להפסיק לאהוב

batiki

New member
להפסיק לאהוב

רציתי לדעת אם יש כישוף שיקוי משהו כדאי להפסיק לאהוב מישהו כל דבר יעזור

The Wraith

New member
כמובן

תבקשי מהאדם הנקרא "ארדן", הוא מכנה עצמו RainBird בפורום. הוא מומחה לא קטן לשיקויים.

RainBird

New member
מצטער יש לי שיקוי נגד אהבה אבל לא כולם יכולים להתמודד איתו. לפיכך אני בוחר שלא לפרסם את המתכון שלו. צערי נתון עימך ארדן

the real cOSHi

New member
ארדן

אם אני לא טועה זה משאיר בך ריקנות איומה שיכולה להוביל להתאבדות נכון? חבר שלי כמעט וניסה את זה על עצמו במזל אני וחבר שיכנענו אותו לא לעשות את זה

RainBird

New member
ממש לא אבל בשימוש לא מבוקר זה עלול לחסל את כל האהבה שהאדם יוכל להרגיש עד סוף חייו. זה ממש לא מומלץ

אני דווקא אשמח לשיקוי כזה

אני סובלת מהאהבה הזו בצורה שלא ניתן לתאר... ואני לא רואה לזה סוף טבעי. אני אמנם לא אבדנית (כרגע...) אבל אני סובלת-סובלת. ניסיתי לחפש צמחים המדכאים אהבה ומשום מה לא מצאתי.

RainBird

New member
זה תופעה רגילה לבנות בגיל ההתבגרות. זה לא משהו מיוחד. והסיבה שאת לא מוצאת צמחים או שיקויים נגד אהבה זה שהמתכון היחיד שאני זוכר לכזה דבר, קיבלתי אותו מהגילגול הקודם והוא עשוי מצמחים וחומרים שלא ממש משמשים היום במאגיה. שוב אני מצטער אבל אני לא רוצה להיות אחראי לכזו אומללות. Arden

איזה יופי לך

ציינת כמה אתה חכם גם בכך שהנחת את גילי (בכלליות), גם כשציינת את זכרונת מגלגול קודם וגם בכך שהכללת את הרגשות שלי בבריכה של "קראשים" ריקניים של בנות טיפשעשרה. באמת שלא הבנתי את ההערה על גיל ההתבגרות. לדעתי היא נכתבה בנימה מתנשאת מיותרת. ליה

Flame

New member
שמעי...../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שבשביל זה את צריכה שיקוי... זה יעבור עם הזמן, ולמרות שלפעמים זה נראה כאילו זה לא יגמר ב-ח-י-י-ם!!! זה חייב לעבור מתישהו... אז אם ארדן לא מוכן לתת את השיקוי אז בטח יש סיבה טובה מאוד לכך...! לא נראה לי שארדן התכוון להעליב אותך
flame

איזה חמוד...

למה השאר לא כאלה? וכן, אני מניחה שזה יעבור, אבל השנתיים וחצי האחרונות היו די ממורמרות. ואני באמת בספק אם יש הרבה בנות "בגיל ההתבגרות" שהיו מאוהבות כל כך הרבה זמן אהבה כנה, אך עם זאת חד-צדדית. ליה

Rachel Green

New member
אני...

אני מאוהבת במישהו שגדול ממני ב-3 שנים ופעם היינו בקשר ואז הוא החליט שהוא לא רוצה שום קשר איתי...תמיד אהבתי אותו ואני עדיין אוהבת אותו אהבת אמת ואהבה חזקה... זה נמשך כבר שנה וחצי(אני בכיתה ח) אני בוכה מגעגועים אליו כמעט כל לילה ואני לא מסוגלת לשמוע את שמו כי זה רק מדכא אותי שאני לא יכולה להיות איתו... לא ראיתי אותו כבר חצי שנה(למרות שהוא גר בישוב שלי) שלכם רייצ´ל

Rachel Green

New member
נ.ב.

יערה....(חברה שלי שנמצאת בפורום...) אם את קוראת את זה אז אני מקווה שאת יודעת על מי אני מדברת ואל תצחקי עליי כי אני רצינית!!!

holy_sheep

New member
משהו אמר כאן שזה יעבור מתישהו?

