להצביע למרצ?

גנימדס

New member
להצביע למרצ?

מ2003 אני מצביע לכם. לא התלבטתי מעולם, היה לי ברור מי הם נציגי האמיתים, מי חברי האמיתים ומי יהיה שם בשבילי.

והפעם, לראשונה אני מתלבט.

עברתי באוטובוס הביתה וראיתיי את המודעה שלכם " הקול שלך בטוח נגד ביבי" ונחרדתי. השלט הזה עשה לי רע! כל כך רע!!!!

זה מה שבאמת המפלגה שלי מייצגת?

זה מה שאתם רוצים שיזכרו מכם? שנאה לוהטת לבנימין נתניהו?

זה המסר של מרצ?

להיות אנטי- ביבי?

לסנוט בו?

להסית נגדו?

המסר מרתיע מאד.

המסר שלילי, רע , פוגעני .

בתור מישהו שמאד אוהב את מרצ ומעריך את פועלה, לראשונה אני מוצא את עצמי מסתייג ממנה. מהמסר השלילי והתוקפני.

תוקפני? אלה אנחנו? אם ליברמן יסית נגד הערבים , וקדימה ולפיד ינסו להסית נגד החרדים- מרצ גם תתרום למעגל השנאה ותסית נגד ביבי?

זו מרצ, מפלגתי האהובה???

עצוב לי לראות את זה , עצוב לי לחשוב שזה המסר העיקרי של מרצ, שלילי ומלא שנאה.

haemek11

New member
השמאל כבר הרבה זמן מצביע "נגד".

והוא לא עשה הרבה "בעד".

ככה קדימה "הביאה" 28 מנדטים בבחירות הקודמות: היחצן שלה קבע קו ש"רק ליבני תנצח את ביבי" וזה מסביר את שטפון הקולות שהמפלגה החלולה הזו קבלה.

עכשיו מרצ מנסה לחקות את זה בצורה עילגת ומגוכחת, אולי ככה היא "תביא מנדטים", ללא הצורך להתאמץ.

זה מה שנותר בשמאל דהיום.

גנימדס

New member
כל כך לא נכון!!!

לשמאל יש אג'נדה ברורה.
בעקר בתחום החברתי- כלכלי -שיורת מדבר אלי.
השמאל דואג לשכבות החלשות הרבה הרבה יותר ממה שהיינו מסוגלים להאמין, אתה מוזמן להסתכל בקישור בחתימה שלי....

קדימה היא אכן מפלגה חלולה, ללא אג'נדה ,ללא אידיאלוגיה , ולכן אינה מפלגת שמאל, אלא מפלגת כסא שמין הראוי היה שתעלם עוד ב2006 , בעת שנולדה מטעמי כסוי ישבנו של שרון. , לא היה מה למכור אז- מלבד אישיותה של ציפי לבני.
למרצ -וגם לעבודה יש ויש!!! הפועל החברתי שלהם מוערך לעין ערוך, היכולת שלהם לעזור לצבור אינה בטלה !!!

את זה אפשר להביא לבחירות, במיוחד על רקע המחאה החברתית, ולא את הזלזול הטפשי הזה בביבי!!!

haemek11

New member
"למרצ -וגם לעבודה יש ויש!!!"

מה יש?

מרצ מתרסקת ושווה בגודלה לרסיסים כמו בלד וחדש. מה מרצ עשתה עבור עיירות הספר, חוץ מלבוז להם ולגלג עיניים כמה הם ?מצביעים כמו עדר"?

העבודה כבר 14 שנים דורשת את תיק הבטחון ומזדחלת לכל קואליצה אפשרית ומגרבצת שם עד הבחירות הבאות, למזלה יש לה את התשקורת שמוכרת אותה, בלי שהעבודה תעשה משהו אמיתי.

גנימדס

New member
מה הלכוד עשה שביל עיריות הספר?

