להפסיק לחפש

rmizrahi

New member
להפסיק לחפש

שלום לכולם, אם אתם מעוניינים בעבודה קבועה במשרה חלקית או מלאה, בתנאים נוחים ובשכר מעולה אתם מוזמנים לפנות לאתר האינטרנט: http://www.ze-hazman.com או לכתובת אימייל : [email protected] בהצלחה לכולכם. דרוש ידע באנגלית.

NarihS

New member
אני רואה שאי אף פעם לא עוזבת את

הכלב שלה.. טוב שיהיה.. אני במקומה משאירה את הכלב בבית ונהנית לי רק עם ניק.. :)

hadasrulez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווו קרעת אותי עכשיו
התחלתי לקרוא ורשמת "אני רואה שהיא אף פעם לא עוזבת את הכלב שלה.." חחחחח הייתי בטוחה שדיברת על ניק עד שקראתי את ההמשך!!! חחחחחחחח יווו אני במצב כפיתתת!!!!

NarihS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את קרעת אותי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח :) נראה לך אני אגיד על ניק שהוא כלב??? חס וחלילה!!!! חחחח וואי עשית לי את היום.. תודה.. :)

sivanick

New member
חח הכלב שלה נראה כמו עכבר מפוחלץ

חח תארו לכן כמו בקליפ הזה של מאריה קארי heartbreak שכאילו מאריה עם השיער השחור כל פעם מוציאה את הכלב שלה שהוא בא לנשק אותה תארו לכן פאריס עושה את זה לניק חח סתם =)

NarihS

New member
סיוני איזה רעה! אם היא תעשה את זה

לניק אז אני ------- :) (לא רוצה שיעיפו אותי..:)).

sivanick

New member
חח אם היא הייתה עושה את זה לניק

אז לא נראה לי שהוא היה נשאר איתה....מי היה נשאר עם אחת שעושה דבר כזה?! חחחח אבל היא לא עושה לו את זה ניק אצלה מקום ראשון =) (אצל מי לא???) רואים שהיא אוהבת אותו היא גם אמרה שמתי שהיא תתחיל לצלם את העונה השנייה של הסדרה שלה "החיים הפשוטים" ניק כנראה יבוא איתה כי היא אמרה שהיא תתגעגע אליו ואולי הוא ישתתף בכמה תוכניות זה יהיה מדליק!

BShenB

New member
היא כן עושה לו את זה אבל

עם כלבה..חחח סתם סתם הכל בגדר הצחוק...
וואו וואו התעסקתי עם החוק עכשיו חחחחח...

למעלה