להצלחת העסק

rochyba

New member
להצלחת העסק

אביבה שלום לך! אני עוסקת במיסטיקה קריאה בקלפי טארוט וכו... אני מעוניינת להעצים את העסק ע"י הזרמת לקוחות חדשים ולהתפתח. הדירה היא צפונית אך חדר העבודה שלי הוא בחדר דרום מזרחי (החדר האחרון בדירה מכיוון הדלת) שטוב לי להיות בו, אני אוהבת אותו, מלא אור, צפורים שבאות להגיד היי שלום ויום נעים. צמחים בפינה ממש של הדרום מזרח. כל מי שבא אלי מתרווח ונעים לו, החדר לעצמו צבוע: שני קירות בלבן, ושני קירות בצבע יין (סגול כהה קצת) קיר אחד ניצבת עליו ספריה הוא הקיר הצפוני שאין אפשרות להוריד, ובקיר השני ארון שאומר שלום ואז יש אפשרות לצבוע הוא הקיר המזרחי. על הקיר הדרומי תליתי לונג בצבע סגול ורוד עם כוכבים ירח ושמש גדולה באמצע. חברה שהיא יועצת פאנג שוי המליצה לי לעבור לחדר שחלונו לכיוון צפון, החדר הוא האמצעי בבית אחרי הסלון, ולצבוע את החדר בצבעים של תכלת או ירקרק.היות והעיסוק שלי הוא אוויר מיסטיקה. מעבר לבלאגן להחליף חדרים עם הבן, אני קשורה וטוב לי בחדר שלי. אני מבקשת את הצעתך למען הצלחתי בעבודה. המשך יום נפלא וקסום אור ואהבה אוהבת רוחי

בהצלחה רוחי,

חסרים פרטים.עם מה שסיפרת אני עדיין לא יכולה לתת המלצות... יש מאמר במאמרי הפורום שמדבר על שיפור בקריירה. קראי אותו, ואז שאלי שאלותיך. ועכשיו נראה איך אנחנו "מתבהרות". מה זה "דירה צפונית"? האם יש דירה צפונים /דרומית/מזרחית וכו'? בפאנג שוי, כל הכיוונים הנמצאים בבית. כמה זמן העסק כבר עובד? מדוע הצורך, כרגע, להעצים אותו? יש העטה? אם נעזרת ביועצת, שהיא חברה שלך, מדוע את מבקשת את עזרתי, בנוסף? אולי כדאי לפנות אליה?

