להצביע שירי!!! http://www.tapuz.co.il/rosh1/
S shachari New member 6/9/05 #2 ../images/Emo45.gif הצבעתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
ש שירנוש 178 New member 6/9/05 #3 תודה.. הצבעתי.. חחח שמתם לב איפה שמו את התמונה שלה??? ב________ של עופר חחחחחחחחחח
נ נועוW New member 6/9/05 #5 הצבעתי../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif ובבקשה בכוכב השנה תצביעו ל|שמל|אבי קורניק מהשמינייה
D Dorushh 3 New member 6/9/05 #7 חח איזה דפוק אני../images/Emo6.gif לא ראיתי שיש גם כוכב השנה וגם כוכבת.. אז קודם כל בא הכוכב ורשמתי שם את שירי ואז רק ראיתי שיש גם כוכבת
חח איזה דפוק אני../images/Emo6.gif לא ראיתי שיש גם כוכב השנה וגם כוכבת.. אז קודם כל בא הכוכב ורשמתי שם את שירי ואז רק ראיתי שיש גם כוכבת
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 6/9/05 #10 גם לי זה קרהההההההההההההההההההההההה חחחחח כתבתי "שירי מימון" פתאום אני רואה "כוכבת השנה" ואני כזה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם לי זה קרהההההההההההההההההההההההה חחחחח כתבתי "שירי מימון" פתאום אני רואה "כוכבת השנה" ואני כזה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל ליאור 8888 New member 6/9/05 #11 הצבעתי../images/Emo3.gif אבל לא לשיר השנה...אלא לשיר שבאמת טחן ת'מוח