפריקים והעארסים? הייתם ממתיייםם שרק פה יש כזה דבר!

HelloweeN

New member
מוזר.....

הטעות שלך היא שרק פה באיזרעל האנשים עד כדי כך מפגרים שהם ממציאים שמות וסטיגמות לאנשים בעלי דעות מוזיקליות שונות. הייתי בכמה מקומות בעולם, ובאף אחד מהם לא נתקלתי בדבר שנקרא פריקים וערסים... המצאה מפגרת של חברה מפגרת ופרימיטיבית.

Chot

New member
מה פתאום?

קודם כל, כל השטויות על חברה גאונה שממציאה כאלה דברים נאמרו בנימה צינית למדי. בעצם אני לא יודעת מה ההגדרה של ציניות ופעם כל מיני אנשים התחילו להציק לי עם ציניות או סרקזם אז אתם תבחרו לבד. שתיים- לאלא! בשום פנים ואופן! אנחנו לא המצאנו את הדיעות הקדומות, ובטח שלא המצאנו את העארסים ואת הפריקים! וזה שטויות שאתה היית איפשהו אז לא ראית שיש פער תרבותי שכזה. אתה לא יכול לראות דברים כאלה כתייר. זה כל מיני דברים בבית ספר ובפינות ליטוף וכוליי.

HelloweeN

New member
אני לא מדבר על דעות קדומות !!

יא אללה! איזה אנשים סתומים,קטנים ומפגרים יש פה!! כל אחד סותר את עצמו!! אני לא מדבר על דיעות קדומות אלא אני מדבר על המושגים "פריקים וערסים"!! וזה תאמיני לי לא קיים בחו"ל! אמנם יש דעות קדומות שונות, אך אין את המושג "פריקים וערסים"! רק החברה הישראלית המפגרת והפרימיטיבית מסוגלת להמציא מושגים כאלה מפגרים כמו פריקים וערסים, שאין ביניהם לבין המציאות שום קשר! וכמובן שאין להם כל בסיס. (מה הקשר בין "מוזר" לבין שמיעת רוק ?! ). כשתגדלו קמעה תחכימו ותבינו!

Chot

New member
אני לא מבינה למה אתה צריך לנבל את ה

פה שלך כדי להוכיח טענה. כמוך כמוני. גם אני מדברת על המושגים עארסים ופריקים, ותאמין לי שלא המצאנו את זה. יצרים כאלה מרשעים אין רק בקרב בני החברה השיראלית. האדם ניחן בתכונות הללו- יגור איפה שיגור. אפילו בארצות המתורבתות והאהובות שלך, (אני מניחה שכל ארץ שהיא לא ישראל נכנסת תחת ההגדרה הזאת בשבילך, לא?), יש ויש פער חברתי. כן!!! ותפסיק לקלל אותי זה לא מחזק את הטענות שלך. אפשר לחשוב בכמה אתה יותר גדול ממני.

HelloweeN

New member
אני לא מנבל ת´פה!

אוקיי... אני אשתמש במילים "עדינות" שלא תבכי לי.. ידידה יקרה, את שוב, כרגיל, סותרת את עצמך. אז אני אבהיר לך כמה דברים פה. ה"ויכוח" התחיל בזה שאמרת שתופעת ה"פריקים והערסים" קיימת לא רק בישראל אלא בהרבה מקומות אחרים בעולם, והחברה הישראלית לא מספיק חכמה בשביל להמציא שטויות כאלה. עכשיו את אומרת ומנסה להוכיח לי שיש בחו"ל פער חברתי. עכשיו התגובה שלי :
אמת, יש פער חברתי בהרבה ארצות בעולם, אך רק ורק! בארץ ישראל הקטנה והלא שלמה יש כזה דבר טיפשי שנקרא פריקים וערסים, שזה לא פער חברתי אלא סתם הגדרות מפגרות לאנשים ששומעים משהו מסויים ומתלבשים בצורה מסויימת. ארצות מתורבתות מבחינתי זה לא כל ארץ שהיא לא א"י, בניגוד למה שאמרת! ארצות מתורבתות מבחינתי זה הארצות המפותחות, המודרניות והמתקדמות שבהם מן הסתם יש פערים חברתיים. ועוד דבר, לא קיללתי אותך. ואני מאמין שאני גדול ממך בקצת קצת, ואני טיפ טיפה יותר בוגר וריאלי בדעות שלי - וזאת לא ירידה או משהו! יום טוב.

