להקה/ זמר מועדף?

edenick

New member
להקה/ זמר מועדף?

[ואני מקווה שמותר לי
].

No¥a

New member
אביב גפן, מוניקה סקס, שייגעצ

ירמי קפלן, נמרוד (והבודדים) שיקלר

p p p o o o

New member
מממ יש הרבה..

כל הרוק ישראלי - יוני בלוך , שייגעצ , דנה ברגר , ירמי קפלן , אביב גפן , עיברי לידר , כנסיית השכל , איפה הילד , מופע הארנבות , מוניקה סקס נמרוד שיקלר וזה כל מי שעולה לי כרגע..אבל יש עוד..

IkMfNiY

New member
אממ P:

קספר, מוניקה, משינה, יוני, יהלי, איפה הילד [חמי], קרח 9 [נעם רותם], ועוד כאלו ששכחתי P: יעל

יש הרבה אבל הכי מועדפים שלי הם...

שלום חנוך, גידי גוב, מאיר אריאל, משינה, פעם הייתי מעריצה של אביב גפן היום פחות אבל אני עדין מחבבת אותו

orkerist

New member
אמממ

מוניקה, שייגעצ, משינה, אבטיפוס, קספר, יהלי, יוני, ירמי, היהודים, איפה הילד, תערובת אסקוט, ורונה קינן..

רזוס

New member
איפה הילד / אביב גפן

או שבעצם מוניקה סקס / ירמי קפלן? או אולי כנסיית השכל/ יוני בלוך? אמממ קספר/ חמי רודנר ? בקיצור כמעט כל הרוק הישראלי.. זה קשה מידי :)

actress

New member
התשובה שלי בחתימה

ואני ארחיב שאני אהיה ליד מחשב אבל אם לא היה מובן אז החתימה אומרת הכל :)

shulhi86

New member
אהמממ

פורטיס, סחרוף, אהוד בנאי, מאיר אריאל, ערן צור, איפה הילד, רוקפור, שלום חנוך, פוליקר.

אייל129

New member
יש הרבה אבל בעיקר היהודים ואלג´יר

שאף אחד לא הזכיר כאן! שתי להקות מהטובות שקמו כאן אי פעם והדבר היפה ששתיהן הצליחו בכוחות עצמן בלי יותר מידי פינוק מהתקשורת ומאף אחד...

Furry Animal

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח

בסדר, אז היהודים הצליחו בכוחות עצמם (ובכוחות הרבה בני נוער חרמנים שחיפשו פה להקה שתנגן להם משהו דומה לגראנג' האמריקאי). הם לא מהלהקות הטובות שקמו פה. אבל אלג'יר??????????????????? בלי יותר מדי פינוק מהתקשורת????? אין מקום בתקשורת בישראל שלא כתבו על האלבום החדש שלהם כמה הוא טוב וכמה הוא אלבום השנה ואלבום העשור. עשו עליהם כתבות עם כל הסיפור שלהם, ולא נכתבה עליהם ביקורת אחת שלילית בשום מקום. אם זה לא פינוק אז הסולן שלהם לא מכוער. אלג'יר היא להקה בכיינית ומוערכת הרבה יותר מדי.

שאלה קשה..

בעיקר היהודים, אביב גפן (בלאקפילד), אלג'יר, מוניקה סקס, כנסיית השכל, משינה.. יש עוד הרבה... =/ לא נכתוב יותר.

למעלה