להפרד זה כואב

ch2856

New member
להפרד זה כואב

תמיד חשבתי שאם אתה הצד שנפרד ואומר שלום לצד השני אז זה פחות כואב אוקי אז זה לא נכון-זה מיתוס זה כואב מאוד נפרדתי מחבר שלי לאחר מערכת יחסים ומגורים משותפים במשך 3 שנים וזה קשה למרות שאני זאתי שיזמתי ורציתי בפרידה כבר תקופה ארוכה מה לעשות?

מסכימה איתך

גם אני עכשיו סיימתי קשר (אומנם לא כזה ארוך כמו שלך, רק 4 חודשים). למרות שאני יזמתי את הפרידה, אני הרגשתי לדעתי הרבה יותר גרוע ממנו כי לי היו רגשות אליו ולו - לא (או שהוא ידע להסתיר את זה טוב מאוד). וודאי שמאוד קשה לך עכשיו כי זה כמו לקחת ממך חלק מעולמך. אני מתמודדת עם זה בדרך שאני יוצאת הרבה עם החברים. גם כן מומלץ לצאת מדייטים. הזמן מרפא את הכל... בדוק

מבינה אותך לגמרי

גם אני נפרדתי מהאקס שלי למרות שרציתי....זה כאב לי מאוד!תשמעי אם הגעת להחלטה של להפרד ממישהו שמאוד אהבת זה מכיוון שראית זאת לנכון מהסיבות שלך,עכשיו או שתחליטי לחזור עליו אם את רואה שהסיבות לא חשובות לך או שתתמודדי עם התוצאות והכאב יחלוף עם הזמן

תגובה

למה נפרדת ממנו? אם נפרדת מחוסר אהבה, אין לך סבה להעצב. אם יש אהבה, כמעט תמיד אפשר להשאר ביחד. אם עשה לך משהו רע, אמנם סבה לעזבו; אבל אם הוא חשוב לך, תוכלי לחכות זמן מסוים שיצטער על מעשיו ואחר-כך לחזור אליו. במשך הזמן הזה תוכלי להיות אתו בקשר פשוט יותר. תוכלי לנזוף בו ולהעיר לו בתקיפות על התנהגותו, כדי שיצטער וישתנה. אם חלילה הכה אותך או פשע בך איכשהו, לא תחזרי לקשר אתו עד שיעבור טפול גמילה מקצועי, שימנע ממנו להמשיך באותה התנהגות.

למעלה