להקה

R K L

New member
ממה שחבר שלי אמר לי..

פאנקיסטים לובשים נעלי צבע ותוכם מכניסים את הכנסיים שלהם.. אני מקווה שהבנתם אותי.. ויש להם מן תספורת של מטאטא על הראש.. רוב הפאנקיסטים בישראל הם רוסים... קרן

Chot

New member
אלוקיי שלי גאל אותי מטינופת הוירטוא

לית הזאת! "הרי אם אתם אוהבים רוק מן הסתם שאתם פריקים ואתם לא שונאים אותם..!! " " פאנקיסטים לובשים נעלי צבע ותוכם מכניסים את הכנסיים שלהם.. אני מקווה שהבנתם אותי.. ויש להם מן תספורת של מטאטא על הראש.. רוב הפאנקיסטים בישראל הם רוסים..." האינטיליגנציה פה ניגרת מכל הכיוונים! פשוט עולה על גדותיה! אפילו אם זה נאמר בצחוק, זה עדיין הדבר הכי מטומטם שקראתי בפורום הזה, עד כה. אני בטוחה שבקרוב יקומו לך מתחרים.

HelloweeN

New member
קוראים לתיספורת כזאת מוהק.

נעלי צבא לרוב... אבל לרוב פאנקיסטים אמיתיים נראים כמו ליצני קירקס מפוטרים עם נעליים שמגיעות עד הברכיים, שלייקס נפולים (כמו שחבר אחד אמר כאן) ועוד מלא שטויות.. תגידי קרן, החבר שלך הוא במקרה פאנקיסט רוסי ? או מומחה בתחום ??

Chot

New member
הלו, אתה בסדר?

עד שהתחלתי לחחב אותך אתה מתחיל לירוק כאלה שטויות! אני אמרתי שלייקעס נפולים וזה בכלל לא היה בקונוטציה המסריחה שלך. בושה וחרפה הצביעות חוגגת- אתה, כאחד שמסתייג מהגדרות כמו "פריקים" ו"עארסים" ומוכיח בעזרתם את עילגות ובורות החברה הישראלית, מפליץ אח"כ משפטים כמו "החבר שלך הוא במקרה פאנקיסט רוסי" ומסכים עם התחלואה הזאת, קרן קוראים לה אני חושבת "שיאו כל הפאנקיסטים הם רוסים"?! אתה מייצג בעצמך את החברה הישראלית המגעילה שאתה מגנה בפה מלא!

HelloweeN

New member
נראה לי שכן...

ת´אמת לא הבנתי הרבה מההודעה שלך.. אבל בכל זאת אני אנסה להגיב.. תיארתי פאנקיסטים כמו שהם נראים.. לא השתמשתי במושגים פריקים או ערסים. אממ.. מה עוד? צביעות? לא נראה לי... מה הקשר בכלל ? החבר של קרן אמר לה שרוב הפאנקיסטים בארץ הם רוסים, אז סתם להיסתלבטות צחוקית שאלתי אותה אם החבר שלה הוא במקרה פאנקיסט רוסי.. (אני מכיר את קרן די אישית כבר די הרבה זמן). אל תביני אותי לא נכון! אין לעי שום דבר נגד הרוסים להיפכך! אני בעצמי הובאתי לארצנו הקטנטנה כשהייתי באורך של איזה חצי מטר מאוקראינה... אמת, החברה הישראלית היא מהבורות שראיתי.. אבל אני בטוח לא מייצג אותה אותה. אל תנסי לשפוט אדם אם את לא מכירה אותו מספיק זמן. מניסיון.

Chot

New member
עעטארקבבכגק

לא שופטת אני ואף לא חורצת את דינך. אני הגבתי על צמד ההודעות שלך ושל מכרתך (שכבר מקודם הצלחתי להבין שיש איזה קשר ביניכם). לא חשבתי לרגע שיש לך משו נגד רוסים. חשבתי שיש לך משו נגד פאנקיסטים. ז"א- יש לך משהו נגד פאנקיסטים - ואתה צוהל נימוקים וטענות בפה מלא בכל הזדמנות שתנתן לך. אני לא מבינה, זה שאתה אומר "פאנקיסטים בורים, פאנקיסטים דביליים" - אתה לא מגדר אוכלוסייה שלמה לתוך הגדרה מכלילה מלווה בשמות תואר פוגעניים, ובעצמך שופט אותם על סמך היכרות שטחית, או חוסר היכרות מוחלט?

HelloweeN

New member
על סמך היכרות ומראה...

אבל בעיקר על סמך היכרות.. ואני לא שופט את כולם, אלא את רובם... אפשר להגיד שאני לא שופט אותם, אלא מתאר עובדות. את במקרה פאנקיסטית מתחילה ??

Chot

New member
אאעהההההה

לא ממש. ז"א- כל מיני עניינים שאני צריכה לסדר עם עצמי. בכל מקרה- לא! אני פשוט נהנית לראות אותם בשלל צבעים באקסטרים (לא גלידה, בפסטינקש). זה כל כך נהדר איך שהם מטפלים בשיער שלהם. ז"א- אלו מביניהם שמטפלים בשיער שלהם- עושים זאת היטב, באהבה ובמסירות רבה. חהלהכהסעי

HelloweeN

New member
הבנתי.

