להקה חדשה - Guetamala

gil21z

New member
להקה חדשה - Guetamala

שלום לכולם רציתי להכיר להקה חדשה בשם Guetamala תוכלו לשמוע שיר מההופעה האחרונה שלה בבארבי בקישור המצורף. וגם להגיב ולדרג את השיר ואת ההרכב עצמו. כמו כן למי שמעוניין לראות את הלהקה בהופעה, ישנה הופעה ב 09.04 בשעה 22:30 במועדון הייניקן הבימה.(בניין הבימה) אפשר גם להגיב כאן, תודה ויום טוב.

GUIDANCE

New member
יש לי בעיה...

עם שירה בעיברית שלא כתובה מספיק טוב... המילים שם לא מושכות ולא תמיד מצתלצלות יפה. מה גם שלצערי הזמר לא משכנע אותי, אין רגש.

אממ ביקורת(אל תעלבו)../images/Emo142.gif

בהתחלה גיטרה צורמת נורא.. אכן הסולן והמילים לא עושים לי את זה... הסולן לא משכנע והשיר לא כתוב מספיק טוב יש פערים בכתיבה בין בית לבית מה גם שנראה שכל כלי מנגן בשביל עצמו, השילובים בין הכלים השונים הרבה פעמים יוצרים הרגשה שיש כמה נגנים סולנים שכאילו רבים על תשומת ליבו של הקהל. ה"חיבורים" וה"גישורים" בין בית לבית יותר מדי נדושים ולא התעכבתם על הבניה שלהם מספיק נתתם הרגשה שבגלל שהם לא העיקר אז הם לא חשובים מספיק.. מלבד לכל זה חסר לי הרבה רגש בנגינה, במיוחד בגיטרה ואצל הסולן. יש לכם פוטנציאל להרבה יותר, תדרשו הרבה יותר מהרמה שלכם כיום ותממשו את הכישרון, מצטערת על התגובה הביקורתית...

N a V e

New member
נחמד ביותר,

אבל יש מקום לשיפור... לגבי הנגינה,אני חושב שהמעבר מהבית לפיזמון מוגזם בסה"כ... הגיטרה צורמת לאורך כל הבית הראשון. לעומת זאת,היא עושה עבודה מעולה בסולו. הקלידן מצויין,אבל הקצב הזה צריך להיבנות פחות על צליל של פסנתר...שיכול להתאים אבל לא באותו המינון.עדיף לדעתי לנסות פה קצת סטרינגס ואולי צליל של אורגן. הסולן-בסה"כ רואים שמדובר בזמר טוב,אבל הטון של השירה צריך להיות נוקשה יותר בהתאם ללחן. המתופף אחלה,וגם הבאסיסט. אולי זה נשמע לכם קצת נוקב,אבל זה באמת מתוך כוונה טובה...ואני חושב שעם תעבדו על השיר נקודתית תוכלו לשפר אותו. בסה"כ,נשמע טוב.

למעלה