להציל את עם ישראל

Yali 17

New member
שטויות ! די נמאס כבר

די נמאס כבר עם כל ה"הילכות צניעות " המגוחכות ( מגוחכות זו מילה טובה לעומת מה שהן ) האלה : אסור ללבוש אדום, אסור ללכת עם איפור, אסור לחשוף את זה ואת זה ואת זה. נשים וגברים תלכו איך שאתם רוצים ! עם מחשופים, עם מיני עם ג'ינסים, עם שער פזור, תלכו על פי "הילכות הרגש " !!!!!!!1 אתן לא צריכות לשמור על אחרים, שאחרים ישמרו על העיניים שלהם ! אני מודיעה : צריך להיות בנאדם מאופק, הפריצות והזנות היא לא בבגדים, או בהופעה, היא בנשמה, תיהיו מאופקים נאמנים ואפילו אם תלך לידכם בחורה ערומה לא תיבושו. לכול מי שלא ראה פה את הסרט אור, אני ממליצה לפני שאתם הולכים ללמוד עוד שעה שעתיים "בחידר " רוצו לקולנוע ותראו את הסרט " אור ", ותבינו שמאחורי " הזונה " הפרוצה עוכרת ישראל, עומדת בת אדם, אישה, נפש, עולם שלם. להיות חופשי בארצנו, ארץ ציון ירושלים.

Yali 17

New member
לתגובותו של אסף 2000

אין בכוונתי לפגוע באנשים בדברי, אני לא אומרת אותם דווקא בפורום הזה בכדי להרגיז. אני מציינת אותם כי בזה אני מאמינה. ובהקשר לתגובה של אסף 2000 שכתב שהזונות דינם גהינום- אני פשוט בהלם כמה אנשים יכולים להיות " קטנים " וצרי רוח ! תתפלא ! דווקא שראיתי את הסרט "אור " חשבתי הרבה- ובזונה ( רונית אלקבץ ) ובבת שלה מצאתי "אלוהות ", מצאתי נשמה, עולם ריגשי ואנושי. אני לועגת למקום הבדיוני שנקרא "גהינום ", אמונה תפלה של עובדי האלילים ! אני מאמינה ברחמי האל. אני מאמינה שה' לא חוסך אהבה מאף אדם, זונה, הומו, לסבית, קוקסינל, גוי וכ' ! עצוב לראות שאנשים לא מפנימים את ערך התורה האמיתי, אהבת השונה. כי אותה זונה, אדון אסף, היא קודם כל בנאדם ! וכל מי שמאמין שיש מקום של אש תופת, שנשים אוכלות תולעים, ואנשים נשרפים ומולכים, ונטרפים על ידי כלבי ענק, עושה מעצמו צחוק.

אם מותר לדעת היכן את מסתובבת

יש המוני אנשים שמסוקרנים לראות אחת שהצניעות ממנה והלאה. גברת. כאן בפורום לא צריך כלום. רק להקליד וזהו. ואין זה חשוב מה מקלידים. את מציינת דברים שבהם את מאמינה כפי שכתבת. אנו מאמינים בי"ג עיקרי האמונה. בגדים לא צנועים הינן חמורים לנו ביותר. איני יודע לאיזה כת ודת הינך משתייכת. אנו עכ"פ יהודים שומרי תורה ומצוות. ובכזאת, אנו אמונים על תורתינו הקדושה. ולכן מה שאמרת, לא כ"כ נוגע ולא כ"כ תואם לנו היהודים.

Yali 17

New member
בשווקי העיר !

אני יהודיה בדיוק כמוך, יקירי. אני לא באה משום כת ומשום זרם. אתם תקראו לי "חילונית ", אבל אני דתיה בנפש שלי, משום שאני רואה, מרגישה וחיה בכל רגע את אלוהים. אני בעד אהבה, שיווין, לא מאמינה בשטות שנקראת גהנום, לא מאמינה בגן עדן, לא חושבת שהאישה נחותה מהגבר ושצריך שיהיו לה פחות מצוות, מאמינה שהגווים הם לא " סתם ". לא מאמינה בנבואות זעם והרס של אחרית הימים, בהם כל העולם ידע מחלות ומלחמות גוג ומגוג, מאמינה רק בגאולה עצמית, ובתיקון הנשמה על ידי גילגולים.

אההה.

כי גם אני 'דתי בנפש'. אל תקראי לי דתי. אהה. מאמין גם אני בגאולה עצמית. הקב"ה יגאל את כולם. גם אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך

asaf2000

New member
לתגובתה של יעלי

עצם העובדה שאת נכנסת לפורום "לשאול את הרב", שכוונת השואלים פה לקבל את דעת היהדות על הנושאים השונים, וכותבת פה דברים שנוגדים את דעת ההלכה, זה כבר פוגע באנשים! לגבי מה שאני כותב, אני מביא פה רק דברים שכתובים בתורה ובספרי הקודש, אני לא מביא פה את "דעתי" ואת הרגשות שלי אלא רק דברים קדושים! אם לדעתך זה צרות עין וקטנות שיהיה לך לבריאות אבל זאת האמת של התורה ואם את לא מחפשת אותה אל תפיצי את דעותייך הכוזבות בפורום הזה. (כוזבות כמובן שהם נגד התורה). בכל יהודי\ה יש נשמה קדושה אבל כל עוד לא הולכים בדרכי התורה ועושים עבירות ולא חוזרים בתשובה ומטמאים את הנשמה אז העונש בעולם הבא חמור מאוד ואי אפשר להתכחש לזה ולייפות את זה עם כל מיני מושגים שמצטיירים לנו יפה בדמיון. אני לא יודע מה יש לך מהסרט "אור" שזה אחד הסרטים הכי מלוכלכים שנוצרו שלפי ההלכה היהודית כנראה שעוברים על אינספור איסורים דאורייתא בראייתו. (אולי אפשר להביא מכאן ראיה לגמרא בפסחים שאור זה לילה). את הסרט "אור" יכול היה לביים במאי אחר עם דעות שונות ואמונות שונות ולהראות כמה שה' שונא זונות, כמובן שאז לא היית מזכירה את הסרט הזה בכלל וכל מה שאת אוהבת אותו כי הוא מסתדר לך עם האמונות אבל שתדעי לך שלא כל סרט שאיזה במאית מפליצה מהשכל המעוות שלה הוא מחויב המציאות. ליהודים יש תורה ויש מצוות ויש אמת שאף סרט לא יוכל לשנות והעובדה היא שהקב"ה מתעב מעשים מכוערים וגם את מי שעושה אותת והוא יתן על כך את הדין אם הוא לא יחזור בתשובה.

למעלה