rochyba

New member
תודה אביבה

אביבה תודה ולשאלותייך: למה אני מתייעצת איתך? דעה מותיקה יותר. העסק עובד? מחודש אוגוסט 2005 התחלתי להזיז את העסק הזה. מדוע להעצים אותו? רוצה הצלחה וכרגע התחושה של התקעות, אנשים מתקשרים אך לא מתחברים, דהיינו אני ללא לקוחות. לגבי כיוון הדירה: יש בקומה 4 דירות, כאשר כיוון דרום זו חזית, אנחנו דירה עורפית עם הנתונים הבאים: הכניסה לדירה (בחדר מדרגות) מדרום, מצד ימין כניסה למטבח ומרפסת מטבח לכיוון מזרח. מהדלת ישר לסלון מול הדלת קיר ועליו אקווריום ומהצד חלון לא גדול לכיוון צפון. בין המטבח לסלום מסדרון לכיוון מזרח: דלת ראשונה מימין מקלחת, דלת שניה מימין שרותים, ממול השרותים דלת לחדר של הבן (אבירם תאריך לידה 11.07.1987 בשעה 05.05 בבוקר.) חלון בחדר לכיוון צפון. בהמשך המסדרון קיר עם פיצול לשתי דלתות: לצד שמאל חדר שינה וחלון לכיוון צפון) על הקיר בין שני החדרים (שינה ועבודה) מראה. ממול לחדר שינה דלת חדר העבודה (כניסה מצפון) הדלת נפתחת ימינה. על הקיר ליד הדלת קיר צפוני עומדת ספריה לכל אורך הקיר ספרים מכל הסוגים מאינציקלופדיות ועד מלחמות ישראל ועוד.... הקיר צבוע בצבע סגול יין אין אפשרות לצבוע מחדש. על הקיר הצמוד לספריה דהיינו קיר מזרחי, עומד ארון שבימים הקרובים מתפנה ונזרק, הקיר צבוע גם כן סגול יין (רצוני לשנות צבע), ליד הארון ישנו חלון לכיוון מזרח, מעליו תלוי כדור בדולח על סרט אדום. קיר ליד החלון ישנו עוד חלון לכיוון דרום מעליו ספירלה ממתכת. בין שני החלונות: כסא עגול גבוה עם עציץ , תרנגול, ו3 הצבים. ליד לכיוון החדר פנימה שולחן עץ קטן מעליו: שלושה עציצים צנצנת גבוהה רחבה למטה צוואר דק ופתח ברוחב הצנצנת ממולאת: עדשים, אורז, גריסים, גרעיני תירס,מטבעות כסף, שלוש מטבעות בסרט אדום של הפאנג שוי. בהמשך הקיר על יד החלון ציור שמן בצבעים צהוב,כתום, כחול, וסגול מצוייר לאורך, מתחתיו: שידה שעליה: בודהה הצוחק, עציץ מקרמיקה קטן עם מטבעות כסף ובודהה קטן בפנים, מעמדי נרות , אבן אמטיסט, ואבן מלח, על שאר הקיר םרוס לונג מבד כותנה בצבעים סגול ורוד , הקיר עצמו בלבן, מעוניינת לצבוע. אני יושבת עם הגב לקיר זה: פנים לצפון גב לדרום. הקיר על ידו דהיינו קיר מערבי:חלון למרפסת המטבח החלון סגור כל הזמן, על עדן החלון שעון עם זוג - השעון עובד. בהמשכו: ארונית שני מדפים ללא דלתות תלויה על הקיר, יושבים עליה מספר ספרים שלי מהמיסטיקה, מעמד לנר מלאך, מדף תחתון, אבן סטרין , אמטיסט, כדורי מתכת עם ציורים עליהם ומשמיעים צלילים, וכדור בדולח. בצד הארונית לכיוון דלת הכניסה תלויה מראת פגואה עם מטבע וסרט אדום. מעל הארונית לאורך הקיר 3 ציורי שמן בצבעים של כחול, ירוק, חום ושחור, הקיר עצמו לבן מעוניינת לצבוע, קיר זה מתחבר לדלת. במרכז החדר מרחק ישיבה מהקיר הדרומי כסא, על ידו שולחן עץ קטן והמדפסת עליו. בתוך הרבוע בין המדפסת לבין שולחן הצג נמצא גזם של עץ אקליפטוס שלפעמים משמש מעמד לנר. מלפני הכסא לכיוון פנים החדר שולחן עבודה שעליו נמצאים: בפינה מערבית מקלדת + עכבר, בפינה צפון מזרחית של השולחן: פובודוג זכר+נקבה,צדפה עם אבני חן, צב, צפרדע הכסף עם מטבע בפיו, מושבת קריסטל עם אבן רובי, ומעמד מתכת לעטים. ליד הכסא משמאלי המחשב המארז על דרגש עץ, הצג יושב על שולחן מחשב לכיוון הקיר המערבי. מה לחזק? לא יודעת מעוניינת להוסיף מזרקה בחדר. התחושה בחדר? אני אוהבת את החדר,טוב לי בו, נהנית מכל רגע, ובכלל הצפורים שנכנסות (זוג יונק דבש) אור טבעי, הרגשה של כייף. בגדול לא מעוניינת לעבור חדר, השאלה היא באיזה צבע לצבוע את הקירות, מה עוד אפשר לשים בחדר להצלחה. השמות שלי ובן זוגי : טל יליד 11.07.1952 שעה 05.05 בבוקר רוחי ילידת 15.04.1958 שעה 14.00 אביבה בבקשה עיזרי לי, אני לפני התמוטטות גם נפשית וגם כלכלית, אני נותנת את כל האנרגיות שלי לעסק פרסום וכו... ותקוע. לצערי אין לי אפשרות לשלם היום לייעוץ אישי בבית היות ומצבנו הכלכלי מדרדר מחודש לחודש, ולכן אני פונה אליך לעזרה. ד"א גם הבן לא מעוניין לעבור לחדר שאני עובדת ממנו כיום היות וטוב לו בחדרו. ד"א הדלת של החדר כל הזמן סגורה היות ואנו מטופלים (הורים) ל- 13 חתולים, ואין אני מעוניינת שיכנסו לחדר העבודה, בעיקר בגלל הנזק שהם יכולים לעולל לי שם. לכם המזרקה יכולה גם להיות רק בחדר זה. אביבה הרבה תודה וסליחה על המייל הארוך. המשך יום נפלא וקסום שבת נפלאה חודש טוב ושמח- משנכנס אדר מרבים בשמחה. אור ואהבה אוהבת הזקוקה לעזרתך רוחי

וואאלללה, השקעת...

