להעלאת המורל הכללי...

להעלאת המורל הכללי...

שתי תמונות שהגיעו במייל לאחרונה...
השדון .... ™TheNightDevil

Easy_Rider

New member
להעלאת המורל - באמת !

זה יתכן, זה אפשרי ... זה כבר לא כזה חלום רחוק !!! פרטים: כאן.

שימו לב חובבי ספורט מוטורי....

קבוצת IRT שאל אתרה הופנתם היא גם קבוצה עיסקית שבתכנונה לשתף גם חבר´ה על ארבע בעתיד הלא רחוק... תוכלו לצור קשר עם אלי חן, דרך האתר, כדי לברר לגבי האפשרות לנסיעה על מסלול אמיתי עם רכב ספורט אמיתי... אולי הם יוכלו לארגן לכם משהו דומה למה שהם ארגנו עבורנו. המסלול שם מדהים, גם לרכבים (השבת היה מירוץ סיבולת לרכבים שם). אחיזה מעולם הפנטזיות פניות מתוכננות בקפידה....מ-ד-ה-י-ם
שווה כל אגורה שחוקה. שווה לבדוק ברצינות לאלו שרוצים לנהוג באמת.

דני ג

New member
לשדון - אין לך מושג עד כמה

הדברים שכתבת הזכירו לי נשכחות ... אך.... הימים של הנהיגה באנגליה במסלול Donington Park ... הימים של הקורס ... המירוצים ... אוף אני רוצה שוב !!!!!!!!!!!!!!!!! דבר אחד ברור, מי שכף רגלו לא דרכה מעולם על מסלול מירוצים, לעולם לא יבין !! דני G.

© DrorZi

New member
תפסתי אתכם לא קוראים הודעה שלי

למה אף אחד לא העיר לי שהעלתי אותה תמונה כפול
עונש עכשיו כולם שמים את זו כטפט (היא מוכנה 1024*768)
דרור זי.

ואם כבר בזה עסקינן....

שאלתי אותי באיי סי קיו שהתנתק וסרב להתחבר אם המסלול טוב רק לאופנועים.... עכשיו תגיד אתה מי לא קורא הודעות כאן ???
קרא שוב את ההודעה שלי כאן למעלה בשרשור... אני חושב לארגן קבוצה של מיני (בעתיד הקרוב, לא הקרוב מאוד) להעלות אותם על אונייה ולנסוע לשם.... אפשר לעשות זאת עם כל רכב אחר לעניות דעתי ו-IRT ישמחו לתווך כאן...

© DrorZi

New member
ק-ר-א-ת-י טוב מאוד

ראיתי שכתבת שעשו שם סיבולת מכוניות
השאלה היתה לגבי הערכת סדרי גודל של עלויות, רכבים שיכולים לעלות על המסלול (מבחינת האם הוא מתאים יותר למיני או ל 911 או לכולם ...) וכו גם באתר מוזכרים כרגע רק אופנועים.
דרור זי, חושב על נבחרת

magician

New member
למה לא גם וגם../images/Emo68.gif../images/Emo73.gif../images/Emo8.gif

אין שום סיבה לא להינות מנהיגה ספורטיבית באתר מתאים בשביל הFUN ,כמו כן כן אם יש מישהו שעבר קורס זה או אחר ויכול להמליץ אוביקטיבית שישמיע את קולו! אני אישית מאמין שהדרכה טובה ומיקצועית ניתן לקבל מאנשים כמו ראם סמואל ומדריכים ברמתו ואם זאת לא נראה לי שמתוך יום אחד ניתן לצאת עם נסיון אמיתי ויכולת נהיגה ברמה שונה כפי שמיתמרים להכריז העוסקים בנושא בארץ!!! אין לי ספק שהרחבת הפרספקטיבה בנושא הנהיגה ביום לימוד "אחד" היא מועילה אבל בגדול מאד מוגזם להחליט שנעשינו נהגים טובים יותר...ולא רק זאת להחליט שאנו נהגי מירוץ!!! לסיכום קצר לניכתב בקצרה... איני מכיר את חברה או האנשים לכן אין לי כל בסיס להערכה כלשהיא בכל אופן לגבי ההוצאות לא כל אחד יכול להרשות לעצמו ...

magician

New member
איפיוני המסלול כמו שציין דרורZ../images/Emo81.gif

ללא ספק יש לקבל יותר אינפורמציה לגבי תאימות המסלול ואיכותו ועוד כמה פרטים שיכולים להועיל...

