להערת הפורום!

very dark girl

New member
להערת הפורום!../images/Emo110.gif

רעיון נחמד לבקיעת הבצורת שהפכה להיות כמעט תמידית כאן... בכל שבוע יערך חידון... תשרשרו לכאן מתי אתם יכולים (יום ושעה) ונקבע כבר... החידון יכול להיות על המון נושאים, למשל העלילה,צוות השחקנים,מאוחורי הקלעים וכ'ו... אני יכולה לעשות חידון השבוע ושבוע הבא מישהו אחר יתנדב...

go girl1

New member
../images/Emo24.gifהגיע זמן הגאולה!../images/Emo66.gif

סוף סוף!!! מי חבר במחלקת שיקום? אני הולכת לחבק שם את כולם!

MajorWinters

New member
בתיה../images/Emo19.gif

חשבתי אולי לערוך By popular demand של הפורום... מה דעתך?

MajorWinters

New member
אני מצידי בכיף../images/Emo19.gif

אפשר להתחיל יום שישי? אני מצידי יום שישי עם הגדרות + חוקים ביד! אפשרי?

MajorWinters

New member
עדכון../images/Emo19.gif

כתבתי כבר חוקים והגדרות להשבוע. מצדי להתחיל מחר? מקובל עלייך?

Darth Tomer

New member
תעשו בצ'אט... ואם כבר יש בו בעיה...

תעשו את החידון בצ'אט.. שזה יהיה לייב... ודרך אגב תשנו את הצ'אט לChat ולא לTVChat כי זה מכניס לדבר הזה של הטלוויזיה ומשנה תאתר בית וזה מעצבן...

Another Girl

New member
הסבר קצר

BPD זה ראשי תיבות של By Popular Demand שמתקיים בפורום אגדות רוק. מה זה אומר? מיש שמארגן את המשחק מפרסם כל שבוע כמה הגדרות. נגיד: להקה בריטית משנות ה-60. כל מי שמשתתף במשחק שולח את ה"תשובה" שלו-לפי מה שהוא חושב שכולם יענו. זה אומר שהוא צריך לשלוח את התשובה שלדעתו תהיה הכי פופולרית. כמה שיותר אנשים יענו את אותה תשובה,מי שענה עליה יקבל יותר נקודות. מי שייענה תשובות יותר "נידחות" כלומר שאף אחד לא חשב עליהן,יקבל פחות נקודות. בקיצור: כמה שיותר תשובות זהות-ככה יותר נקודות,ולהפך. בסופו של כל שבוע המארגן מסכם את הנקודות בטבלה שבועית,ואז טבלה של סיכום כולל. בסופו של דבר מי שהשיג הכי הרבה נקודות-מנצח... הנה הדוגמה מהשבוע בשרשור כאן. רק דין-אולי כדאי לשאול את נוווש קודם?

MajorWinters

New member
אני אשאל../images/Emo19.gif

חוץ מהעובדה שהיא לא המציאה את המשחק, אז זה לא כל כך לשיקולה.... אני אששאל בכל מקרה, אני יודע שהיא לא תסרב...

למעלה