כלום בעצם.
האם עכשיו מצבם של עיריות הספר טוב יותר, כשהלכוד היה בשלטון כל כך הרבה זמן? לא.
מענין שאתה מעלה את הנושא הזה, אם זה מה שחשוב לך, שאל את חכמי מרצ, אצלם יש אוזן קשבת!
בנגוד מוחלט למפלגות הימין, שמה שמענין אותם זה רק המצב הבטחוני-ושחס וחלילה לא יהיה שלום כאן.
וזה גם מה שהם מוכרים לבוחר - אנחנו נלחמים בערבים- שבו בשקט!!

haemek11

New member
איך אתה מסביר שאתם הפכתם לרסיס?

ואנא אל תספר לי על שטיפת מוח של הימין, כי אם תזכיר את זה, אני אזכיר לך שהתקשורת שמאלנית ודוחפת חזק ובאלימות דווקא שטיפת מוח לאלה שנותרו בשמאל.

יכול להיות שאתם הם בעצם אלה הזומבים, שלא רואים ממטר את הבוז שהעם רוחש לכם? האם אתה יכול להסביר למה?

גנימדס

New member
אני אסביר- ואתה?

העם הופך ונהיה יותר ויותר ימני מאז כשלונותיו של ברק ב2001 .
העם מותר על השלום ובוחר בדרך הלוחמנית של הימין.

ומה אתך?
אתה מוכן להסביר למה מחנה הימין מתאכזר כל כך לשכבות החלשות? מעלה את המיסוי ? מעדיף לממן התנחלויות מיותרות במקום לפזר תקציבים לרווחה ולבריאות?

הפרבולה

New member
אכן, האויב של מרצ זה לא ביבי , זה הערבים

האויב של מרצ אלו הערבים - ערביי ישראל, ערביי יו"ש, ועזה ובכלל מדינות ערב, ואני לא מתכוון לאויב במובן של הסיכסוך על הארץ הזו אלה יותר במובן שהערבים הם הגורם המרכזי שמרצ כל כך חלשה אלקטורלית בקרב הציבור הישראלי.
זה לא רק כשלונו של ברק ב 2001 , זה גם כשלונם של אולמרט וליבני ופרס והרבה שמאלנים שניסו "להפוך כל אבן". זה גם הקיצוניות שנישקפת מהצד השני כולל ובעיקר מהאלו שנחשבים "מתונים" או פוטנציאלים לפרטנר, זה "האביב הערבי" שמעלה יותר משטרים קיצוניים יותר מאלו שקדמו להם

במצב כזה הציבור היהודי כולל אלו שלא מחבבים את המתנחלים מעדיף את מפלגות הימין. ואילו ערביי ישראל שהיו אמורים להיות משענת מצד שמאל של מפלגות השמאל כמו מרצ עבודה מתעבים אותם אפילו יותר מהימין, אירוני שחלק מערביי ישראל מעדיף לבחור ש"ס ולא מרצ.

מרצ גם לא נתפסת כמפלגה חברתית, רוב מצביעיה מזוהים עם העשירונים והמאיונים העליונים בישראל, אלו שגרים במרכז הארץ ולא ממש מענין אותם הפריפריה בדרום ובצפון.

haemek11

New member
"העם מותר על השלום..." ואללה?

הציטוט המלא שלך: "העם מותר על השלום ובוחר בדרך הלוחמנית של הימין."

היה זה ביבי שקרא לאבו מאזן לבוא ולדבר, אבו מאזן הראה לביבי את התחת. אבל זת לא הנקודה.

הנקודה היא השמאל הישראלי "תאב השלום" שראה שראש ממשלתו קורא לאבו מאזן לבוא ולדבר, ואבו מאזן מסרב, והשמאל לא עושה דבר לגרום לאבו מאזן שיבור וידבר עם ביבי. אם השמאל כה תאב שלום, למה השמאל לא הולך למוקטעה ודורש מאבו מאזן לבור ולדבר עם ראש ממשלת ישראל סביב השלוחן?

התשובה: השמאל לא שם ז.ן על השלום. לשמאל לא איכפת מהשלום: השמאל רוצה לחזור לשלטון ואם לא השמאל עושה נזק היכן שהוא רק יכול ולכן הוא רץ למוקטעה רק אם אפשר לגרום לנזק.