אני לא משוכנע שממש הבנתי אותך, קוסם

מה בדיוק אתה שואל כאן ? אם IRT מספיק מקצועיים להעברת הקורס ? בוודאי שלא. הם אופנוענים שנשמתם... אבל אנשי עסקים שמקושרים למסלול מירוצים איכותי שלא ממש רחוק.... (1+1 אתה כבר תעשה ותסיק מסקנות...) אם המסלול מתאים למכוניות ? הרי רשמתי שכן. דעתי לא מספיקה ? אתה מוזמן לשאול את הדארמה שנזכר בשרשור (הלא הוא ניסים דואק ממדור הרכב של ידיעות אחרונות...) בשבת האחרונה היה שם מירוץ סיבולת למכוניות, ואזור הפאדוק מלא בצמיגי סליקס גמורים...של מכוניות. איכות ? הם הוא מספק אחיזה לאופנועים... והוא מספיק רחב למכוניות הרי שהוא איכותי מהדרגה הראשונה. איזה עוד פרטים אתה רוצה לדעת... יש מסלול מדהים, עם קשר ישראלי אליו... לא רחוק... מוכח... רק צריך להתארגן ולנסוע... אני יודע שאני אעשה זאת בעתיד הלא רחוק במיוחד... מציע לכולכם לשקול את זה. אפנה את כולכם גם למה שסקניה רשם... במיוחד לקראת הסוף (מעין השוואת הסיפור לקרטינג)... כנסו לשרשור ההוא ותבינו... בהצלחה אנשים, תנו בגזיות...

ראיתי שם....

תמונות של M3 ודומיה... אבל אני לא רואה שום סיבה לא להכנס שם עם מיני משופרת כהלכה... נכון, האתר ברובו עוסק באופנועים... אבל אם תצרו קשר עם IRT שיקשרו אותכם עם המסלול לא תהיה לכם בעיה להגיע לשם עם רכביכם... היוונים נורא גמישים לגבי המסלול ושעות העבודה שלו עם IRT. אני חושב שיש מצב אמיתי להתארגנות של איזה שבוע שיניבו יומיים עד שלושה נטו על המסלול... אתם קולטים במה מדובר ??? בכל מקרה... שיהיה לכם בקודקוד שי מסלול לא רחוק מדי עם נציגות ישראלית בו. לידיעתכם.

את העלויות....

אני מעריך כ- 500$ לרכב ולך (מקסימום) כדי להגיע ולהכנס ליוון... עלויות שינה תוכל למצוא במה שכתבתי... עלויות המסלול יסתכמו להערכתי בכ- 250 ש"ח לכל היום...כולל הביטוח הרפואי, אבל קחו אותי בערבון מוגבל. דלק עולה שם 3 ש"ח לליטר.... הנמל נמצא בפיראוס שמרוחקת כ-700 ק"מ מ- Serres והדרך ל-Serres היא נהדרת ברובה ומאפשרת שיוט על מהירות של כ-160 קמ"ש לשם. את חשבון הזמנים תעשו בעצמכם
עוד משהו ?

ran levi

New member
דרור, אפסילון פשוט מדהימה../images/Emo99.gif

היית יום שישי ברמת גן? הייתי שם רציתי להפגש פנים אל פנים עם חבריי לשיחה לצערי לא ראיתי את נוחכותה של אפסילון

למעלה