כשאני קוראת את הטקסט שלך, מעבר לפרטים הרבים שאת כותבת אני לא יכולה שלא להתחשב בתחושה שעולה בי ....-עומס! התחילי (עוד הרבה לפני הצבע) במיון קפדני וזריקה של חפצים (רבים) ככל האפשר. עשי בדק בית וראי היכן מרכזי חדרים חסומים עם רהיט/חפץ אחר ועשי הכל כדי לאפשר מרכז חדרים פנוי לחלוטין.אל תוותרי על זה...זה מתחיל בזה. במקום מה לשים בחדר, אני ממליצה לך להוריד את כמות הסמלים של הפאנג שוי שיש לך כולל אבנים וחפצים אחרים ורבים. כל המוסיף גורע. בפאנג שוי החוכמה היא "אחד וטוב..." בואי אומר לך עוד כמה מילים, צבעים לא עושים את העבודה בשבילך. כשמשהו תקוע, זה נמצא אצלך. הפעולה הפיסית של הוצאת דברים מהבית (לא למחסן, החוצה לגמרי) תניע משהו שנתקע אצלך ואולי יתחילו לזוז דברים. 13 חתולים זה הרבה יותר מדי ולא נכון על פי הפאנג שוי. אולי אני יותר ותיקה אבל...אני לא בבית שלך, לא ראיתי אותו.אני מניחה שחברתך כן.לא ממליצה על הרבת התיעצויות ועם מיעצים שונים. את תתבלבלי בסופו של דבר.כדי להתמי ולהתיעץ עם אחד/ת. לא משנה כמה תנסי ותשתדלי,ובאמת עשית זאת אולם,אני עדיין זקוקה לשירטוט. הכי טוב כמובן היה שאראה במו עיני כי אין כמו עיניים חיצוניות כדי לראות דברים. בגדול, יש יותר מדי "אקשן" בתיאור שלך. את צריכה להוריד הילוך ולהתחיל לעשות את הדברים בצורה מבוקרת ולא להרבות אלא להמעיט. סיימי כל דבר שאת מתחילה ואל תשאירי ל"אח"כ..." עשי ספורט כדי ל"שחרר" מתחים שמצטברים אצלך בגוף, כמו גם בבית. בקיצור, עכשיו את צריכה לפנות, לא להביא שום דבר חדש ולא לצבוע. ולסיום, אם את עוסקת במיסטיקה, מן הסתם בחרת דרך. לפעמים בדרך יש גם נפילות שמאפשרות התחלות חדשות. לא כדאי להתמוטט וגם אם קורה, אפשר להתחיל מחדש. זו הזמנות חדשה. מפחיד, נכון. וכמו שאומר המשפט: "קצה הענף הוא המקום המסוכן בעץ, אבל שם נמצא הפרי." לא אוכל להוסיף עוד המלצות ובמיוחד לאור מצבך.לא אתן המלצות נוספות מבלי לראות את הדברים בעיני כדי לא לטעות ו/או להטעות. במצב הקיים את אמורה להתאמץ ו"להניע"...וכנראה גם להזיע. לא יודעת, אין לי תשובות חוצצות או מוחלטות ובכל זאת, אני ממליצה בכל חום, לפנות דברים מהבית, בשלב הזה והרבה. קיראי את מאמרי הפורום יש שם המלצות לשיפור הקריירה. בהצלחה

rochyba

New member
תודה אביבה

אביבה יום נפלא לך! הרבה תודה על תשובתך. אכן אנו לפני "העפתם" של דברים. (חוץ מהחתולים) שעבורנו הם ילדים מעבר לשני ההולכים על שתיים, הגדול חי מחוץ לבית. האם גם ריבוי ילדים הם מעבר לפאנג שווי? סליחה באם אני פוגעת לא זו כוונתי, היות ועבור אחד הם חתולים ועבורנו הם ילדים. משפחה מרובת ילדים. בקשר לשאר את צודקת ואכן אנו בשלבים של הזזת דברים חפצים מצד לצד וצביעת קירות הדירה. רצוני היה לדעת לגבי הצורך או אי הצורך בהחלפת החדרים, ועל כך לא קיבלתי תשובה. היות והרבה דברים תלויים בהחלפת החדרים. בכל אופן אני הבנתי אותך, ואומרת לך הרבה הרבה תודה על תשובותייך המהירות. המשך יום נפלא וקסום שבוע של הפתעות נעימות ומהנות אור ואהבה אוהבת רוחי

למעלה