וממתי לשמאל איכפת מהשכבות החלשות? השמאל נזכר בהן רק לקראת הבחירות, מגייס מהם קולות ודורש עם המנדטים שהוא "מביא"מהם את תיק הבטחון (ולא את תיק הרווחה, למשל). אתה יכול לתת לי דוגמא מה השמאל עשה עבור השכבות החלשות, חוץ מלבוז להם שהם "מצביעים כמו עדר" לליכוד?

הפרבולה

New member
כן העם בהחלט מוותר על השלום

המחיר שהערבים דורשים עבור "השלום" והפרשנות שהם נותנים למילה "שלום" באמת גורמים לעם בישראל לוותר על הזה.

אנחנו רואים בעינינו שלום כהפסקת השינאה והלחימה נגד ישראל ובעקבות זאת צימצום הצבא ושירות סדיר ומילואים והוצאות הביטחון וכמובן המשך קיומה של ישראל כמדינה יהודית ריבונית בגבולות מוגדרים ( לא משנה כעת איזה גבול בדיוק).

הערבים רואים בשלום כהשבת "הזכויות הצודקות של הערבים" שזה כולל נסיגה לקווי 67 ועקירת 650 אלף תושבים ( שפרושם המעשי הגדלת תקציב הביטחון בגלל הנסיגה לגבולות לא בטוחים) ומימוש "זכות השיבה" שפרושו חיסול ישראל כמדינה יהודית והפיכתה ל"מדינת כל אזרחיה" שתהפוך לעוד מדינה ערבית נוסף על ה 22 שקימות כיום ובמדינה כזו צפוי שהיהודים יהפכו למיעוט נירדף שגורלו יהיה רע ומר.

לכן ברור שאבו מאזן לא יכול להענות להזמנת נתניהו שיש לו תנאי מוקדם ( ומוצדק ) להכרה בנו כמדינה יהודית שזה שווה ערך לוויתור מוחלט על "זכות השיבה". אני היתי מצפה מנתניהו שיעמיד גם תנאים מוקדמים לגבי הגבולות - שמירה על גושי ההתישבות ואיזורי ביטחון, ובמקביל בניה בירושלים רבתי ( בגלל שזה שלנו ולא כעונש לאבו מאזן על זה שפנה לאו"ם בצורה חד צדדית )

"הצבעת למרצ" כמו שאני בלרינה

ואללה! מדהים כמה ימנים עטו על מרצ! אתם כל כך פוחדים שמרצ תעלה לשלטון?
אתם כל כך בטוחים ב"יכולת השכנוע" שלכם, ומאמינים שתכשכנעו מישהו לנטוש את השמאל ולהצביע לימין?

כבר כל כך התנחלתם בפורום מרצ, שהגיע הזמן לשנות את השם שלו. למשל למשהו כזה: "שונאי מרצ הפוחדים ממנה".

גנימדס

New member
פרייה, רלווה.

באופן מאד מפתיע, כן הצבעתי מרצ ב3 מערכות הבחירות האחרונות. אני מתחבר אליהם במיוחד על הרקע החברתי- כלכלי. גם שהיא הלכה ונחלשה , וכבר קולות השמאל הלכו למשהו אופנתי יותר כמו קדימה וחד"ש.
ראיתי שיש כאן הודעות פוגעניות, אך שלי היא לא אחת מהן ממש לא.
רציתי להעלות התלבטות שאני דוקא לוקח אותה ברצינות.
בדרך כלל המפלגה עושה כלום בכנסת ואחר כך מביאה קמפיין טוב,
מרצ עושה את ההפך. עושה הרבה בכנסת , עובדת למען העם, נלחמת למען צדק חברתי...ואז מגיעה עם קמפיין כל כך לא במקום!
עצוב לי לראות שבמקום להציג את ההשגים הרבים מרצ מתמקדת ב"אנחנו שונאים את ביבי" הילדותי.

