להקה

black girl

New member
להקה

מחפשות בסיסט וגיטריסט ללהקה. בני 14-16 עדיף מתחילים אבל עם כישרון. שאוהבים rock ולא שונאים פריקים.

Ran-182

New member
לא כאן

כאן זה לא ממש המקום המתאים, גם בגלל שזה לא הנושא של הפורום, וגם אני לא יודע אם יענו לך כאן. הייתי מציע לך לשאול בפורום כלי נגינה או בפורום רוק

Ran-182

New member
אבל אם כבר שאלת.. ../images/Emo13.gif

באיזה אזור אתם מחפשים (המרכז, אזור חיפה...) ?

R K L

New member
מה זאת אומרת?

"אוהבים rock ולא שונאים פריקים"?! הרי אם אתם אוהבים רוק מן הסתם שאתם פריקים ואתם לא שונאים אותם..!!
-קרן-

gl

New member
לא כל אוהבי הרוק...

הם פריקיםלמשל אני חנון ואני אוהב רוק ושתיים מהחברות הכי טובות שלי הן פריקיות GREEN LANTERN מעורב ירושלמי (מאזור הצפון)

gl

New member
מילון אבן בראש

פריק- רוקר ,בלאקר ומטאליסטן דור ההמשך של הפנקיסטים מהמאה הקודמת לפחות פירסינג אחד. חנון-יצור שוליים שנודע במשך ההיסטוריה כחושם ובוק (באמת!!) אדם שאינו חלק מהחברה של "הקולים" בדרך כלל מקור התעללות לערסים, קורא ספרים וגולש יותר מ700 שעות ביום במחשב. רא מבוכים ודרקונים

R K L

New member
אוקיי..

ועכשי תסביר לי איך לא כל אוהבי הרוק הם פריקים... ותגדיר לי בבקשה מה זה רוק בשבילך.. יש כאלה שרוק בשבלים זה לינקין פארק!
קרן

Ran-182

New member
לא דווקא...

פריקים שאתם מדברים, חולצות שחורות של שדים, שיער ארוך, זה בדרך כלל מטאל (
מה אותו מכנים אנשים רגילים "רוק כבד"). אבל יש גם פאנקיסטים, לא תמיד עם שיער ארוך והכל, ולא, וגם לא עם מטאטים על הראש (מגניב..
). פאנקיסטים הם בדרך כלל אנשים שניראים רגיל, יש קצת פריקיות, אבל בלי יותר מידי שטויות.

gl

New member
פאנקיסטים סטייל איטייז

כאלה עם קרבולת רוק זה כלמה שזז ושיש לו תופים גיטריסת ומוזיקה נורמלית השירים כולליים יותר מהמשמעות אתה בן זונה(אמינם)\תעשה בי כרצונך(ברטני איכס) רוק זה מוסיק טובה אהבי קצת פחות לפי דעתי למשל מאטליקה(בלי לזלזל יש להם גם טובים) פאנק זה גם טוב למשל בלינק וגורילז

Ran-182

New member
מצטער לאכזב אותך אבל....

גורילז זה ממש לא פאנק. שמעתי את הדיסק שלהם, אני אפילו חושב שיש לי אותו איפה שהו כאן במחשב. זה פופ, לא פופ בריטני ספירס, לא פופ רובי משמו, פשוט פופ.

gl

New member
לפי חברה של אחותי שממש מבינה

במוסיקה אוח אני שונא להגיד דברים כאלה... הגורילז נחשבים לפאנק בין לרוק אז פופ זה לא כי פופ יודעים רק לזוז ולרקוד(להוציא את מדונה) GREEN LANTERN מחבר מילון אברהם אבן בראש

Chot

New member
הנה ברצינות אני שואלת

מה נדפקתם? מתי. במדרכה???

gl

New member
לא נדפקנו

אבל הממשלה עושה על המושב שלי ניסויים בקרינת רדיו שמשבשים לי ולכל המושב את המוח GREEN LANTERN חטף חסה בראש

DrunkGoat

New member
מה הקשר בין פריקים לסוג...

המוסיקה שהם שומעים? פריק הוא אחד שסוטה מהמיינסטרים. יכול להיות גם פריק שאוהב פולקה (ובכלל, פריק יכול להיות אחת שמתלבש מוזר, אבל אוהב פופ, וכו´ וכו´)

HelloweeN

New member
למה להדביק סטים על אנשים ???

אני לא מבין את הקשר בין המילה פריק (שפירושה מוזר, מעוות) לבין האנשים שאוהבים רוק מטאל. מה הפאקינג קונקשן בין עיוות ומוזרויות לשמיעת רוק ומטאל ?? כמובן שזה קיים רק בחברה הישראלית המפגרת והפרימיטיבית..... אבל מכיוון שזהו פורום של בלינק.. ורוב המשתתפים פה הם , מן הסתם, ילדות בנות 14 שאוהבות רק את המראה של חברי בלינק ולא כ"כ נמשכות לאיכויות המוזיקליות (המועטות אומנם אבל עדיין), אני לא אתערב יותר מדי ורק אביע את דעתי בנושא. נ"ב- קרן את חיה!! דברי איתי באייסי.

Chot

New member
שום איכויות מוזיקליות!

מה יש לאהוב בבלינוק חוץ ממראה ופרטאג´וקס? אם הם גם שרים שירים וקופצים זה נפלא, אבל ככה על הדרך.

Ran-182

New member
זה באמת קצת מטומטם....

זה שהדביקו את המילה "פריק" לכל אלה שהולכים עם חולצות של להקות ושדים וכל זה. אני אגיד למה הדביקו את זה, כי היו כמה אנשים בעלי ג´ל ושרשרעות (אותם קוראים ערסים), ראו שיש קבוצה של אנשים (שומעי מוזיקה שונה משלהם, כאלה שלא שומעים טראנסים ושרית חדחד) אז חשבו לעצמם, וואי, איזה מוזרים, ואז ערס אחד קם, וניזכר, שפעם, במקום אותו קוראים בצפר, הוא למד מילה אחת, אותה קוראים פריק, את זה קוראים מוזר. ולכן קוראים את אלה שלא שומעים את המוזיקה של הערסים : פריקים

למעלה