להסתכל כולם

slimboy

New member
להסתכל כולם

רציתי להגיד רק שאני מהיום הראשון של הפורום לא כתבתי בו אבל קראתי מה כתבתם והוא היה עם קצת אנשים והיה קצת משעמם אחרי שהצטרפתי הצטרפו גם עוד הרבה ילדים והפורום היה בסדר הפורום המועדף עליי אבל שיתחיל הסדרה בארץ הצטרפו מלא חדשים והם סתם פותחים הודעות חדשות רק בשביל לרשום לואיסנה הכוסית כולם יודעים שהיא כוסית אבל למה לפתוח הודעה חדשה וגם כמה רבו עם אחד בן 20 בגלל שהוא בן 20 אז למה הוא בפורום ובילבלו לו את המוח הפורום יתדרדר כל כך שאני מחליט לעזוב הוא ניהיה פורום מגעיל יש כמה ילדים נורמלים כמו חולה על בנחמין לא יודע איך קוראים לה נראה לי הם תאומות וגם פרופסור המטורף ונילי ומרי המוסקטריות בקיצור ורז מנהל בסדר אז ביי אני עוזב כי גם ניהיה משעמם פה יש פעם בה משהו נחמד בפורום כמו החוליה החלשה שזה נחמד טוב זה לא חשוב ביי
וכמו שיש ילדים כמו דור שאומר לא לעשות את החוליה החלשה אם בא למטורף לעשות הוא יעשה הבנת

slimboy

New member
לא הבנת נכון אני עוזב בגלל שהפורום

ניהיה מעצבן ולא מעניין כמו פעם

HoNeY14

New member
../images/Emo4.gif

דווקא עכשיו צריך להיות יותר מעניין כי יותר ילדים יכולים לראות את המורדים אבל אם אתה רוצה לעזוב זאת בחירה שלך ואני לא אכריח אותך להישאר רק אני אומרת לך שבאמת חבל...

שיהיה חדש מהכוכבים יהיה מעניין ו...

עדיין מעניין יש סקרים דיון על הפרק היומי השיר האהוב וכו... לדעתי חבל שתלך תחכה עוד כמה זמן ותראה איך יהיה בפורום

slimboy

New member
אני רואה שיש בפורום הזה להרבה ילדים

בעיות אחת לא טוב לה בלי פיסוק אחד חושב שהוא פה יגיד מה לעשות שתתבגרו אח"כ נדבר

למעלה