אבל בת´כלס שיער ומראה זה משהו אחד, והצד הפנימי זה משהו אחר. חוץ מזה, החברה (כן, כן המפגרת שלנו) זקוקה לאייטמים שונים המבקשים צומי בצורה מוגזמת במיקצת.. אמת, השיער דורש טיפול מיוחד ומסור... אם לא שכל, אז שיער!

Chot

New member
טוב בסדר

אבל כמו שכבר אמרתי פה מוקדם יותר- יש שם פאנקיסטים נחנחים, שהכי רחוק שהם הגיעו ו"זעזוע" עם המראה החיצוני שלהם זה ללכת עם אולסטאר לא באותו צבע. כלל וכלל לא בורים.

HelloweeN

New member
נראה לי שכן...

ת´אמת לא הבנתי הרבה מההודעה שלך.. אבל בכל זאת אני אנסה להגיב.. תיארתי פאנקיסטים כמו שהם נראים.. לא השתמשתי במושגים פריקים או ערסים. אממ.. מה עוד? צביעות? לא נראה לי... מה הקשר בכלל ? החבר של קרן אמר לה שרוב הפאנקיסטים בארץ הם רוסים, אז סתם להיסתלבטות צחוקית שאלתי אותה אם החבר שלה הוא במקרה פאנקיסט רוסי.. (אני מכיר את קרן די אישית כבר די הרבה זמן). אל תביני אותי לא נכון! אין לעי שום דבר נגד הרוסים להיפכך! אני בעצמי הובאתי לארצנו הקטנטנה כשהייתי באורך של איזה חצי מטר מאוקראינה... אמת, החברה הישראלית היא מהבורות שראיתי.. אבל אני בטוח לא מייצג אותה אותה. אל תנסי לשפוט אדם אם את לא מכירה אותו מספיק זמן. מניסיון.

HelloweeN

New member
נראה לי שכן...

Chot

New member
אין לי כוח להתחי לקרוא כל מיני שטוי

ות. אני יודעת שזה לא מספיק ודפוק, אבל ראיתי את הסרט של הסקס פיסטולז, די מזמן אפילו, ושמה הם הסבירו כל מיני חרטה על זה שהייתה אבטלה באנגליה ועוני והיו כל מיני שכונות פועלים מזופתות ובכלל היו מלא היפים ומי לא שונא היפים אז כל מיני אנשים התחילו להלבש קצת מוזר. לכשתתפכך תבין שפאנקיסטים זה לא רק מי שמאדה לעצמו את השיער עם מי חמצן ובצע ומסדר לעצמו מוהיקן משונן וגם הולך עם שלייקס נפולים - זה גמישו ששומע פאנק וכל מיני חרא כזה. יש מלא פאנקיסטים נחנחים שאני מכירה. טוב נו לא מכירה. אבל יודעת עליהם. ככה. אולי שניים שלושה מכירה. טוב תעזבו אותי!! וה בולשיט שהם מנסים להפיל כל שלטון שקיים תעשה לי טובה מי קשקש לך את השטויות האלה? אני בטוחה שרב הפאנקיסטים, ולו האנרכיסטים הקיצוניים מביניהם לא יתנגו למשטר קומוניסטי.

HelloweeN

New member
מן הסתפ פאנקיסט זה מיששומע פאנק.

אז למה את חושבת של-90% מהפאנקיסטים יש פצ´ים וסמלים של אנרכיה ??? תשאלי אותם ואז נדבר.

HelloweeN

New member
זה:

אמרת שהפאנקיסטים לא מנסים להפיל כל שלטון... אז אני שואל אותך למה ל - 90% מהם יש פצ´ים (טלאים) וסמלים של אנרכיה בכל מקום ??? תשאלי אותם ואז נדבר... עכשיו הבנת ??

Chot

New member
אני מציעה

שתחקור יותר בנושא של האנרכיה ותומכיה. זה הרבה יותר מורכב מ"למרוד בכל שלטון"! ואין לי כתובת של אתר לתת לך, אבל אני בטוחה שבפורום "סוציאליזם וקומוניזם" פה באתר יפנו אותך למקומות נכונים.

HelloweeN

New member
אז את בטוח לא יודעת מזה..

אממ.. אני לומד 5 יח"ל מדעי המדינה.. ואני די טוב בזה אפשר להגיד.. ככה שאני מבין מצויין מה זאת אנרכיה! אם את לא יודעת מזה אנרכיה... אז אני מציע לך ללכת לפורום שציינת ושם יפנו אותך למקומות הנכונים, או פשוט לשאול מזה.. אין מה להיתבייש חוץ מזה סיימתי את כיתה י´ עם תעודת הצטיינות באזרחות.

Chot

New member
חחח.. איזה מותק

הצטיינות זה יופי.. אני לא מבינה מצויין מזאת אנרכיה, אבל אני יודעת להגיד שזה יותר מלמרוד בכל שלטון. ז"א- כמובן שהצורך הבסיסי הוא חוסר שלטון, כי זה כל הקטע באנרכיה, אבל זה לא כל כך בור ועם הארץ כמו שאתה מציג את זה. זה דוקא רעיון מאוד נחמד, יציאה מגבולות ו"אזרח העולם" וכאלה דברים. אל דאגה, לא היום ולא אתמול התחלתי את חקר המשהו שלי.

למעלה