להפסיק חברות- כיצד???

kato1

New member
להפסיק חברות- כיצד???

רציתי לשאול אתכם, ידידיי היקרים, שאלה כנה מהלב, כי אני באמת לא יודעת איך ניתן לפעול בצורה "אלגנטית" כשמדובר במערכות יחסים עם חברות. ובכן, יש לי חברה מהלימודים שהקשר בינינו לאחרונה קצת התגבר, אך בעקבות הקרבה הבנתי שתחושת הבטן שלי הייתה נכונה מתמיד: החברות הזו לא בשבילי. הייתי רוצה לנתק איתה קשר באופן אלגנטי, מבלי לפגוע בה. היא לעומת זאת חפצה בקשר שלנו,מתקשרת אליי ורוצה להיפגש, אבל אני לא ששה. מה עליי לעשות לדעתכם? האם רק להתחמק ולהתעלם מהטלפונים שלה? לא לענות לשיחות? האמנם זו הדרך? כל דבר אחר שאומר לה במפורש יפגע בה, אז מה אתם אומרים???

ImmortalSoul

New member
תדברי איתה

אחרת זה יראה לא יפה אבל זה לשיקול דעתך. אולי דרכיה ישתנו אולי היא תבין לכי תדעי דברי אליה ורק אז תדעי.

2shani

New member
רק אלגנטיות

תתחמקי ביפה, תני למרחק הפיזי לעשות את שלו, את לא תפגעי בה, היא תיסוג לאט, לא בקטע שתבין שאת לא רוצה להיות חברה שלה, אלא פשוט כשאת לא תזמי, היא תמצא דברים אחרים לעשות...ותמלא את זמנה

kato1

New member
היא לא משתנה כל כך מהר...

היא כזאת פושרית, כל הזמן יוזמת בעצמה (כאילו שאני זקוקה שידחפו אותי), היא דחפה בעצמה להתארח אצלי בבית עם בעלה, למשל, וזאת תכונה שלא מקובלת עליי! ואחרי הביקור אצלי הפכתי למשוכנעת שזה לא זה. אגב, גם בעלי לא חש בנוח בנוכחותם. אין לי שום כוונה לדבר איתה על זה, כי זה לא הכי נעים לשמוע.

2shani

New member
ובדיוק בגלל זה,

את חייבת להדעיך" אותה מחייך ומהר, גםא ם להיות פחו מנומסת כמו לכעוס על זה שהיא מזמינה את עצמה ואת בעלה בלא הזמנה וכו... תני לה הרגשה פחות נוחה מזו שאת נותנת בעל כורחך.

kato1

New member
כן, ולכן אני חושבת ש..

הכי נכון לפעול עם טיפוס כמוה זה "להיעלם" לה או להתנתק ולנתק קשר. נכון, זה אכזרי ולמעשה רציתי להימנע מזה, לכן פניתי לפורום, כי חשבתי שיש דרך יותר "רכה", אבל כנראה שאין... ולמה בעצם שהיא תרגיש טוב עם עצמה ואני ארגיש מגעיל או לא נוח כשהיא "מכריחה" אותי להיפגש??? אני מרגישה צבועה כלפי עצמי וכלפיה גם,ואני מניחה שעליי להיות קודם נאמנה ואמיתית כלפי עצמי, לא?!

2shani

New member
קודם כל עצמך

כל עוד את לא פוגעת באחרים (יש לפגוע ויש לפגוע, הכוונה היא לזדון, מרוע), הרי שאת עומדת לפני הכל

JudyWn

New member
קראתי למטה

ואין ספק שחוסר הנוחות שלך בקרבתה הוא בעל חשיבות. מה עשית עד עכשיו? התעלמת מטלפונים ו"סיננת" אותה והיא לא הבינה? אולי זה הזמן לנקוט בגישה פרקטית וישירה יותר ולומר לה "את מאוד נחמדה, אבל אני לא מרגישה נוח בקרבתך והייתי מעדיפה שנשמור על יחסי ידידות ולא יותר". פוגע? אולי. אבל גם "לסנן" זה פוגע. אני מקווה שתוכלי לסיים את היחסים האלה איתה בצורה נעימה

kato1

New member
כן, את צודקת לגמרי..

אני גם חושבת שלסנן זו לא הדרך. עד עכשיו די סיננתי, או אמרתי אחזיר צלצול ולא חזרתי. בד"כ אני נכנעת לרצון שלה להיפגש, ואח"כ מתחרטת, כי היא כופה את עצמה יותר. לא, זה לא יימשך כך, אני אצטרך לומר לה משהו בסגנון של מה שהצעת כדי שלא תהיה לה ציפיה גדולה מדי ממני.

למעלה