טוב, אם כך אני מתנצל,

הייתי בטוח שזה טריק. אבל אם אתה מתחבר למישהו על הרקע החברתי-כלכלי, אז עליך לדעת את מי מייצג ביבי! אף אחד לא תוקף את ביבי אישית, אלא את המדיניות האנטי-חברתית שלו, את מה שהוא מייצג, את סדרי העדיפויות שלו. "ביבי" זו מילת הקוד, הקצרה והקולעת, למדיניות האנטי-חברתית, וזה לא משנה אם זה ביבי אישית או כל אחד אחר מבין שותפיו למדיניות האנטי-חברתית. אלא נגד מה אמור להיות שמאל חברתי אמיתי, אם לא נגד "ביבי" וכל מה שהוא מייצג?

הצחיק אותי מאוד נאום האוהלים של איציק שמולי: "אדוני ראש הממשלה! אנחנו לא נגדך, ולא נגד המדיניות שלך!"

אה, כן, זה "אנשי האוצר" הם ילדים רעים המנהלים מדיניות עצמאית משלהם, וביבי הטוב בכלל לא בעניינים. יופי של "מחאה"

גנימדס

New member
התקבלה.

ביבי מיצג את הימין. את הקפיטליזם הדורסני. את הסירוב לדבר עם אבו מאזן.
הנה כמה הצעות לשנוי הסיסמה של מרצ כך שלא תתקוף בן אדם, אלא תתקטף מדיניות:

מרצ- הקול שלך נגד הימין.
מרצ-הקול שלך בעד השלום.
מרצ- הקול שלך בעד צדק חברתי.
מרצ- הקול שלך בעד השכבות החלשות.
מרצ- הקול שלך שייך לשמאל.

ביבי זה בן אדם, לא מילת קוד!!! אם היינו רואים סלוגן של "הקול שלך נגד זהבה גלאון"- מה היינו מרגישים? מה היא היתה מרגישה?

כן, גם ביבי הוא בן אדם, לטוב ולרע.

אולי אתה צודק,

אבל זו לא נראית לי סיבה מספקת להסיר את התמיכה ברשימה.
הכי מצחיק זה שאני אישית לא נמנה עם מצביעי מרצ, אך מוצא את עצמי מגן עליה בפורום הזה, מפני הימין שהתנחל בו ומצא בו מרחב מחייה לעצמו. גם הימין זקוק למרחב מחייה, לא כך?

haemek11

New member
"את הסירוב לדבר עם אבו מאזן." ???

לא היה זה ביבי שבקש מאבו מאזן לבוא ולדבר? ועשה לו ג'סטה של 10 חודשים הפסקת בניה?

לא היה זה אבו מאזן שמסרב בעקביות לבוא ולדבר?

לא היה זה השמאל ("תאב השלום") שלא רץ למוקטעה ולא דרש מאבו מאזן לבוא ולדבר עם ראש ממשלת ישראל, כמו שראש ממשלת ישראל דרש? כי השמאל יודע היכן המוקטה, וכשאפשר לעשות נזק לישראל, השמאל רץ לשם כמו טיל.

אז מה עשה השמאל לטובת השלום?

השאלה: מאיפה הבאת את המשפט האומלל הזה? ציטאטה מהתקשורת?

גנימדס

New member
ובזמן הזה...

מה הוא עשה?
זה שהוא אמר זה יפה, זו התקדמות.
אבל חוץ מלהגיד, מה נתניהו עשה בפועל? אבו מאזן אינו מסרב בעקביות. וזה חבל שאת זה אתה שוכח.

השמאל רץ למוקטעה? מתמיה אותי. אולי אתה מתכון להסכם ז'נווה- שבעצם חסר משמעות....

למרצ יש 3 מנדטים, לחדש 4, והעבודה נחצתה לשנים בגלל ברק . השמאל האמיתי חלש מאד, אתם יכולים לשמח שהחלשתם את האויב הפוליטי שלכם . בסיועו של אהוד ברק תאב השלטון.

