להעלות את המורל

ניקולי

New member
להעלות את המורל../images/Emo6.gif

איש אחד הלך לרופא..לבדיקה שגרתית..הרופא אמר לו.."אז ככה יש לי שתי בשורות אחת טובה והשניה רעה" האיש הביט ברופא ושאל: "נו..ספר מהי הבשורה הטובה?" ענה לו הרופא :"עוד שבועיים אתה עומד למות" האיש הסתכל בפליאה על הרופא ושאל :"אם כך מהי הבשורה הרעה?" ענה לו הרופא :"כבר שבועים שאני מחפש אותך..כדי להגיד לך את זה".... עוד בדיחה: איש אחד הולך לרופא אומר לו :"דוקטור אני לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון אני פתאום שוכח דברים..לא מרוכז..נראה לך זו מחלת השכיחה?" עונה לו הרופא בשאלה :"כמה זמן אתה סובל מזה?" עונה לו האיש:"ממה?"

golem

New member
ניקולי ../images/Emo6.gif

ניקולי קחי משהו שתצחקי ממנו היום קצת.... איש אחד בא לרבי ואמר לו "גנבו לי את האופניים ואני לא יודע מה לעשות ואיך למצוא את הגנב". אמר לו הרבי : "תבוא השבת לבית הכנסת - קוראים את עשרת הדברות כשיגידו "לא תגנב" פשוט תסתכל על הפנים של האנשים וכשתראה שמישהו מהם מסתכל עליך ומוריד את עיניו - תבין מי גנב את האופניים". ביום ראשון נםגש הרבי אם האיש הזה ושואל אותו אם מצא את אופניו האיש אומר לו: "כן... תודה רבה לך.. פשוט כשראת את עזרת הדיברות והגעת ל"לא תנאף" נזכרתי איפה השארת את האופניים"

mariana

New member
יווו הצחקת אותי עכשיו תורי../images/Emo6.gif

יש לי בדיחה חמודה אשכנזי הלך יום אחד לרופא ואמר לו: "אני רוצה שתהפוך אותי למרוקאי" הרופא אומר לו: "תגיד לי השתגעת? אני לא יכול לעשות דבר כזה" בינתיים האשכנזי מתחנן "בבקשה אני חייב שתהפוך אותי למרוקאי" הרופא:" אני צריך להוריד לך חצי מהמוח כדי שתיהיה מרוקאי" המטופל: "לא אכפת לי אני מוכן" אחרי הניתוח הרופא:" הניתוח עבר בהצלחה, אבל יש רק בעייה אחת קטנה" המטופל:"ומה היא?" הרופא:" במקום להוריד לך חצי מהמוח, אני הורדתי לך שלושת רבעי מהמוח" אז המטופל עונה לו בשמחה:" לא מישנה ביז´ו" יענה הפך אותו לגרוזיני
עוד בדיחה שתי זקנות ערקיות נסעו לעירק לעשות טיול, אז אחת הזקנות אומרת לשנייה: " אם אנחנו כבר בעירק אני רוצה לראות מה המקור של הפיתות העירקיות, ולראות איך מכינים אותם" אז הן הולכות ומגיעות למקום ורואים שאיש שמן אחד לוקח את הבצק מעגל אותה זורק אותה לאוויר מסובב את זה על הקרס שלו כדי לתפוס צורה, מסובב על הטוסיק וו לתנור. הזקנה מופתעת ואומרת:" יווו עוד הפעם" אז האיש הזקן שוב לוקח את הבצק זורק לאוויר מגלגל על הבטן כדי לתפוס צורה מגלגל על הטוסיק ו לתנור. הזקנה מופתעת ואומרת לשנייה: " יוו איזה יופי אבל מעניין, אם העירקים מכינים את הפיתות שלהם על הבטן והטוסיק אז מעניין איך הצרפתים מכינים את הבגט"

ניקולי

New member
יפה יפה עזרא למרין ועכשיו...

בדיחה לא כל כך נחמדה אבל אני חייבת לספר... רגע.. לפני הכל... ג´ס נשמה הייתי מציעה לך לא להיות כאן כרגע....חחחחחחח פשוטה בדיחה תגרום לך.... זה הולך ככה...שני שיכורים הולכים ברחוב רואים משהו מרוח עלך הכביש.. האחד אומר..:"אה הנה שוקולד" השני אומר לו :"מה פתאום שוקולד זה ריבה" ממשיכים להתווכח ולבסוף מחליטים שהם טועמים..בסוף אמר האחד :"אתה רואה זה שוקולד" ועדיין השני לא קיבל את זה והתעקש שזה ריבה. הם רבו והלכו מכות עד שעבר באיזור שוטר.. שניהם רצו אליו ושאלו :"אדון שוטר תגיד לנו מה זה?" השוטר קרב והסתכל ולבסוף אמר :"מה קרה לכם מה אתם לא רואים זה קקי" שניהם הסתכלו אחד על השני ואמרו פה אחד: "איכסססססססס איזה מזל שלא דרכנו על זה".. ג´ססססס אני מקווה שלא קראת!!!!

mariana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו למנהלים שלי סיפרתי את הבדיחה הזאת ועכשיו הם נקראים מצחוק.

למעלה