כי מה שליה כתבה כאן די מזכיר לי את עצמי לא מזמן... 10 חודשים להתגבר על בנאדם זה לא מספיק??? לעזאזל! ולחשוב שהייתי עם אנשים אחרים ועדיין חשבתי עליו! אין כאן איזה פסיכולוג שיכול לעזור לנו ("בנות הטיפשעשרה" אם ככה אתם רוצים לקרוא לנו [למרות שאנחנו לא]) להתגבר על הבחורים הדםוקים האלה? באור ואהבה [כן.. שורה מצוצה מהאצבע] כבשה קדושה

dopey_wizard

New member
טוב, בנות

אולי זה קצת יעצבן אתכם, אבל הכול בכוונה טובה... (אצלי לבנות יש פרוטקציות..סתם..) טוב אז ככה , זו כן בעיה של גיל הטיפש עשרה, אני עברתי את זה אם ידידות שלי, ואני עדיין עובר את זה. לבנות בגיל הזה יש הרגל דפוק : להמשך לבנים יותר גדולים (בגיל), לבחור לפי היופי ב-ל-ב-ד. (ו..."כי הוא חמוד"...לה לה ) אז אתן לא צריכות שום כישוף (>--->על זה יקללו אותי--->) אתן צריכות שכל.. אבל זה אצל כולם... אז איאפשר לעשות כלום.. (או שאפשר) או שאני יסביר את זה כמו שחברה של דודה שלי הסבירה לי... "יש 3 סוגים עיקריים של אנשים בעולם: 1) הטיפש - זה שלא לומד מטעויות של עצמו... 2) החכם - זה שלומד מטעויות של עצמו ו3) זה הגאון - זה שלומד מטעויות של אחרים" אז תחליטו אתם באיזו קבוצה אתן במקום לחזור על הטעויות שלכם תהיו חכמות ועל תחזרו על הטעויות האלה.. אז תפסיקו לשניה את הכול , ותחשבו מה הוא שווה??? אז מה שאני מנסה לומר הוא שדבר ראשון זה יעבור.. אבל השאלה מתי , נכון??? אז התשובה: מתי שתלמדו מהטעויות שלכן... ותמצאו בנים נורמלים (כן, כן, יש כאלה)... זהו סוף ולא לכעוס עלי... ---> דוד

The Wraith

New member
ובכן

אתה מכליל, הכללות הן דבר טיפשי. לא כל הבנות עוברות את זה, לא כל הבנות קובעות שהן אוהבות את הבן הזה או האחר "כי הוא חמוד"\"כי הוא יפה". מצטער לבשר לך אבל יש גם כאלה שרואות מבעד ליופי ושאין להן צרות אהבה כאלו. ספורט הפיתוי זה אחד הספורטים החביבים עליי, אני מודה, אבל לבנות תמיד יש יתרון בספורט הזה. תשתמשו בו.

ווידוי?...

אני מודה שלפעמים כשאני שומעת על בנות ש"מאוהבות" בבנים מבוגרים מהן, זה תמיד נשמע לי טפשי: "את סתם דלוקה עליו, חתיכת נעל (תודה לג´סטין) מטופשת ושטחית... למה, כי הוא יפה/חמוד?!" ואז אני מסתכלת על עצמי... מאוהבת כבר קרוב לשלוש שנים בבחור המבוגר ממני שש שנים... לא כי הוא "יפה", לא כי הוא "חמוד", פשוט בגלל שהוא... הוא. בחור מדהים ובכלל לא מודע לזה. ויש לי תיאוריות שונות על למה התאהבתי דווקא בו. חלקן פסיכולוגיות (לא לפורום זה!) וחלקן מאגיות (הכישוף הראשון של ילדה נואשת בת 14.5, אז באמת רק חיבבתי אותו והפלא ופלא- זה לא עבר...) ובסך הכל אני מרגישה מיוחדת ברגשותי כלפיו וכן- אני מרגישה שזה לא יעבור. הדרך היחידה להתגבר על מישהו ללא התערבות מאגית היא סגירת מעגל. ווידוי. משהו שאני אישית מאד לא מוכנה לא. כנראה שאני מזוכיסטית. נא להתייחס ברצינות, די שפכתי את הלב שלי עכשיו בפני חבורת אנשים שאני לא מכירה... ליה

Ranger One

New member
תקשיבי...

כמישהו שאין לו טיפה רגשות what so ever, אני אומר לך שזה לא פיקניק. צריך להתמודד אם המון דברים ש"מחסלים" רגש באופן מקשופי. אני לא מאשים את הגיל שלך בזה שאת מאוהבת במישהו. תאמיני לי כמישהו שעבר מספיק תקופות חיים (ואם לא לי, אז לארדן - הוא היה אישה אתם יודעים...)... אהבה לא עוברת בשום גיל. גם לא הכאב שמתלווה אליה. הדרך הכי טוב להתגבר על אהבה זה לתת לה לנסוע את המסלול הרגיל שלה.

למעלה