ושוב אני תוהה- אחרי שנלחמתם בערבים וחסלתם את השלום- טוב לכם?
אני מקווה שכן.
עכשיו הגיע הזמן לטפל בשכבות החלשות, אחרי שסוף סוף נחלצנו מהשלום.
נו, קדימה. תעזרו עם חוקים חברתים, תורידו את המע"מ , תהפכו את הדיור לבר השגה , הטילו פקוח על מחירי השכרת דיור. למה הלכוד מחכה , מאחר ויש לו כל כך הרבה כח?

haemek11

New member
אני מצפה מהשמאל "תאב השלום" שילחץ על הערבים

לבוא ולדבר עם ראש ממשלת ישראל. שהשמאל יוציא את אצבע ויעזר בתהליך השלום ובשיחות ישירות. והשמאל מאידך מעדיף לשבת על האצבע ולהתלונן שביבי לא עושה כלום עבור השלום!!! זה השמאל שלא עושה כלום למען השלום ומאשים בצורה מביכה את ביבי שביבי לא עושה כלום.

השמאל חלש מאד, כי הוא בחר בדגנרט כושל כיו"ר שלו, אהוד ברק תאב השלטון הוא הנציג שלכם ולא של ביבי או של הימין ואתם דרשתם עבורו את תיק הבטחון. למה בכלל החזרתם את האדיוט להיות היו"ר שלכם?

"אתם יכולים לשמח שהחלשתם את האויב הפוליטי שלכם": השמאל מתאדה מעצמו. האם יש לך ציפיות שביבי יחלץ לטובת השמאל השקרן, תאב השלטון, זה שמשקר ללא הרף ובסוף מצטרף לשלטון?

"אחרי שנלחמתם בערבים וחסלתם את השלום". זה השמאל שיזם או לא מנע את כל המלחמות עם הערבים. להזכירך, היה זה בגין שהביא את השלום. של נעליך.

וממתי לשמאל איכפת מהשכבות החלשות? גם עכשיו, איש בשמאל לא משתין לכיוון של השכבתו החלשות. אתם בזים לשכבות החלשות. דקה אחרי הבחירות אתם לוקחים את תיק הבטחון, במקום תיקים חברתיים, כי בבטחון יש יותר ג'ובים ל"חברים". ואל תגלגל עיניים, זה כבר נוהג קבוע ב- 14 שנים אחרונות

גנימדס

New member
השמאל צריך להיות אחראי. והימין??

הימין יכול להתנהג כמו ילד קטן ומפונק ולהגיד "לא רוצה! לא רוצה!" השמאל צריך לאפס אותו!!! בגלל זה כשהימין בשלטון הוא קורא לשעבודה לבוא ולאפס אותו, לשמור עליו שלא יעשה נזקים.
בגלל זה כששמיר/ ביבי /שרון הגיעו לראשות הממשלה הם הזמינו את העבודה לבוא לממשלה שלהם. אולי העבודה לא רוצה להיות האח האחראי?
אולי האח הקטן והמפונק פשוט צריך לקחת חריות על מעשיו ולהפסיק להיות המפונק??

אם השמאל באופוזיציה- אין לו הרבה כוח. אם לעבודה היו 13 מנדטים בכנסת האחרונה, היא בקושי מסוגלת לפעול- איזה מין לחץ ההעבודה תפעיל על הפלשתינאים???

אהוד ברק כבר לא יו"ר העבודה. בוקר טוב. הוא נבחר במחסור מוחלט של מנהיג וטוב מאד שעזב את מפלגתו שלו תמורת כסא והריץ את "עצמאות". ובלי קשר- כל מה שאמרת לא קשור ל"מרצ".

מרצ היא לא העבודה. !!! יו"ר מר"צ היא לא יו"ר העבודה!!!! בגין הביא את השלום לצד מלחמת לבנון הראשונה. לא משיל נעלי. ההערצה לבגין מיותרת בעיני. רק בגלל שמישהו מת זה לא הופך אותו לאליל.

לא ברור לי מדוע אתה מתיחס לתיק הבטחון ולא לראשות הממשלה. זוהי המטרה של העבודה . בינתים הימין מוביל , מאז 2001 , ש"ס רוצים את תיק השכון, ושר האוצר הוא תפקיד שמלאו נאמנה שמעון פרס ובייגה שולט.
ושוב- העבודה היא לא מרצ!!!
מרצ דרך אגב שואפת לתיק החנוך.

למעלה