להקדים תרופה למכה

ziv as

New member
להקדים תרופה למכה

חברים , יש לי כמה שאלות בבקשה , *איך ניתן לסמוך על המוכר שיספק לך את המוצר ששילמת עליו ? אגב אם כתוב למוכר לי 103 פידבקים זה טוב ? *מתי לשלם למוכר ? ראיתי מוצר שאני רוצה לשלם לו באותו רגע ? *יצרתי קשר עם מוכר ואמרתי לו שאני רוצה 4 יחידות מאותו מוצר והוא עשה לי מחיר עליהם וגם אמר שהוא לוקח את המשלוח עליו , איך מתבצעת הקניה איפה אני רואה את ההתחייבות שלו לגבי זה ?? לתשובתכם אודה ...

ziv as

New member
איך מתבצע התשלום ? אני משלם לפייפל ואחרי שאני

מקבל את המוצר פייפל מעבירים למוכר ? איך הוא יודע שבעצם קיבלתי את המוצר ?

smile2life

New member
פשוט מאוד

המוכר צריך להעביר לך מס' משלוח בדואר - אם לא יעביר אתה יכול לפתוח באי ביי ובפייפאל דיספיוט ולבקש לבטל את העיסקה. חובת ההוכחה היא על המוכר. בדרך כלל רוב במוכרים אמינים מאוד ולוקח להם עד שבוע להוציא את המוצר בדואר - אם תוך שבוע וקצת עודף אתה לא מקבל מס' משלוח מהמוכר אז אני ממליץ לך לכתוב לו ואם אין סיבה מספיק טובה לפתוח דיספיוט נגדו. גם באיביי וגם בפייפאל ושיוכיח כי המוצר בדרך

ziv as

New member
ז"א בכל מצב המוכר חייב לתת לי מספר משלוח ?

יש מצבים שבהם המוכר לא יכול לתת לי מספר משלוח ? לדוגמא רכשתי מוצר ממוכר מסין עכשיו הוא אמר לי שהוא שלח לי את המוצר ואין לו מספר משלוח אבל הוא נישבע והבטיח וכ'ו וכ'ו שהוא שלח .. ואני בשיא תמימותי בתחילת דרכי בכל הנושא שילמתי לו , ועד עכשיו אני מחכה למוצר כבר שבוע שלישי , האם לבטל את העסקה ? ושוב על כל קניה חייב להינתן מספר משלוח ?

noam weissman

New member
סבלנות זאת תכונה נדירה במקומותיינו ../images/Emo10.gif

יש מקרים שמשלוחים מתעקבים או אפילו הולכים לאיבוד.. תחכה עוד שבוע שבועיים ובמידה ועדיין לא תקבל פנה למוכר שעד כה עונה לך ותברר. אם יציע לך זיכוי יופי. אם יציע לך משלוח חילופי גם יופי. אם לא יציע כלום ותרגיש שלא קיבלת כלום ולא מפצים אותך רק אז תפתח תלונה. לא לשכוח שתלונה אפשר לפתוח עד 45 יום מהקניה.. לגבי מספר מעקה לא כל פריט נשלח עם מספר מעקב.. זה תלוי במוכר.. מי שלוקח סיכון ומאבד משהו ייתן לך זיכוי או שישלח שוב.

smile2life

New member
מאחר וגם אני בתחילת דרכי אני מניח שכן

אחרי הכל מס' המשלוח זו ההוכחה לכך ששלח - אם אין לו מס' משלוח ואתה מתלונן באיביי יפייפאל יבטלו את המכירה

smile2life

New member
בדף won/puchased בתוך my ebay

יש לך את כל המוצרים שרכשת או זכית בהם במכירות פומביות. ליד כל מוצר יש לך שורה עם משולש קטן שכתוב שם more actions. יפ]תח לך תפריט חדש שם יש לך resolve a problem ושם יש לך אפשרות להתלונן על המוכר. חשוב מאוד ליצור קשר עם המוכר לפני ולוודא שיש לו טיעון כי באיביי יבדקו אותו

למעלה