להציע לו?

אופק2002

New member
להציע לו?

היי, אני אופק, בת 13, ואני מאוהבת בילד מהכיתה שלי כבר יותר מחצי שנה... ניסיתי לצאת איתו מחוץ לכיתה כדי להיות לבד ולהציע לו (חברות) פעמיים, ובשתי הפעמים הוא נלחץ וגרר את ידיד שלו... הגעתי למסקנה שהוא אולי פשוט ילדותי מדי ועוד לא התבגר, אבל אני ממש רוצה להיות חברה שלו... להמשיך לנסות בשנה הבאה או להתייאש?

הי אופק

את לא צריכה להתייאש, אבל מצד שני יכול להיות שאת לוחצת מדי או ישירה מדי וזה גורם לו להבהל.

ניסית לדבר איתו על כל מיני נושאים בתחומי ביה"ס, או להתקרב אליו בכל מיני פעילויות חברתיות, לפני הנסיון להציע חברות?
יכול להיות שאם ההתקרבות תהיה יותר הדרגתית ושניכם תגלו שיש לכם שפה משותפת ותחומי עניין משותפים ותתחילו להיות ביחד מבלי לתת לזה כותרת (חברות) - הוא ירגיש יותר בנוח ויותר ישתף פעולה.
יכול גם להיות שכמו שאת חושבת, הוא עדיין לא מוכן לענייני בנים-בנות וכל הרעיון הזה של חברות נראה לו מוזר ומאיים (באופן כללי זה עובר להם באיזשהו שלב...).
בכל מקרה, לי נראה שהדבר הנכון לעשות הוא להתחיל לאט ובהדרגה (בהנחה שלא עשית את זה כבר).

בהצלחה! :)

שלום

גם אני מציע לא למהר. נסי לקרב אתו את הקשר, לדבר אתו יותר, להיות נחמדה אליו, לתת לו אהבה. אם גם הוא יאהב אותך, הקשר יתקרב. תני לזה לבוא מעצמו.
&nbsp

הילי 122

New member
ניסית להתכתב איתו בוואטסאפ??

לדוגמא , אם הוא ילד שאוהב ללמוד ,לחפש תירוץ לשאול אותו משהו שלא מבינה ?
או אם יש לו תחביב ספורט מסויים .
ככה תוכלי לאט לאט להתקרב אליו .

למעלה