להפסיק לעשן בקלות!!

• פותח הנושא ProgE
  • פורסם בתאריך

ProgE

New member
להפסיק לעשן בקלות!!

לי ולאישתי זה הצליח! גמרנו עם כל העשן בבית! אין יותר סיגריות ואין יותר שכטות. זהו, נגמר! הבה נכנס לתחום גיל ה40 נקיים וזכים מעשן. איזה כיף! פתאום יש כסף בכל מקום - בכוס שעל השיש מבצבץ שטר של 20 ש"ח שנח על כמה מטבעות של 1-10 ש"ח, בארנק שתי שטרות סגולים שלא היתה להם סיבה לצאת כבר כמה ימים והמאפרה באוטו (שלעולם לא טעמה סיגריה, כי גם שהיינו מעשנים לא רצינו "ללכלך" אותה, והופ הסיגריה בחוץ...) מלאה בעודף קטן וגדול. איזה אושר! למי שלא מבין על מה אני מדבר, אז המעשנים יודעים. שאתה מעשן, במיוחד אם אתה "כבד" (קופסא ומעלה ליום) ובמיוחד שאתם שניים כאלה, כל אגורה שיש לך אתה מוציא על סיגריות. כל הכסף הקטן נאסף לקניית סיגריות. בנוסף אתה מבקר את הכספומט בתדירות היסטרית - מוציא 200 ש"ח, קונה שתי קופסאות (34 ש"ח), בעודף ממתקים לילדים והופ, הלכו 50 שקל. למחרת עוד 50 וכן הלאה. בחישוב גס ומתון הוצאנו כ800 ש"ח לחודש בשביל עשן! שזה לשנה 9600 ש"ח, שזה לעשר שנים 96,000 ש"ח!!!! משכנתא! כמה אידיוטים אנחנו יכולים להיות?!? ועוד על מה?! סיגריות!!! הפעם, בניגוד לאלף פעמים קודמות שניסיתי להפסיק, זה נראה טוב ויציב. למה אני חושב כך? 1. בגלל מה שכתבתי למעלה, הכסף. 2. בגלל שאני לא אומלל, לא מתבכיין שאני לא מעשן יותר! אני לא מחכה לשום פרס שסיגריה בסופו. אני מאושר ואני מספר לכולם. כאילו זכיתי בלוטו. 3. אני מרגיש חופשי! השתחררתי מהכלא, מהתלות מהפתטיות של הסיגריה. 4. הילדים! 5. וכל השאר שכולם יודעים: הבריאות, הריחות, הטעמים, התלות, המבוכה בלעשן ליד לא מעשנים, המבוכה שלעשן במקומות אסורים (קניונים למשל), הכסף - הכסף, הילדים!, העבודה - לא עוד הפסקות כפויות שעוצרות את שטף העבודה. הבריאות אמרתי? הכושר, הציפצופים בנשימה, השיעולים והליחות, התשוקה לחיים שחזרה, ועוד מיליון סיבות. זהו - לכל מי שמכיר אותי - אמנם אני לא מעשן רק שבועיים - אבל אם תראו אותי עוד פעם אחת מכניס ניקוטין לגוף שלי, בבקשה תירו בי. תירו בי ותוודאו הריגה. ומי שרוצה לדעת איך מפסיקים לעשן - נא קיראו רשומה שלי בעיניין: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=678978 או בלינק למטה. בהצלחה.

למעלה