Chot

New member
לא בכיתי נהנהנה

אבל עובדתית זה לא נכון! ואני אתן לך את הדוגמא הכי שטחית - ראיתי לפני כמה חודשים סרט תיעודי על הפאנקיסטים בגרמניה. אני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל התיחסו אליהם באופן נוראי! כמובן שהחברה הוקיאה אותם בגלל שהם היו פאנקיסטים-חריגים (לא שייכים לזרם המרכזי) או פריקים! עכשיו, למה נראה לך שאנשים כן יכלו לירוק עליהם בפארק, אבל בשום פנים ואופן ולא היו מעיזים להגיד להם "אחטונג אחטונג! אתם פריקים!" (בגרמנית)?! ולגבי העארסים- כל תרבות והעארסים שלה. אצלך זה אלה ששומעים שרית חדד, בשביל האמריקאים זה אנשים ששומעים גנגסטראפ. ולא הבנתי איך אני סותרת את עצמי. ותודה על הסמיילי, זה מוסיף פן מרענן ומשובב להודעה שלך!

HelloweeN

New member
ברור שהתייחסו אליהם באופן נוראי.

הם אנשים בורים מפגרים ואידיוטים !! בצדק מתייחסים אליהם כמו אל חוליגנים (כי זה מה שהם ת´כלס)... רובם משום מה דוגלים ב"אנרכיה", באותו זמן הרוב המוחלט של הניאו-נאצים הוא , איך לא, הפאנקיסטים. מתוך נסיון שכלל כמה ביקורים בדוייטשלנד, הגרמנים שונאים אנשים שמאיימים על החוק והסדר ופועלים נדגם ביד קשה... אמת.. כל תרבות והלוזרים שלה..
- אם כבר, אז כבר !

Chot

New member
אני שמחה שהגענו להסכמה, עם זאת-

דווקא אני דיברתי על הפאנקיסטים הפציפיסטים. דווקא הפאנקיסטים הם אלה שלא תוכל לקרוא להם "בורים" - לרב הם בעלי העמדות המתקדמות והנאורות בחברה. בסרט, שמתעמק בתקופה האמיתית של הפאנק- לפני כ20 שנה, מראיינים שתי בנות או אחת, לא זוכרת, שמספרות שבבצפר, במסגרת שיעורי ספרוט, היו מכריחים (לא שמישי התנגדה לכך) את הבנות להתאמן בהשלכות רימונים מעבר לגדרות. כמובן שלא לפוצץ אותם, אבל אכן השתמשו ברימונים וב"כאילו גדרות". דווקא הפאנקיסטיות מתוך כיתה שלמה היו אלה שהתנגדו לכך בכל תוקף, והצליחו לשכנע אותם להאמן עם כדורים רגילים. הם יזרו לרימונים זמן קצר אחרי זה, אבלא חשוב. יש לי עודוגמאות. זאת כדי להמחיש לך שדווקא לסוג הזה של האוכלוסייה- אתה לא יכול לקרוא "בורים". ונורא כיף לך שהיית בגרמניה עעעארגר

Ran-182

New member
זה באמת דיון מעניין...

==שירות הפקצת הודעות== תמשיכו בדיון הזה, באמת מעניין, אני חושב שאני אשים לו טאג ליין עוד שניה

R K L

New member
ואל תשכחו מי התחילה איתו! ../images/Emo13.gif

אני..! ואל תגידו שלא..! קרן

HelloweeN

New member
שיהיה..

למרות שאני שונא פאנקיסטים ובמיוחד פציפיסטים (לא שמהו אישי כנגד אף אחד ממכם ! - אם יש פה פאנקיסטים בנשמה או בלבוש..) את יודעת בכלל למה נוצרה תרבות הפאנק בבריטניה לפני כ- 20 שנה ?? אני מציע לך לחקור קצת בנושא (לא רק טיוי, אלא גם ספרים וחומר אחר..) ותראי שהיא ברובה (!!) מבוססת על בורות ועל נסיון להפיל כל משטר י תקין. את רוצה להגיד לי שמי שמנסה להפיל כל צורת שלטון הוא לא בור ??

HelloweeN

New member
מעניין...

הדיון התחיל כוויכוח על נושא פריקים וערסים ואיכשהו התדרדר לפאנקיסטים.. חחחחח שיהיה.

Ran-182

New member
אני כמעט לא מבדיל בין...

פאנקיסטים ופריקים. יכול להיות שבגלל שאין כמעט פאנקיסטים בלבוש אצלו בבצפר.

למעלה