להקה טובה

marand

New member
להקה טובה

אבל לא יהיה ביקוש לפורום כזה.. כי על מה תדברו ? תקליטים חדשים שלהם שיוצאים פעם בשנתיים\שלוש?

4667

New member
לא יהיה ביקוש? על מה נדבר?

גאד, אתה שומע את עצמך ? מה אתה רוצה? עוד פורום לבריטני כי היא מוציא תקליט בשנה ואפשר לדבר על כמה נמוך היא ירדה? ומה לא בסדר בתקליט פעם בשלוש שנים ? זה אומר שהלהקה משקיעה ומתאמצת ולא סתם משחררת מה שיש לה רק כדי למכור...

Human Nature

New member
עובדה שיש כאן שרשורים פעילים |טל| †

@@. והממ. יש המון על מה לדבר. בתור התחלה, ND הוציאו אוסף חדש לא מזמן, כך שהעתוי לפתיחת הפורום מושלם. הופעות טלוויזיוניות צפויות? אלבום סולו לגוון (שאמור לצאת עד סוף השנה, לא?
)? סיבוב הופעות? באמת שלא חסר. זו להקה מאוד פעילה

4667

New member
אלבום סולו ?! מה?! מתי זה קרה?!

למה היא מוציאה אלבום סולו ????

אלבום סולו לגוון ? ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

הלוואי וזה נכון, אני אנסה לבדוק אם רשום על זה איפשהו אם אני ימצא אני יודיע... יש לה קול מדהים, וגם יכולות קוליות (היא פשוט יכולה לשנות את הקול שלה לכל דבר בין הקול הנמוך ביותר לגבוה ביותר וזה מה שמדהים בה.) לדעתי היא אחת הסולניות הטובות ביותר אז יהיה ממש נחמד לשמוע אלבום סולו שלה...למרות שגם ב ND אפשר להגיד שרק היא שרה אז זה נשמע קצת מוזר שהיא תרצה להוציא אלבום סולו.

זה נכון!

קבלו... מתוך האתר מיוזקנטו גוון סטפאני שרה סולו 21/04/2003 לאחר שביצעה עם Eve את הלהיט הענק Let Me Blow Ya Mind ולאחר שסיימה את סיבוב ההופעות עם להקתה No Doubt, גוון סטאפני מודיעה כי היא מקליטה כעת פרוייקטים משלה. גוון אמרה כי היא עדיין לא החליטה מה לעשות עם החומר שהקליטה. באתר הרשמי של להקתה, היא כתבה: "אני לא בטוחה שהחומר יהפוך לאלבום סולו מלא או שאני אוציא את השירים כסינגלים בלבד או אולי אתרום שירים לפסי קול... אני נותנת לחומר להוביל אותי ונראה מה יהיה...". סטפאני גם סיפרה על קו הביגוד שלה, L.A.M.B, עליו היא עובדת. היא תיארה את חוויית עיצוב הבגדים כ-"פורקן יצירתי". הבחורה העסוקה הוסיפה כי היא קיבלה תסריטים שונים ותרצה גם לשחק כשתמצא את התסריט המתאים.

כן...

גם כתבו על זה באתר של MTV....אבל הכתבה הכי חדשה בנושא היא מספטמבר 2003 שזה לפני 4 חודשים.........

Human Nature

New member
טיהי ^^ |טל| †

טוב לדעת שלא דמיינתי את זה o_O כבר התחלתי לחשוב שאני הוזה

4667

New member
בע, היא נהיית בריטני! סרט? קו בגדים

? מה השלב הבא? שתתרכז במוסיקה.

למעלה